Ameliyat olduktan 1 ay sonra burunda kemer oluşur mu?

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
296
İstanbul
Ben ameliyat olalı 1 ay oldu, fakat dün burnumun üstünde bir çıkıntı fark ettim; elime de geliyor ayrıca. Daha önce böyle bir şey yoktu eminim; yalnızca arada burnumun daha alt bölümünde benzer bir şey oluyordu ama böyle ekemr gibi değil. Ameliyat olduktan bu kadar zaman sonra böyle bir şey oluşabilir mi sizce? Ödem olma ihitimali var mı ya da?

Bilgisi olanlar cevap versin lütfen, sinirim çok bozuk=((

:25:

enüü o nasıl bişey ya belki şişliktir canım kendini sıkıp üzeceğine doktoruna danışsanda içini rahatlatsan?

sağol cnm sende git görün hayırlı haberlerini alalım

canım durduk yere çarpa vs. yoksa kemik neden çıksın ki öle kemer olcak şekilde. bence de ödemdir. bende ameliyattan sonra burnumun sadece bir yanında vardı kemer gibi görünüyordu çok takıyodum kafamı çünkü kemik gibi sert geliyordu elime ama inan şimdi hiçbişi yok

Canım umarım benımkı gıbı dııldır ama bende daha bandaj cıktıgı gun bıle vardı
Ilk basta sıslık dedı doktorum gıtcek dedı ama 7,5 ay oldu eskısından daha beter sıslıkler ındıkce kemer daha bı belırgınlesıyo :S

Canım umarım benımkı gıbı dııldır ama bende daha bandaj cıktıgı gun bıle vardı
Ilk basta sıslık dedı doktorum gıtcek dedı ama 7,5 ay oldu eskısından daha beter sıslıkler ındıkce kemer daha bı belırgınlesıyo :S

Canım baktım senin burnuna...Senin üstten bütün geliyor gibi, altta bir boşluk oluşuyor sanki..Benim de tam tersi, alttan bütün gibi üstten çukurumsu..Anlamadım ben, ilk 1 ay kesinlikle böyle bir şey yoktu..Sağ tarafa doğru daha belirgin bu tümsek, yani daha şiş o taraf...Öf bilemiyorum...Yarın 12.00'da randevum var, ak koyun kara koyun anlayacağım...

Bu arada oske.06'cım, senin burnunun kemeri olmasa tabii iyiymiş, ama inan yine de bir çok estetikli burundan güzel görünüyor..Ayrıca gerçekten de kimse estetik demez..Küçük kusurların da böyle bir yararı oluyor işte..

canım durduk yere çarpa vs. yoksa kemik neden çıksın ki öle kemer olcak şekilde. bence de ödemdir. bende ameliyattan sonra burnumun sadece bir yanında vardı kemer gibi görünüyordu çok takıyodum kafamı çünkü kemik gibi sert geliyordu elime ama inan şimdi hiçbişi yok

Senin için çok sevindim...Umarım benimki de düzelir=(

Dua edin...

umarım düzelir canım ya..1 ay olmuş daha..normaldir herhalde..hani hep 6 ay 1 sene diyorlar ya burunun oturması için..
ama haklısın yani ben olsam kırmıştım kafayı sis mis dinlemezdim çünkü çok sabırsız bır ınsanım..hersey biran önce olsun bitsin isterim :( ameliyattan sonraki süreç çok zor olacak benim için o yuzden :(

umarım düzelir canım ya..1 ay olmuş daha..normaldir herhalde..hani hep 6 ay 1 sene diyorlar ya burunun oturması için..
ama haklısın yani ben olsam kırmıştım kafayı sis mis dinlemezdim çünkü çok sabırsız bır ınsanım..hersey biran önce olsun bitsin isterim :( ameliyattan sonraki süreç çok zor olacak benim için o yuzden :(

Cekhu'cum,

Bir de ben dış görüntüsüne takılmayan biriyimdir. Burnum yamultu senelrce, bir kere de aynaya geçip, aman benim burnum yamuk dememişimdir, hep kendimle barışıktım. Ne oldu bu ameliyattan sonra bilmiyorum. Aşırı hassasım, en küçük bir pürüz tüm zamanımı alıyor..İki gündür tümsek çıktı şimdi..

Sen kendini şimdiden hazırla canım, hep çıkıyor ufak tefek şeyler maalesef=(

gecer ya tatlım daha cok yenı..sıslıktır o ya..
kendımı olabıldıgınce en kotuye alıstırmaya calısıyorum zaten sımdıden..hayal kırıklıgı yasamamak ıcın..
ama bence sende telaslanma cok..emınım sıslıktır hayatım..

canımm hiç takma kafana bendede öyle odu daha 1 ayım dolmamıstı benm ama aynen anlattıgın gibi şişlik vardı dokununca kemik gibiydi aynı cok korkmustum simdi 2. ayım doldu ve gecti eser yok

gecer ya tatlım daha cok yenı..sıslıktır o ya..
kendımı olabıldıgınce en kotuye alıstırmaya calısıyorum zaten sımdıden..hayal kırıklıgı yasamamak ıcın..
ama bence sende telaslanma cok..emınım sıslıktır hayatım..

Umarım öyledir..Yarın soracağım, hayır neyse söylesin, değilse de şişlik değil, öyle kalacak desin, ben de beklentiye girmeyeyim...Doktorum çok iyi biri, ayrıca işinde de başarılı, ama daha geniş zamanı olan biri olması beni memnun ederdi sanırım...Umarım atlatmaz beni geçer diye=(

canımm hiç takma kafana bendede öyle odu daha 1 ayım dolmamıstı benm ama aynen anlattıgın gibi şişlik vardı dokununca kemik gibiydi aynı cok korkmustum simdi 2. ayım doldu ve gecti eser yok

İnşallah canım benimki de seninki gibi olur..=(

Ne şişlikmiş bu ya, ben anlamadım..İnemiyor...

Maalesef ameliyat sonrası bu kemer olayı mevcut arkadaşlar.Başka başlıklarda da dile getirmiştim ama bu başlık yeni açılmış ve bir kaç kişi de yine çıkmış.Şunu söyleyeyim size Mayıs ayının sonunda ameliyat olmuştum.Burun ucumun hemen üstünde sivilce gibi bir şey elime geliyordu.Sonrasında daha da belirginleşti geçer demiştim bende.Ama doktor önceleri geçecek derken Temmuz ayında yine gittiğimde kıkırdak oynamış bunu 10 dk da alırız dedi.Neyse Temmuzda aldı ama en kötüsü Kasım ayındayız ve son bir haftadır elime yine bir şey geliyor aynı yerde.Ve elime gelen şey tıpkı diğeri gibi sivilce gibi bazen yumuşak bazen sert bir nokta şuan çok belirgin değil ama üst kısımlardaki ödemler inmeye başladıkça belirginleşecek diğerinde olduğu gibi.Yani Bu iş sandığımdan daha geç düzelecek sanırım.Bu arada başlık sahibi doktorunuz size ne cevap verecek merak ediyorum o tümsekle ilgili bilgilendirirseniz sevinirim...

Maalesef ameliyat sonrası bu kemer olayı mevcut arkadaşlar.Başka başlıklarda da dile getirmiştim ama bu başlık yeni açılmış ve bir kaç kişi de yine çıkmış.Şunu söyleyeyim size Mayıs ayının sonunda ameliyat olmuştum.Burun ucumun hemen üstünde sivilce gibi bir şey elime geliyordu.Sonrasında daha da belirginleşti geçer demiştim bende.Ama doktor önceleri geçecek derken Temmuz ayında yine gittiğimde kıkırdak oynamış bunu 10 dk da alırız dedi.Neyse Temmuzda aldı ama en kötüsü Kasım ayındayız ve son bir haftadır elime yine bir şey geliyor aynı yerde.Ve elime gelen şey tıpkı diğeri gibi sivilce gibi bazen yumuşak bazen sert bir nokta şuan çok belirgin değil ama üst kısımlardaki ödemler inmeye başladıkça belirginleşecek diğerinde olduğu gibi.Yani Bu iş sandığımdan daha geç düzelecek sanırım.Bu arada başlık sahibi doktorunuz size ne cevap verecek merak ediyorum o tümsekle ilgili bilgilendirirseniz sevinirim...

Tabii, bilgilendiririm seve seve...

Yalnız benimki sivilce gibi falan değil...Yani çok hafif belli belirsiz bir kemer düşünün, o şekilde...Bakalım yarın ne diyecek=(

Tabii, bilgilendiririm seve seve...

Yalnız benimki sivilce gibi falan değil...Yani çok hafif belli belirsiz bir kemer düşünün, o şekilde...Bakalım yarın ne diyecek=(

Benimki önceleri sadece elime gelen derinin altında yumuşak bir doku sivilce gibi ama belirginleşmeye başlayınca tümsek gibi görünüyordu.Farklı olabilir seninki ile.Umarım önemli bir sorun değildir bu arada bugün gitmiş olmalısın :) ve merakla bekliyorum cevabını umarım sorun yoktur...

Benimki önceleri sadece elime gelen derinin altında yumuşak bir doku sivilce gibi ama belirginleşmeye başlayınca tümsek gibi görünüyordu.Farklı olabilir seninki ile.Umarım önemli bir sorun değildir bu arada bugün gitmiş olmalısın :) ve merakla bekliyorum cevabını umarım sorun yoktur...

Evet, dün gittim doktora...Bütün olarak şişmiş burnum, hatta çok fazla şişmiş...Masaj verdi, günde üç dakika dedi..O elime gelen yerin tam yanlarına...Bak bastırınca geçiyor dedi doktorum, ama tabii ben onun gibi üstüne bastırmaya cesaret edemem, o ayrı. Günde 3 dakika nemlendirici sürüp masaj yap dedi doktorum. 3 kez falan sordum kemer mi diye, değil, şişlik ve inecek dedi..Sanki şekil değiştirdi biraz dün onun dediği gibi masaj yaprım..Hala var ama yüksekliği azaldı ve daha yayvan sanki...Doktoruma güvenmekten başka da seçeneğim yok...2 ay sonra kontrole çağırdı yine, fotoğraflarımı falan çekti, tamamen geçecekmiş, öyle diyor, ama ben emin değilim. Artık bakalım, herhalde en iyisini o biliyordur, beni oyaladığını falan da sanmıyorum pek, doktruma güveniyorum ama içim de çok rahat değil..

Bir de masaj yapınca burnum bütünüyle inceleniyor, ama çok fazla yani, biraz korkuyorum..Üstü incecik oluyor, alta masaj yapılmadığı için geniş tabii..Ynlış bir şey yapmıyorumdur değil mi, herkese oluyor mu bu, masaj yapınca gözle görülür şekilde inceliyor mu burnu acaba?:2:

Back
X