Sapik kuzen

Ailesi her istediğini yaparak bu hale getirmiş, birilerinin canını yakmasını mı bekliyorlar. Üzgünüm ama sapıklıklar para için cinayetler bu tür insanlar tarafından işleniyor, kendi anne babasına bile yapabilir bunu. Potansiyel suçlu, tedbir şart.

Sapiklik konusunda bilemeyecegim ama hirsizlik konusunda diyecegim.madde kullaniyor olabilir.
Bizim bir akrabanin evinde de para kaybolurdu.sebep oglanin madde kullanimiymiş.

Iyi de her şeyi var da cep telefonu yok mu

Onay kodu neden ona buna gidiyor

kendi telefonunu vermemek için başkasınınkini veriyordur
çünkü böyle sayfaların suç olduğunun farkında
burdan da aslında her şeyi bilerek ve farkında olarak yaptığı ortada

Annesiyle kardeşi hakkında (gerçek olmasa bile) böyle şeyler söyleyebilme potansiyeli varsa başkasının çocuğuna,kardeşine,kızına neler yapmaz. Pedofili gibi geldi bana belki bi psikoloğa görünse düzelebilir

Yaptığı hiç bir hareket için aile sorumluluk yükleme ihtiyacı hissetmemiş, önce iş bulmazsa parasının olmayacağından başlasalar iyi olur

Oooo:oha:bence senın bu kuzen acılen doktora gorunmelı canım yukarıya falan cıkıyım deme

Hani hep izliyoruz duyuyoruz ya, istediği yapılmayınca anne babasını öldürdü falan diye.. Allah korusun ama bu insan o insan işte.
Lütfen acil önlem alın. Hem aileniz, hem de dışardaki insanlar için bir tehdit bu çocuk.
Aile için çok zor Allah kolaylık versin, hayırlı evlat nasip etsin :(

Ailenizi gercekten seviyorsaniz gerekli onlemleri alin. Bunu yaparken de soyledigi o hasta cumleleri ailesinden gizlemeyin. Cunku onlari uzmeyeyim derken baskalarinin cok fena caninin yamasina sebep olabilirsiniz. Disarida pek cok kizimiz ya da maalesef erkek cocuklari, boyle vakalar aile icinde ortbas edildigi icin gerceklesiyor ve bu cok buyuk bir vebaldir.

Bence birgün eşyanın çalındığını kamera koyarak belgeleyin..
Sonradan bu görüntüleri herkesin içinde ailenin içinde kendisine izlettirin
Eğer ki ar damarı varsa bi silkelenip kendisine gelir
Ama galiba şımarık her istediği alınacak şekilde yetişmiş
Ve sorumsuz aylak bir genç olmuş
Allah ailesinin yardımcısı olsun

Bence siz de dikkatli olun.Haberlerde neler duyuyoruz ve zaten zihniyeti de o yönde anlaşılan.Polisten yardım alırdım ben olsam.Sonuçta ortada kuzeniniz için üzülecek hiç bir durum yok.Allahım ailesine acır inş düzeltir.

Bu arada simdi dusundum de kendisi yerine abinizin fotografini yapistirdi ise hayalindeki kardesi de siz olabilirsiniz. Yoksa neden abinizin fotografi? Internetten herhangi bir fotograf da koyabilirdi. Hirsizlik, sapikliktan ayrica cok ciddi kisilik problemleri olabilir kuzeninizin. Bence dikkatli olun ve mutlaka bir doktor gorsun.

Kuzenin psikolojik olarak rahatsiz. Ozellikle annesi ile ilgili olan fantaziside rahatsizliginin cikis noktasi. Bu literatürde gecen bir hastalik. Tedavi olmasi gerekiyor

Arkadaslar teyzemler psikologa goturelim dedi ona gore hicbir seyi yok kabul etmedi.Ustelik bu kuzenin bu zmana kadar bana veya cevreme yanlis bir bakisini hareketini yakalamadim bunu nasil beceriyor acaba disariya belli etmeden icinde bu sapkinliklari yasamasi

Arkadaslar teyzemler psikologa goturelim dedi ona gore hicbir seyi yok kabul etmedi.Ustelik bu kuzenin bu zmana kadar bana veya cevreme yanlis bir bakisini hareketini yakalamadim bunu nasil beceriyor acaba disariya belli etmeden icinde bu sapkinliklari yasamasi
Gizlilik en önemli özellikleri böyle vakaların

Back
X