Amcam sokakta kaldı resmen

Yahu siz gördünüz mü kadını dövmüş mü dövmemiş mi? Ayrıca yeni kanun tabiki de koruyacak, korumadığını adamlar kuş avlar gibi avlıyor. Siz eşyaları almak için yenge ile görüşün, amcanız da ya boşandın ya da karısına el kaldırmaması öğrensin affettirsin kendini.

terbiyesizlik yapma. düzgün konuş. zaten el kaldırmamış diyorum. neyini affettirecek ya?
bu nasıl bir önyargıdır?
sen amcamın nasıl bir fiziği olduğunu biliyor musun?
daha önce adam dövdüğünde ne hale getirdiğini iyi biliyorum. o yüzden kadına bir kere tokat bile atsa o kadının ağzı burnu yer değiştirirdi. o yüzden emin konuşuyorum.

bu forumda kompleksli cahil üye çok resmen.
sanki hukuk sistemi çok iyi çalışıyormuş gibi cahilce yok kanıt olmadan uzaklaştırma çıkmaz diye ötüyorlar. bal gibi çıkıyormuş işte. burada söyleyenler dışında bugün avukatla konuştuk. son dönemde o kadar çok varmış ki böyle olaylar?
kadın bişeylerin hıncını yalan beyanla cezalandırarak çıkartmaya çalışıyormuş.
o yüzden peşin hükümlü üyeleri allah'a havale ediyorum. babanız, abiniz benzerlerini yaşasın da görün gününüzü.

bu konuda kadına pozitif ayrımcılık var...

pozitif ayrımcılık kadınlara yarardan çok zarar getirecek. bu tip örnekleri gören erkekler evlenmekten koçarak kaçacak ve biz buralarda sevgilim evlilikten bahsetmiyor konulu çok şey okuyacağız gibi.

terbiyesizlik yapma. düzgün konuş. zaten el kaldırmamış diyorum. neyini affettirecek ya?
bu nasıl bir önyargıdır?
sen amcamın nasıl bir fiziği olduğunu biliyor musun?
daha önce adam dövdüğünde ne hale getirdiğini iyi biliyorum. o yüzden kadına bir kere tokat bile atsa o kadının ağzı burnu yer değiştirirdi. o yüzden emin konuşuyorum.

bu forumda kompleksli cahil üye çok resmen.
sanki hukuk sistemi çok iyi çalışıyormuş gibi cahilce yok kanıt olmadan uzaklaştırma çıkmaz diye ötüyorlar. bal gibi çıkıyormuş işte. burada söyleyenler dışında bugün avukatla konuştuk. son dönemde o kadar çok varmış ki böyle olaylar?
kadın bişeylerin hıncını yalan beyanla cezalandırarak çıkartmaya çalışıyormuş.
o yüzden peşin hükümlü üyeleri allah'a havale ediyorum. babanız, abiniz benzerlerini yaşasın da görün gününüzü.

pozitif ayrımcılık kadınlara yarardan çok zarar getirecek. bu tip örnekleri gören erkekler evlenmekten koçarak kaçacak ve biz buralarda sevgilim evlilikten bahsetmiyor konulu çok şey okuyacağız gibi.
Hukuk sisteminin ne kadar iyi çalıştığını senin sayende görmüş olduk sen böyle isen amcana o ceza az bile verilmiş.
Cahillik ve terbiyesizlikten ölmezsen de başka bir şeyden ölmezsin herhalde, tehdit şantaj vs de yoktur kesin melek gibi amcan. Zaten bu kanunlar kadınları meleklerden koruyor malum.
Senin gibi örnekleri gören erkekler senden kaçsınlar:olamaz: şaka gibi her lafı falso:olamaz: bizde seni kadın türüne düşmanlıktan Allah’a havale ettik, bir zahmet geriye de dönme:KK45:

2 gün önce amcam eşiyle tartışıyor sonra kadın da beni dövdü diye şikayette bulunuyor halbuki amcam fiske vurmadım diyor yemin ediyor ortada bir darp raporu yok, kadının fiziki görünümünde bir sıkıntı yok morarma vs ama sadece dövdü demesiyle uzaklaştırma veriliyor 2 ay.

üstelik kadın eşyalarını da vermiyor. el koymuş durumda resmen.

bu konuda itiraz hakkımız nedir?
yani dövmedim diyor kimse dinlemiyor erkek ya yapmıştır diye bakıyor herkes ama yapmadığını söylüyor. amcam şimdi gidip hakikaten döveceğim diyor en azından aldığım ceza bir işe yarasın diyor.

yani kanunların kadınlarca suistimal edilmesi çok kötü maalesef.

bu konuda neler yapılabilir?
Kanunlar biraz tek yönlü.
Amcan bence boşansın

Pardon da orda mıydınız gözünüzle gördünüz mü ki şiddet yok diyorsunuz. Evden uzaklaştırma kararı öyle bir ifadeyle verilmez illa bir darp raporu vardır ortada polis ona bakarak uzaklaştırma kararı verir. Hayret aslında kadınlarımız ölmeden karar çıkmaz ama ibretlik olmuş. Eşyalarda onda vermiyor diyorsunuz şu an kadın o evde oturuyorsa eşyalarda orada olacak tabii ki. Ne demek gidip gerçekten döveceğim demek kadın da manyak mı olmayan birşeyi oldu desin polis her dövdü diyeni dikkate almaz biraz amcanızı korumaktan vazgeçin. Maşallah terbiyeniz de pek yerinde amcanız da size benziyordur işte ailesel!!

Pardon da orda mıydınız gözünüzle gördünüz mü ki şiddet yok diyorsunuz. Evden uzaklaştırma kararı öyle bir ifadeyle verilmez illa bir darp raporu vardır ortada polis ona bakarak uzaklaştırma kararı verir. Hayret aslında kadınlarımız ölmeden karar çıkmaz ama ibretlik olmuş. Eşyalarda onda vermiyor diyorsunuz şu an kadın o evde oturuyorsa eşyalarda orada olacak tabii ki. Ne demek gidip gerçekten döveceğim demek kadın da manyak mı olmayan birşeyi oldu desin polis her dövdü diyeni dikkate almaz biraz amcanızı korumaktan vazgeçin. Maşallah terbiyeniz de pek yerinde amcanız da size benziyordur işte ailesel!!

nerenizle okuyorsunuz yok öyle bir rapor darp yok ki raporu olsun. öyle rapora bakarak delilli vs karar yok artık kadının beyanı esas diye bişey çıktı kocasına kızan şikayet eder olmuş. görüştüğümüz avukatlar söylüyor bunu. polis değil savcıdan çıktı uzaklaştrma ve savcıyla kadın arasında bir bağ olduğunu düşünüyoruz akraba ya da gönül ilişkisi gibi.

avukatla konuştuk bu tarz haksız kararlar çok fazla varmış yani öyle sizin dediğiniz gibi değil işler. çok biliyorsunuz ya.. rapora bakarak vermişlermişmiş.. pehh..

amcamı koruyacağım tabii haksız yere mağdur oldu ve süreç devam ediyor.

siz buradaki konulara bakarak hep kadınlar mağdur zannediyorsunuz ama gerçek öyle değil. erkekler de mağdur oluyor. evden uzaklaştırma çıkıyor ve adam donunu bile alamıyor. ya hasta olsa bu adam ilacı olsa evde.. düşünülmüyor bunlar.

sonra erkekler evlenmek istemiyor. istemez tabii.. k

Güzel kardeşim,eğer bir kadın polise gidiyorsa,uzaklaştırma çıkartıyorsa,amcanın savcıyla kadın arasında birşeyler olduğunu düşünüyorsa...burada zaten sorun darp olmadığı halde darp etti demesi değil ki.Eveliyatta da büyük sorunlar olduğu kesin.Amcanın yapacağı tek şey dava açmak ve boşanmak.Eğer evden alacağı çok önemli bir şeyi varsa polis nezaretinde alabilir veya biri aracı olabilir.Ama insanlara sizinde başınıza gelsin demen de hoş değil.Burası geniş bir mecra.Herkes senin fikrinde olmayabilir.

İyi tamam iftira atan ruh hastası kadınlar da var biliyoruz da, amcanızın hiçbir şekilde vurmadığına nasıl bu kadar eminsiniz? Dört duvar arasında ne yaşandığını bilemezsiniz, belki de amcanız yalan söylüyordur.

Zaten savcı öyle bir karar çıkarmışsa otomatikman gönül ilişkisi sonucu çıkar buradan doğru, milletçe aklımız fikrimiz bel altına çalışıyor.:işsiz:

Back
X