Amcamın facesi.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Merhaba kizlar.
Amcamin (babamin kuzeni) sahte bir face hesapla teyzemi aldattigini yazmistim.
Biz yanlis kişiyi eklemistik muhabbet etmiştik.
Simdi gerçek hesabini bulduk kendi fotografi bile var .
Telefonuna gelen bir kaç fotoyu indirip buradan bazi arkadaşlara sormuştum hatta bildiğin ask sözleri olan fotograflar.
Her neyse biz ekledik 3-4 gündür konuşuyoruz başka bir adla.
Yasim 22 dedi.
Kendi fotografini sorduk arkadasim dedi.
Acik sacik bi ton fotoğraf beğeniyor ve bu bizim anasayfamiza düşüyor.
Anlayacaginiz yanilmadik.
Foto istiyor bizden .
Çok tatlisiniz hanımefendi çok guzelsiniz falan diye konusuyor.
Şöyle ki biz bunu teyzeme söyleyemeyiz.
Boşanma ihtimali yok çünkü
Biz nasil bi yol izlesek ?

fotograf istiyorsa eşinin fotografını gönderin yada aile fotoraflarından gönderin kim olduğunuzu söylemeyin ama yediği nanelerden herkesin haberinin olduğunu söyleyin en ufak başka bir yanlışında eşine bunları göstereceğinizi ve takipte olduğunuzu söyleseniz?

Bizde öyle düşündük ama teyzenin haberi yok.
Sadece kizinin ve benim haberim var fotografi ceksek belki teyzem şüphelenir.
Acik Acik yazsak mi Karin .... Annen.. Baban... Öğrenmesini istemiyorsan sufreti ver ve asla bulaşma diye.

şimdi siz ekran alıntısı falan yapın bunları ona gönderin bak belgelerimiz elinde sen şurada oturuyorsun şu kişiyle evlisin falan çeşitli bilgileri verin ve hep peşinde olacağınızı söyleyip iyice korkutun

Çok mantikli hem o vazgeçer hem de teyzem öğrenmemiş olur..

Teyzenin haberi yoksa ve bilmesini istemiyorsaniz, onu fotosunu yollamayin, adam gidip bide hesap sorar isler daha cok karisir... Illa belli etmek istiyorsaniz, evinin yada arabasinin fotosunu yollayin böylece onu taniyan ve ne haltlar cevirdigini bilen birisinin oldugunu anlar ve belki vazgecer.... Aslinda teyzeye söylemek lazim, bosasin gitsin ama siz öyle dediniz diye böLe yaziyorum...

Amca da 40'ından sonra azmış.
Duyurmamak mantıklı bu sefer kocamın aklını çeldim diyen bir teyze çıkabilir karşınıza.
Bence amcayı yine aynı face ile "seni tanıyoruz, karını da biliyoruz, böyle şeylere devam edersen foyan ortaya çıkar" gibi bir şeyle uyarın. Hem sizin adınız gitmemiş olur hem amcaya korku.

Neyle tehdit ederseniz edin değişmeyecek bence.
Karakter meselesi çünkü bu.
Eşine söyleyeceğiz falan deseniz ne olacak.
Korkup aman bi daha yapmayayım demeyecek..
Tek yapacağı hesabı kapatmak ve bundan sonra daha temkinli davranacak üstelik..
Eşi boşanacaksa ve boşanması daha iyi olacaksa onun için gidin söyleyin.
Yok değilse hiç kurcalamayın.
Bırakın ne hali varsa görsün..

Kendi kizi (kuzenim) anneme söyleyeceğim diyor ama bosanmalari imkansiz . teyzenin kimsesi yok çünkü.
Ama amcam biraz korksa belki vazgeçer diyoruz.

Adam kendisi icin facein sahibinin arkadasiyim demis. Yani yakalansa inkar edecek arkadaşım girdi diye. Hiçbise gecmez elinize. Zamaninda kizlarinizi okutun, meslek sahibi yapin diye yazdigimda cemkirenler olmuştu. Bosanacak durumunuz yoksa evlenmeyin kızlar. E bu da pek mumkun olmayacagina gore istedigim zaman bosanabilirim kivamina gelince evlenin. Okuyun, okuyun, okuyun. Aaah ah

Boşanma ihtimali yoksa hiç karışma.Sen kötü olursun.Bir insanında ahlakını düzeltemezsin.O olmaz başkası olur.

Kendi kizi (kuzenim) anneme söyleyeceğim diyor ama bosanmalari imkansiz . teyzenin kimsesi yok çünkü.
Ama amcam biraz korksa belki vazgeçer diyoruz.

Bakın bu bir aşk değil bişey değil.
Gitse birine aşık olsa daha kolay anlıyorum ben bu durumu.
Kesinlikle kabul edilebilir değil o da.
Gidip boşansın sonra ne halt ederse etsin ama bu sapıklık.
Aç gözlülük.
Karakteri zayıf. Adam da değil.
Korkmaz o adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…