- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.348
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Yahu siz gördünüz mü kadını dövmüş mü dövmemiş mi? Ayrıca yeni kanun tabiki de koruyacak, korumadığını adamlar kuş avlar gibi avlıyor. Siz eşyaları almak için yenge ile görüşün, amcanız da ya boşandın ya da karısına el kaldırmaması öğrensin affettirsin kendini.
terbiyesizlik yapma. düzgün konuş. zaten el kaldırmamış diyorum. neyini affettirecek ya?
bu nasıl bir önyargıdır?
sen amcamın nasıl bir fiziği olduğunu biliyor musun?
daha önce adam dövdüğünde ne hale getirdiğini iyi biliyorum. o yüzden kadına bir kere tokat bile atsa o kadının ağzı burnu yer değiştirirdi. o yüzden emin konuşuyorum.
bu forumda kompleksli cahil üye çok resmen.
sanki hukuk sistemi çok iyi çalışıyormuş gibi cahilce yok kanıt olmadan uzaklaştırma çıkmaz diye ötüyorlar. bal gibi çıkıyormuş işte. burada söyleyenler dışında bugün avukatla konuştuk. son dönemde o kadar çok varmış ki böyle olaylar?
kadın bişeylerin hıncını yalan beyanla cezalandırarak çıkartmaya çalışıyormuş.
o yüzden peşin hükümlü üyeleri allah'a havale ediyorum. babanız, abiniz benzerlerini yaşasın da görün gününüzü.
bu konuda kadına pozitif ayrımcılık var...
pozitif ayrımcılık kadınlara yarardan çok zarar getirecek. bu tip örnekleri gören erkekler evlenmekten koçarak kaçacak ve biz buralarda sevgilim evlilikten bahsetmiyor konulu çok şey okuyacağız gibi.