• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcamınnnnn Eşi çildirmiş durumda;(

Roza76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
70
18
3
mrb hanımlar ben şu an kafayı yemek üzeryim.Konu şu yurt dışındayım ve çok bunaldım burda tek akrabam amcam evi bana 4 saat uzak ve aylardır gitmiyorum ona bugün eşim benı buraya getirdi işinden dolayı kalamadı ve ben pazar gününe kadar sözde kafa dagıtacaktım yengem işin içine etti tabiri caizze;(
Velhasıl geldım kadın cıldırmış durumda evın her tarafı kıyafet dolu ve 3 çocuk var ben yardım edıyım dedım ütü bitmek bilmiyor 4 saat yol geldım ve hala da ona yardım ütü yapıyorum yemin ederim ütüden soğudum;(((amcam bile şok oldu birdaha kızı davet etmiyecem diye ama huzursuz olmasın diye bir şey demiyorum şu üç gün sanki hizmetçi gıbı geçecek ;(((((;;

Sen bunları yaparken yengen napıyor? yapmak zorunda değilsin. illa yardım edecem diyosan, bulaşık hallet, kahvaltı, akşam yemeğine falan yardım et. ütü nedir..

ben olsam yapmazdım. kendi çamaşırını ütüsünü yakın akraba bile olsa genç bir kıza yıkmak çok uygunsuz olmuş.

öğrenciyseniz sınavım var bi kitabımı unutmuşum çalışırım diyordum diyin sabah geri dönün bence. evde boş boş oturmak bile milletin çamaşırıyla uğraşmaktan iyidir.

Yapma bu kadar basit insan yeri geliyor dinlenmek istiyor kendi işini erteliyor, yengen az yesinde bi uşak tutsun kendine. :KK67:

Of kadın hasta ben sabahı beklemiyecem galiba eşim bilse şimdi gelip alır benim ütü bile kadın ayda bır gelır yapar ben amcam için geldım hep derdı nıye gelmiyorsun dıye ant olsun kı bu raya ayak basmam.!!!!
Kadın temizlik hastası ben geldım dıye degıl kı bu kadın hep böyle her gün bır sürü kıyafet çıkarır yıkar bu ütü de bana bırakmiş anlaşilan benden bu kadar. Ayıp olmasın dedım ama ben de sonuç da misafirım bu ne ya foto atsam valla bıllah şok olurdunuz

Üç cocuk ile bunalmış ve başedememiştir.çocukklar küçük ise zor bir zamana denk gelmiş olabilirsiniz.size ozgu degildir davranış.çocugu olupta uykusuz biçare tek başına herseye yetişmeye çalışan anlar amcanızın eşini....amcanıza hava hoşşş..ben gunlerce uyku uyanık arası misafır agırlamayı tatmış biri olarak çıldırmayı bılırım:)emin olun üstünüze alınmayın ama üç çocuklu eve misafır olunca dagınık vs ystişmiyor ...laf etmeyın inanın heleki çocuklar küçük ve zorluyorlarsa allh yardımcısı olsun yengenizin.

Zorla kalk yap demiyorsa ...umarım demiyordur.yapma ....ve üç çocuklu evde iş bitmezzz çok şey beklemee

Of kadın hasta ben sabahı beklemiyecem galiba eşim bilse şimdi gelip alır benim ütü bile kadın ayda bır gelır yapar ben amcam için geldım hep derdı nıye gelmiyorsun dıye ant olsun kı bu raya ayak basmam.!!!!
Kadın temizlik hastası ben geldım dıye degıl kı bu kadın hep böyle her gün bır sürü kıyafet çıkarır yıkar bu ütü de bana bırakmiş anlaşilan benden bu kadar. Ayıp olmasın dedım ama ben de sonuç da misafirım bu ne ya foto atsam valla bıllah şok olurdunuz

valla foto atmalıksa görsek lakırdı olurdu ;)

Kadına ne dıyım kı 3 çoçuktan sonra hasta demek ama yaptığı çok doğru gelmedı bana ben adetım sancım var deyıp çıktım odaya bana çok garıp geldı.

Kadinin 3 cocugu varmis. Niye yatili gidiyorsunuz ki? Tatil koyumu orasi Cok kafa dagitasin varsa ver parasini cik bir tatile. Kadin senden rahatsiz oluyor belliki. Bidaha gelme diyede iş cikartmis anlayana...

Kadinin 3 cocugu varmis. Niye yatili gidiyorsunuz ki? Tatil koyumu orasi Cok kafa dagitasin varsa ver parasini cik bir tatile. Kadin senden rahatsiz oluyor belliki. Bidaha gelme diyede iş cikartmis anlayana...

4 saatlik yol diyor, nası günübirlik gidilsin ki? kafasına göre gitmemiş amcam çağırdı diyor konu sahibi. ütüye bile yardım ettiğine göre bana çok da iş çıkaran biriymiş gibi gelmedi.

Canım ben istesem en yüksek yerde tatılımı yaparım kı yaptım da sorunu anlamadın sen amcam hep yuzume vuruyor gelmedın gelmedın dıye bende burda aıle olarak sadece o var ve ben bır duşuk yaptım eşimde bıraz kafamı topluyum dıye amcan ayıp olmasın dıye geldım kadın bana özgü degıl kı herkese böyle ben de mecbur geldım kı ben eşimle dönüyordum amcam bırakmadı

4 saatlik yol diyor, nası günübirlik gidilsin ki? kafasına göre gitmemiş amcam çağırdı diyor konu sahibi. ütüye bile yardım ettiğine göre bana çok da iş çıkaran biriymiş gibi gelmedi.
Hele şükür anlayışlı biri var valla ben günü bırlık eşimle geldım amcam bırakmadı pazar ben senı bırakacam ısrar edınce kı yurt dışındayım dedım ve kaç yıldır aılemı goremıyorum amcam da telde isyan edınce geldım

Ben 3-4 saatlik yola gunu birlik gidip gelebiliyorum gayette hatta o mesafede ayni gun icinde bir gelis bir gidis bir tekrar gelis yaptik yani. Tasinirken. Misafirlige gidip geri donmek icin bir hayli zaman oluyor yani gidip gunlerce kalmalik bir mesafe degil.
Kim cagirdiysa cagirdi amca anca cagiriyor ama amcasimi bakiyor o cocuklara, amcasimi sofra kurup misafir agirliyor? Benim esim boyle bisey yapsa bende fena yaparim. Misafiri cok sevmem zaten. Belki kadinda sevmiyor.

Konu sahibi sizde istenmediginiz yerde inatla durmayin bence amcanizin cok goresi varsa o size gelseymis. Cagirmayi biliyorda hizmet yapiyor mu acaba? Kaldiki kadin yatili misafir sevmiyor anladigim kadariyla amcanizdan dolayi size katlaniyor.

Canım ben istesem en yüksek yerde tatılımı yaparım kı yaptım da sorunu anlamadın sen amcam hep yuzume vuruyor gelmedın gelmedın dıye bende burda aıle olarak sadece o var ve ben bır duşuk yaptım eşimde bıraz kafamı topluyum dıye amcan ayıp olmasın dıye geldım kadın bana özgü degıl kı herkese böyle ben de mecbur geldım kı ben eşimle dönüyordum amcam bırakmadı

Hele şükür anlayışlı biri var valla ben günü bırlık eşimle geldım amcam bırakmadı pazar ben senı bırakacam ısrar edınce kı yurt dışındayım dedım ve kaç yıldır aılemı goremıyorum amcam da telde isyan edınce geldım

geçmiş olsun :( üzüldüm. madem böyle düşük durumu da var, sancım var vs diyin işlere karışmayın bence. hoş gitmek de hoş olmaz şimdi ama. bence işlere dokunmayın, amcanızla vakit geçirin dışarı çıkın gezin civarı dolanın hem yengeniz işlerini görür hem giderseniz amcanız üzülebilir sonradan eşine kızabilir kızı kaçırdın diye.

bilemedim işte. aileyi tanıyan sizsiniz ya gitmek ya kalıp işlere dokunmamak iki seçenek var bence.

lohusayım ben de otur kenara . Amcanın ısrarları sonucu düşük yapmışken gittiğin bir evde 3 saat ütü yapmak bilmiyorum yani . Laf arasında iş yapayım diye mi beni ısrarla çağırdınız derdim herhalde ... Ama anlattığın kadar ısrar yoksa işin rengi değişir .

3 cocukla evin isi bitmez bende bitane var arkasini toplamaktan baska biseye yetisemiyorum:) sende pek fazla bisey bekleme misafir umdugunu degil buldugunu yer :)

Back
X