ameliyat olanlar bakabilir mi?

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
canlarım ya sizinde 2. haftanızda burnunuzun önüü geniş miydi benimki çok genişş yandan çok hoş ama önden çok genişş mafoldumben birde 1. ayı dolana kadar ne kadar küçülür yani 1 aylık olduğunda genişlik biraz da olsa gider mi acaba?fisfisfis

Çok geniş ve çirkindi...Zamanla düzeliyor tabi.1 ayda değişiklikler olur ama tamamen düzelmez :(

canım benim ilk aylar önü çok kalkıktı bende senin gibi panik olmuştum.ama zaman la düzeliyo.aynalara bakma yoksa burnunda çok kusur bulursun ilk 6 ay çok önemli

ameliyat olmadan biraz arastirsaydin simdi böyle bin tane baslik acmazdin. herkez ameliyat oluyor ama helal senin gibi ayni sorun icin bin tane baslik acanida ilk kez görüyorum.
neyse hala intihar etmedigine sevindim hala yasiyorsun ölmekten vazgecmisin.

merak ettim ne sandin ameliyattan bir gün sonra incecik sifir sis 1 sene sonra olmasi gerektigi gibi olacaginimi??? kafamçokkarıştı

ameliyat olmadan biraz arastirsaydin simdi böyle bin tane baslik acmazdin. herkez ameliyat oluyor ama helal senin gibi ayni sorun icin bin tane baslik acanida ilk kez görüyorum.
neyse hala intihar etmedigine sevindim hala yasiyorsun ölmekten vazgecmisin.

merak ettim ne sandin ameliyattan bir gün sonra incecik sifir sis 1 sene sonra olmasi gerektigi gibi olacaginimi??? kafamçokkarıştı

konu başlıklarımdan uzak dur!

Back
X