- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
- Konu Sahibi Kuzucuk123
-
Devlette olacağım kocaeliHangı hastanede olcaksın canım
Kumru sultan sen ne zaman amelıyat oldunVazelin götür sürekli ağzından nefes alacağın için dudakların çok kuruyor.
Rahat su içmek için pipet.
Kulak çubuğu. göz pınarlarına bulaşabilir kan veya akıntı, pamuklu kulak çubuğuyla ıslatıp silersin.
Buzu ihmal etmeyin çoooook önemli. doktor eldiveni çok yapışıyormuş oyüzden buzdolabı poşetine koyup getiriyordu annem buzları. yedek buzları da unutmayın tabi.Orada buz verıyolardır sanırım ama sen yınede eczaneden buz al yedek olsun hep buz kompleksı yap morluk şişlik çok olmasın
O evrimden bende istyrm bendeBende burnum güzel olunca biraz garipsedim. baya değişmiş hoş olmuştum alışkın değildim bunasürekli değişimi farkeden insanlar evrim geçirmişsin ya diye söylenip sonra da canım bi kahve içelim mi demeye başladı
Ne ikinci ameliyatı kız dur bi, daha atelin çıkmamış senin :) :) valla o ödemin geçmesi kolay değil en son burnun ucu iner. bir sene geçsin of fıstık gibi oturur burnun varya boşuna okadar kafaya takmışım dersin :) :)Umarım bende bu güzel anları yaşarım kumruu Ya ne pimpirik hemde ilinci amelıyatı bıle düşündüö bugun o dereceyım. Ya ama şişlikle burnun boyutunun küçülmesinin alakası var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?