- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Suanda karisiyla hala daha evliler, bosanma asamasindalar ama amcam evli oldugunu sadece babama soylemis karisinin duymamasini istemis, ben bi sekilde duyurmak istiyorum ama suanda evli olmadigi bayanla yasiyor ve karisiyla gorusmuyorlarAdam başka kadından çocuk bile yaptıysa karısı nasıl bilmiyor? Ayrıca bu adam karısını ve 2 çocuğunu sokağa atmamış mı zaten,karısına söylesen ne olacak?
sizce soylemeli miyim??Amca sen diyon yeeeaaa kafan mi guzel yazardim ben olsam ..
ama diger soylediginizi karisi biliyor olabilir ,yani bilipte bilmemezlik ..
HayirAiz
sizce soylemeli miyim??
Tamam da bende diyorum ki boşanma aşamasındalarmış zaten,ee bu adam karısını sokağada atmış daha önce.Bu durumda zaten o kadın umursamaz ki amcanın başka kadınla ilişkisini.Hani normal bir evlilikleri yok yani amcan karısından korksun.Söylemekle eline bir şey geçmez.Sana daha çok kinlenir daha kötü şeyler olur.En güzeli engelle bu adamı tüm sosyal medya hesaplarından,telefonundan da numarasını engelle,bir daha muhatap olma.Sizin eve gelirse de odandan çıkma,yüzüne bakma.Suanda karisiyla hala daha evliler, bosanma asamasindalar ama amcam evli oldugunu sadece babama soylemis karisinin duymamasini istemis, ben bi sekilde duyurmak istiyorum ama suanda evli olmadigi bayanla yasiyor ve karisiyla gorusmuyorlar
Bosanmanin seyrini degistirebilcek bi durum ama bu evlilik disi beraberlik, yengem hakli cikmis olacak o yuzden dedim, amcamin korkusu bosanmanin seyrini etkilemesi aslinda...Tamam da bende diyorum ki boşanma aşamasındalarmış zaten,ee bu adam karısını sokağada atmış daha önce.Bu durumda zaten o kadın umursamaz ki amcanın başka kadınla ilişkisini.Hani normal bir evlilikleri yok yani amcan karısından korksun.Söylemekle eline bir şey geçmez.Sana daha çok kinlenir daha kötü şeyler olur.En güzeli engelle bu adamı tüm sosyal medya hesaplarından,telefonundan da numarasını engelle,bir daha muhatap olma.Sizin eve gelirse de odandan çıkma,yüzüne bakma.
Orası öyle ama uzun iş bu.Aralarında ki ilişkiyi kanıtlaman lazım,yengene bilgi vermen lazım,yengeninde elinde delil olması lazım ki mahkemeye sunsun o da.Sen bunları yaparken,bu arada amcan sana neler yapar? Karakterini sen daha iyi biliyorsun,biz bilemeyiz.Başına bela olmasın bir de senin?Bosanmanin seyrini degistirebilcek bi durum ama bu evlilik disi beraberlik, yengem hakli cikmis olacak o yuzden dedim, amcamin korkusu bosanmanin seyrini etkilemesi aslinda...
bence ailene her seyi acik acik anlat simdi anlatmazsan ilerde basim dahada agriya bilir keske o zaman her seyi ailene anlatsaymisunBosanmanin seyrini degistirebilcek bi durum ama bu evlilik disi beraberlik, yengem hakli cikmis olacak o yuzden dedim, amcamin korkusu bosanmanin seyrini etkilemesi aslinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?