- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Doğumum sezeryandı. Hiç böyle olmamıştı. Normal bir süreç mi onu da bilemiyorum.Benimde sezeryan ameliyatından sonra rahim geriye çekilmiş ilk alttan muayene olduğumda bir süre çok ağrım oldu geçti sonra. Geçecek düzelecek inşallah kendinizi bırakmayın
Yok söylemedi. Üniversite hastanesi özel muayene sözde. Saat 16.30dan sonra muayene alıyorlar. Üst üste hastalar birimiz dışardayken birimiz muayene oluyoruz. Hiç birşey demedi. 1 ay sonra gel kistine tekrar bakayım dedi sadece.Rabbim acil şifalar versin. Doktor birşey söyleme dimi?
Açıklama yapması lazım ne kadar saçma davranmış. Şuan ağırılarınız devam ediyor mu?Yok söylemedi. Üniversite hastanesi özel muayene sözde. Saat 16.30dan sonra muayene alıyorlar. Üst üste hastalar birimiz dışardayken birimiz muayene oluyoruz. Hiç birşey demedi. 1 ay sonra gel kistine tekrar bakayım dedi sadece.
Evet karnımda yani üst batın dedikleri yerde müthiş bir ağrı var böyle dayanılmaz bir ağrı değil ama rahat ettiren de bir şey değil. Sürekli gazım varmış yada adetim in ilk günüymüş gibi.Açıklama yapması lazım ne kadar saçma davranmış. Şuan ağırılarınız devam ediyor mu?
Kaç gün oldu tam olarak ameliyat olalı?Evet karnımda yani üst batın dedikleri yerde müthiş bir ağrı var böyle dayanılmaz bir ağrı değil ama rahat ettiren de bir şey değil. Sürekli gazım varmış yada adetim in ilk günüymüş gibi.
4 kasımda ameliyat oldum. 40 gün kadar oldu.Kaç gün oldu tam olarak ameliyat olalı?
Bence başka bir doktora gürün 40 gün olmuş4 kasımda ameliyat oldum. 40 gün kadar oldu.
yasadıgınız amelıyat aslında cok agır bır amelıyatMerhaba hanımlar.
İlk çocuğum tüp bebek ile oldu. 2. Çocuk düşünüyorduk bu arada kontrollerimde sol yumurtalığımda tümör markerleri yüksek kist çıktı ve sol yumurtalığımın alınması gerektiği söylendi. Bir kaç doktora gittim ve hepsinin kararı aynı olunca üniversite hastanesinde bir profa ameliyat oldum.
Ameliyat olalı 40 gün oldu. Hala iyileşemedim. Karnımda dik kesi yapıldı. İçimdeki ağrıyı acıyı tarif etmem çok zor. Dün kontrolüm vardı, tekrar kist oluşmuş. 3 cm. Alınan yumurtalık tarafında nasıl kist oluşur bu kadar kısa sürede nasıl büyür hiç anlamadım. 15 gün arayla 2 kez adet oldum. 7. Günümdeyim hala devam ediyor. Doktora söyledim ama hiç yorum dahi yapmadı.
Ameliyat sonrası ilk alttan muayene ile ameliyat ağrılarım yeniden başladı sanki.
Asistanları da doktor birşey görse söylerdi dedi, bu yani. Adet düzenleyici yok ağrı kesici yok yok yok.
Hem hayat kalitem düştü, hem çocuk fikrinden tamamen vazgeçtim. Geçmeyen ağrılarım bu arada işe dönmem üstüne bende ilgi bekleyen 2.5 yaşındaki oğlum derken hayata küsmüş durumdayım.
Ne tekrar başka bir doktora gidecek gücüm var ne de hastane görmek istiyorum.
Günlerce yatmak istiyorum bu duygudan nasıl kurtulacağım sağlığıma nasıl kavuşacağım bilmiyorum.
Bazen diyorum ki keşke hiç ameliyat olmasaydım son ana kadar. 40 yaşında çökmüş bir kadın oldum.
Ahh böyle bir şeyi duymaya öyle ihtiyacım vardı ki. Yani ilk zamanlar ben de doğrulamadım. Hala korse kullanıyorum. Yorulduğumda iki büklüm kalıyorum. Karnım şişiyor.Geçmiş olsun.ama bu tip ameliyatlar sezeryana benzemiyor.iki sezeryanimda çok kolaydı.ama dış gebelik sebepli tüp ve yumurtaligim alındığında bende aylarca sağlığıma kavusamadim.neredeyse bir ay yatıp dogrulamadim dik yuruyemedim.uzun zaman toparlanamadim.druma sorduğumda sürecin normal olduğunu söylemişti.bir organ alınıyor sonuçta kolay değil.Allah yardımcınız olsun.bence son bı gayretle iyi bir özel dra gidin.ama gönül rahatlığıyla her sorunuzu cevaplayacak açıklayacak biri olmalı.umarim kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
38 cm kist mi? Allah sizi yavrunuza yavrunuzu size bağışlamış. Benim sizinkine göre çok daha küçüktü kistim.yasadıgınız amelıyat aslında cok agır bır amelıyat
benım nadir gorulen hamılelık kisti olarak adlandırılan bır kist sebebıyle dogum esnasında ekstra amelıyat ıle sag yumurtalıgım komple alındı 38 cm kıst dusunun kızım dogdu 50 cm ikizi gibi
sezeryanım 1 haftada ıyılestı ama alınan yumurtalıgımın yerının tam ıyılesmesı 2 sene surdu ve tum dengem degıstı sankı
yanı yasadıgınız acı agrı hıssının ne oldugunu cok ıyı bılıyorum o agrı normal korkmayın ve gececek uzun suruyor ıyılesmesı ama amelıyatın agırlıgına gore normal
yıne de baska bır doktora daha gorunun her zaman yedekte baska doktor olsun mutabık olacaklarmı bakın ben hep oyle yaptım faydasını gordum
cok gecmıs olsun sıfa dılıyorum
Çok haklisiniz bende mayısta dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı bi tane çok zor bir süreçti kesinlikle sezeryan doğuma benzemiyorGeçmiş olsun.ama bu tip ameliyatlar sezeryana benzemiyor.iki sezeryanimda çok kolaydı.ama dış gebelik sebepli tüp ve yumurtaligim alındığında bende aylarca sağlığıma kavusamadim.neredeyse bir ay yatıp dogrulamadim dik yuruyemedim.uzun zaman toparlanamadim.druma sorduğumda sürecin normal olduğunu söylemişti.bir organ alınıyor sonuçta kolay değil.Allah yardımcınız olsun.bence son bı gayretle iyi bir özel dra gidin.ama gönül rahatlığıyla her sorunuzu cevaplayacak açıklayacak biri olmalı.umarim kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun sizede.bir de ameliyat yani sezeryanda olsa operasyon sayısı arttıkça her defasında daha da zor oluyor yapışıklıklar dan dolayı.doktorum bana birdaha sezeryan önermedi mesela çok zor olur dedi.Çok haklisiniz bende mayısta dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı bi tane çok zor bir süreçti kesinlikle sezeryan doğuma benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?