Kemal beyle bir görüşmenizi tavsiye ederim uygun bir fiyat çıkarmıştı bize diğer doktorlara nazaranBende olmak istiyorum kizlar korku var endişe var ole büyük doktorlara gitceknimkanim yok esimi zor ikna ettim napcam bilemem kocaman Burnum wr warda war
İstanbuldayım canım aynen inşallah bu ödemler gittikten sonra da şekli güzel olur hepimiz güzel yüzümüze uyan burunlara kavuşalımmhangi sehirdesiniz ? ayni sekildeyiz valla :)) inşallah guzel buruna kavuşuruz. bu arada iş ciddiye binince dahada bir evham aliyor insani ama zafere giden yolda cekilen cile mubahtir diycez
:)))) super cevapHem de nasıll beynime beynime cereyan yapıyo resmen
Geçmiş olsun canım ilk günler evet zor geçiyor ama birkaç gün daha sabır tamponlar çkınca o alınan ilk nefesss..harika bi duyguben su an cok kotuyum .ss tamponlardan nefret edyrm....
Mrb canım ben ananas hapını 4 gündür kullanıyorum.epey bi arastırdım ve olumlu sonucları olduğunu öğrendim.şuanda gözle görülür bi degişiklik yok.umarım zamanla faydası olurEvet kızlar tam 8 gün oldu dün tamponlar çıktıktan birkaç saat sonra burnum kanadı kafamı öne eğmemeye çalışıyorum sormak istediğiniz brşey varsa sorabilirsiniz bu arada ödemi şişliği daha hızlı azaltmak için ananas hapını önerirmisiz?
Merhaba tatlım ben de aldım bgn solgarın bakalım inşallah faydasını görürüzzMrb canım ben ananas hapını 4 gündür kullanıyorum.epey bi arastırdım ve olumlu sonucları olduğunu öğrendim.şuanda gözle görülür bi degişiklik yok.umarım zamanla faydası olur
Bende 5 msyısta oldum ama ne ameliyttan sonra ne tampon ve alcı cıkmadan önce ve sonra orantıszlık hiç olmadı ilgnc gldi bna brz sznkiİnşallah canım inşallah baya moralim bozuk doktoruma güvenim tam ilk aylar böyle geçecek sanırım inşallah dikkat edelim başka şeyler gelmesin burunlarımızın başına
çok geçmiş olsun Allah dan acil şifalar diliyorum canım . bu gün 13. günüm farkedilir seviyede düzelme var şükürler olsun. kesikler iyileştikçe orantılı olaya başladı inşallah başka sıkıntılar çıkmaz. kıkırdak yapımdan kaynaklı burun deliklerimde farklılık olacak çok rahatsız olursan slikon bir aparat ile dengeleriz dedi doktorum ama şuan baktığımda aa farklı diye ağlayasım gelmiyor açıkcası inş tamamen aynı olurlar tek dileğim şuanBende 5 msyısta oldum ama ne ameliyttan sonra ne tampon ve alcı cıkmadan önce ve sonra orantıszlık hiç olmadı ilgnc gldi bna brz sznki
Zaman geçtikçe daha da düzgünleşecek güzelleşecek burunlarımız endişelenmek için çok erken en azından bir seneyi kazasız belasız geçirelim seneye görücez esas burun şeklimizi canım sıkma canınıçok geçmiş olsun Allah dan acil şifalar diliyorum canım . bu gün 13. günüm farkedilir seviyede düzelme var şükürler olsun. kesikler iyileştikçe orantılı olaya başladı inşallah başka sıkıntılar çıkmaz. kıkırdak yapımdan kaynaklı burun deliklerimde farklılık olacak çok rahatsız olursan slikon bir aparat ile dengeleriz dedi doktorum ama şuan baktığımda aa farklı diye ağlayasım gelmiyor açıkcası inş tamamen aynı olurlar tek dileğim şuan
Evet inşallah koruyup kollayalım da tedbir şart sonra inşallah daha da güzelleşirZaman geçtikçe daha da düzgünleşecek güzelleşecek burunlarımız endişelenmek için çok erken en azından bir seneyi kazasız belasız geçirelim seneye görücez esas burun şeklimizi canım sıkma canını
Canım oncelikle çok geçmiş olsun iyi görünüyor burnun zamanla dahada iyi olacak inşallah bende normalde 15 haziranda olacaktım ama ucugum çıktığı için 2 gün sonraya ertelendi..Şu anki hali de böyle oldukça da yağlı güneş koruyucu yüzünden de
İnşallah canım teşekkürler sana da geçmiş olsun şimdiden ilk haftası nefes alma açısından zor ama sonrası süperr bir de şişlik inerse oohhh :))Canım oncelikle çok geçmiş olsun iyi görünüyor burnun zamanla dahada iyi olacak inşallah bende normalde 15 haziranda olacaktım ama ucugum çıktığı için 2 gün sonraya ertelendi..
Tek korkum tamponlarİnşallah canım teşekkürler sana da geçmiş olsun şimdiden ilk haftası nefes alma açısından zor ama sonrası süperr bir de şişlik inerse oohhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?