- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
fotograf istiyorsa eşinin fotografını gönderin yada aile fotoraflarından gönderin kim olduğunuzu söylemeyin ama yediği nanelerden herkesin haberinin olduğunu söyleyin en ufak başka bir yanlışında eşine bunları göstereceğinizi ve takipte olduğunuzu söyleseniz?
Başka bir tanıdik numarasi yapın başka bir face hesabından bağlantı kurun. Erkek cinsiyet olsun ve amcanızin adi her neyse abi sana hiç yakışmiyo gibilerinden konuşun..yengenin haberi var mı deyin üzülür falan deyin haaa bi de ben gördüm başkaları da gorebilir ddeyinMerhaba kizlar.
Amcamin (babamin kuzeni) sahte bir face hesapla teyzemi aldattigini yazmistim.
Biz yanlis kişiyi eklemistik muhabbet etmiştik.
Simdi gerçek hesabini bulduk kendi fotografi bile var .
Telefonuna gelen bir kaç fotoyu indirip buradan bazi arkadaşlara sormuştum hatta bildiğin ask sözleri olan fotograflar.
Her neyse biz ekledik 3-4 gündür konuşuyoruz başka bir adla.
Yasim 22 dedi.
Kendi fotografini sorduk arkadasim dedi.
Acik sacik bi ton fotoğraf beğeniyor ve bu bizim anasayfamiza düşüyor.
Anlayacaginiz yanilmadik.
Foto istiyor bizden .
Çok tatlisiniz hanımefendi çok guzelsiniz falan diye konusuyor.
Şöyle ki biz bunu teyzeme söyleyemeyiz.
Boşanma ihtimali yok çünkü
Biz nasil bi yol izlesek ?
Ceylincim keşke hiç böyle şeylere girişmeseydin, hem eşinden boşanmayacak bir kadından bahsediyorsun, hem sen amcandan durduk yere soğumuş oldun. Ne gerek vardı böyle şeyleri bilmek için çabalamaya, hayır kime ne faydası oldu ... Adam fantazi dünyası için kendince uğraşlar peşinde. Tanıdığım akrabalarımın böyle fantazileri olduğunu bilmek istemezdim açıkcası. Keşke senin içinde sadece amcan olarak kalabilseydi, sonuçta reelde bi sapıklığını görmemişsiniz...
Canım teyzeyi sakın karıştırmayın..Resminide atmayın amcaya..Teyze bilmesin..Bence ya amcayı bir şekilde korkutun..Yada kızı söylesin herşeyi açıversin kamera çıksın karşısına yada kendi resmini göndersin kızı yerin dibine soksun o adamı..Ama sen sakın olaya dahil olma kızı yapsın yani senin bildiğini bilmesinler bence..Millet manyak valla yuvamımı yıkcan diye sana patlamasın amcan bide..Merhaba kizlar.
Telefonuna gelen bir kaç fotoyu indirip buradan bazi arkadaşlara sormuştum hatta bildiğin ask sözleri olan fotograflar.
Yasim 22 dedi.
Foto istiyor bizden .
Sayfaları hep okumadım belki başkası yazmıştır, ama şifreni ver bulaşma şu bu çocukluk olur hatta gülünç olur.. Ben çok yakın birini yakalamıştım böyle, salak adam konuşacak benim arkadaşı bulmuş :) allahın sopası yok sen internetten kız tavla oda benim arkadaş çıksın.. Neyse kıza adamın ailesi hakkında tüm detayları verdim( kii sen zaten biliosun büyük bir avantaj) sonra kızdan foto istedi bende adamla karısının fotosunu verdim kıza onu yolladı.. Adam şokkkk.. Sen kimsin dedi arkadaşımda adamın çocuklarının ismini sayarak belki onlardan birinin arkadaşıyımdır heh ne dersin dedi :) neyse senin şu mesajları ve fotoları alayımda en iyisi X ablaya ( karısına) açıklayayım kim olduğumu dedi.. Sonra hesap iptal :) adam 4 dönmüş arkadaşı bulmak için yalvarmak için ama bulamadı, karısına arkadaşlarınla çıkma beraber gezelim vs vs demeye başladı.. Mikrop herif karısıyla sevgili gibi geziodu , yanlız çıkarsa biri söyler en iyisi yanından ayrılmayayım dieBizde öyle düşündük ama teyzenin haberi yok.
Sadece kizinin ve benim haberim var fotografi ceksek belki teyzem şüphelenir.
Acik Acik yazsak mi Karin .... Annen.. Baban... Öğrenmesini istemiyorsan sufreti ver ve asla bulaşma diye.
Böylesini utandırmak lazım, utanması varsa tabi. Madem eşine söyleme şansınız yok, yüzüne vurmak, rezil etmek gibji alternatifleri düşünebilirsiniz.Merhaba kizlar.
Yasim 22 dedi.
Foto istiyor bizden .
eee teyzen ne demiş pekı?Kizlar !
Kuzenim teyzeme anlatmis herşeyi
eee teyzen ne demiş pekı?
ceylin valla ne diyim bilemedım alışmış kudurmuştan beterdirBisey dememiş.
Face şifresini istiyormuş inanmamis olanlara..
Ve 2 sene önce ki sevgilisi de 14 yasinda bi çocukmuş.
Yemin ederim şok oldum.
14 yaş ne demek..
ceylın bundan sonra sen hıc karışma sen kotu olursunAz önce ev telefonu caldi yüreğim agzima ggeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?