Ameliyat günlüğüm

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
Aylardır beklediğim ameliyat günüm geldi çattı( hatta iki gün öne alındı)ancak çok stresliyim forumda birçok kişinin hikayesini okudum psikolojik olarak hazırım sanıyordum değilmişim çok korkuyorum inşallah her şey yolunda gider sorunsuz çıkarım ameliyattan.sabah ameliyatım var hastaneye neler götürüyordu kızlar stresten unuttum

Benım temızlık takıntım vardı nevresım takımı götürdüm. Terlık kesın götür. Burun amelıyatıyda önden düğmelı yada fermuarlı bır esofman götür cok iyi oluyo.

Vazelin götür sürekli ağzından nefes alacağın için dudakların çok kuruyor.
Rahat su içmek için pipet.
Kulak çubuğu. göz pınarlarına bulaşabilir kan veya akıntı, pamuklu kulak çubuğuyla ıslatıp silersin.

Orada buz verıyolardır sanırım ama sen yınede eczaneden buz al yedek olsun hep buz kompleksı yap morluk şişlik çok olmasın

Ay neden ki? ilk hafta tamponlar, bandajlar, nefes alamamak, burnu tam olarak görememek nasıl olduğunu bilmemek biraz rahatsız edebilir ama bunlar çooook normal ve hemen geçecek şeyler canınızı sıkmayın sakın :)

Ya ben sabırlıyımdır fakat. Amelıyatımdan hemen sonra burnumun fotografını cekmıs doktor gordugum fotograftakı burun guzel bır burun fakat şuan onunla zerre alakası yok. Burun ucum top gibi yanlar geniş kocaman bır burna sahıbım. Atelde bır haftaya cıkcak dedı ama cok korkuyorum boyle kalcak dıye

Atel çıkmadan anlamak mümkün değil. ucunun o top gibi hali varya hehh ona alışın :) :) orası ödem ve en son orası inecek. bende öyleydim biliyor musunuz :) böyle bir burun yok sanırım burun bu olamaz diyordum ama şimdi gülüyorum ya ne pimpirikli manyakmışım

Orada buz verıyolardır sanırım ama sen yınede eczaneden buz al yedek olsun hep buz kompleksı yap morluk şişlik çok olmasın
Buzu ihmal etmeyin çoooook önemli. doktor eldiveni çok yapışıyormuş oyüzden buzdolabı poşetine koyup getiriyordu annem buzları. yedek buzları da unutmayın tabi.

Bende burnum güzel olunca biraz garipsedim. baya değişmiş hoş olmuştum alışkın değildim buna sürekli değişimi farkeden insanlar evrim geçirmişsin ya diye söylenip sonra da canım bi kahve içelim mi demeye başladı

Umarım bende bu güzel anları yaşarım kumruu Ya ne pimpirik hemde ilinci amelıyatı bıle düşündüö bugun o dereceyım. Ya ama şişlikle burnun boyutunun küçülmesinin alakası var mı ?

Merhaba benimde şuan 5.günüm ben özel hastanede oldum 1 gün kaldım bir sırt çantasına diş fırçası macunu ameliyata girmeden önce hemen fırçalamak için, önden düğmeli gecelik takımı kolay giyebiliyim diye. Şarj aletim. Onun haricinde bişey götürmedim. Ha bide annemgil sonradan muz ve meyvesuyu falan getirmişlerdi onlarda işe yaramıştı :)

Umarım bende bu güzel anları yaşarım kumruu Ya ne pimpirik hemde ilinci amelıyatı bıle düşündüö bugun o dereceyım. Ya ama şişlikle burnun boyutunun küçülmesinin alakası var mı ?
Ne ikinci ameliyatı kız dur bi, daha atelin çıkmamış senin :) :) valla o ödemin geçmesi kolay değil en son burnun ucu iner. bir sene geçsin of fıstık gibi oturur burnun varya boşuna okadar kafaya takmışım dersin :) :)

Canım ödemliyken şiş olması çok normal benimde 14.günümm ve çok şiş özellikle burun ucum top gibi ama takmıyorum çünkü inicek biliyorum zaten ödem olduğuda çok belli

Dün ameliyat oldum geceyi hastanede geçirdim sabah taburcu oldum düne göre agrim fazla başımda hiç geçmeyen bir ağrı var açlıktan yada narkoz etkisi geçtiğinden bilemedim sese tahammülüm yok karanlık odada yalnız kalmak istiyorum gözlerim çok morardı ara ara buz koyuyorum yüzüm korkunç durumda şuan .dr okyanus suyu vermiş henüz burun içi kanlı alanı temizlemeye cesaret edemedim azda olsa burnumdan nefes alabiliyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…