Amcamın facesi.

Karısından korkan adam bu işlere bulaşmaz zaten. Madem teyzen boşanamax kurcalamayın. Ama bir şekilde anlasın diyorsanız tanıdığınızı anlatan bi kaç resim yollayın.

Allah ıslah etsin, aynı durum benimde öz bi öz akrabam da var ya! midem almıyor evli barklı 3cocuklu adamsın sen nettteki karı- kız senin neyine??? üstelik eşi de biliyor ama boşanamıyor. ay Allahım daha neler görcez..

Bosanma ihtimali yoksa , Birakin kurcalamayin !!

Gozunu felanda korkutamazsiniz , faceden cikar , disarda yapar .
Disarda yapmasa baska site bulur. .

Bosuna ugrasmayin bence.

teyzenin resimlerini falan yollamayın adama sakın.yoksa karısınında kendisi gibi fake hesap açtığını ve tanımadığı erkeklerle muhabbet ettiğini düşünür gider evde sorun,kavga falan çıkarır,hesap sorar teyzeye.zavallı kadın hiç birşeyden haberi olmadan hem ahlaksızlık damgası yer hem bunun sonucunda kötü şeyler olabilir.
başka bir yol arayın.biraz gözü korksa yeterli.

bencede foto istiyosa eşinin yani teyzenizin fotosunu atın şok olsun

olabilir ama dişarda çekilen bir foto olmalı habersiz ve yanbında birileri varken konuşurken olmalı. evde kesinlikle çekilmemeli. sonrada yazarsınız ortadaki yada sagdaki soldaki eşin değil mi diye. sen benim kim olduğumu bilemezsin diyin ozaman

Aynen katiliyorum canim .
Üste cikar falan kadini suçlu duruma düşürür.
Kuzenim de diyor ki en sonunda ben kizin baba yazayimda utansin..

Ya sakın teyzenın falan fotografını yollamayın sacmalamayın sonra adam kadına gider sen internetten adamlarla mı konuşuyorsun der kabak teyzenin basına patlar hicbir seyden haberı yokken o suçlu olur

Yada kisaca Karin Ayşe ( atiyorum) annen baban ogrensin istemiyorsan şifreyi ver kapatayim faceyi.
Olur mu ?

Valla sınra sen suçlu olablrsn. Kızı bi gün cam açtırsın iki okkalı laf....
Çapkınlk yapayım derken kızının karsına çıkabileceğini düsünmedinmi hiç.. desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…