. Çok geçmiş olsun bende çarşamba öğlen ameliyat oldum bugün dikislerim ve slikon tampon borular çıkartıldı bu gun 5.günüm hic morluk olmadı şişlik de yok ama görüntü de orantisizlik var alttan bakınca deliklerdeMerhaba kızlar cuma öğleden sonra ameliyatımı oldum bgn 3. günüm cuma günü dikişlerim ve plastik alçım çkacak burun sırtımda hafif kemik vardı ve burnumun ucu kalkık olmasına rağmen yüzüme göre büyüktü kalın derilidirr ağrım sızım yok sadece silikon tamponlardan biri burun içine batıyor o acıtıyor günden güne daha rahat uyumaya başladım gözaltlarım hafif morardı istediğim daha ince kçk bir burun doktorum çok güzel tam istediğimiz gibi geçtiğini söyledi operasyonun bu arada kemal ekberoğluna ameliyatımı oldum soruları olan varsa yanıtlayablirim hepimize geçmiş olsun
Canım benim geçmiş olsun öncelikle şu anda baktığımda çok belli olmuyor brşey çnkü daha tamponlarım çıkmadı ve şiş oldukça burnum ama o orantısızlık bir sene içinde düzeliyormuş burun deliklerinden biri daha fazla ödem yapmış olablir hepsi yerli yerine oturuyor en az bir bir bçuk senemiz var hemen umutsuzluğa kapılma derim. Çok geçmiş olsun bende çarşamba öğlen ameliyat oldum bugün dikislerim ve slikon tampon borular çıkartıldı bu gun 5.günüm hic morluk olmadı şişlik de yok ama görüntü de orantisizlik var alttan bakınca deliklerdesizde de her hangi bir farklılık varmı beklediginiz gibi mi suanki hali
İnşallah canım inşallah baya moralim bozuk doktoruma güvenim tam ilk aylar böyle geçecek sanırım inşallah dikkat edelim başka şeyler gelmesin burunlarımızın başınaCanım benim geçmiş olsun öncelikle şu anda baktığımda çok belli olmuyor brşey çnkü daha tamponlarım çıkmadı ve şiş oldukça burnum ama o orantısızlık bir sene içinde düzeliyormuş burun deliklerinden biri daha fazla ödem yapmış olablir hepsi yerli yerine oturuyor en az bir bir bçuk senemiz var hemen umutsuzluğa kapılma derim
Tatlım valla köpük temizleyiciyi makyaj pamuğuna sıkıp siliyorum yüzümü ardından yine pamuğu suyla ıslatıp yüzümü o şekilde siliyorum yani devamlı ya misel suyla ya köpük temizleyicilerle pamuk yardımıyla siliyorumdebur1503 canım yüz temizliğini Nasıl yapıyorsun
Eski halini at sana farki görmek istiommm
Hahaha ay ole yazmisim ya stresli olunca bende olmak istiyorum amlyt hakan çepni ama kararsizimdövseydin bi de.
Super olmuş diyebilrmBu da soldaki yeni halim sağdaki eski çok problemli bi burun deildi ama çok şükür şmdi daha da iyi :))
cok güzel olmuş :) bende yarin ameliyat olacağım. simdi rahat nefes alabiliyor musunuz ? :)Bu da soldaki yeni halim sağdaki eski çok problemli bi burun deildi ama çok şükür şmdi daha da iyi :))
hangi sehirdesiniz ? ayni sekildeyiz valla :)) inşallah guzel buruna kavuşuruz. bu arada iş ciddiye binince dahada bir evham aliyor insani ama zafere giden yolda cekilen cile mubahtir diycezBende olmak istiyorum kizlar korku var endişe var ole büyük doktorlara gitceknimkanim yok esimi zor ikna ettim napcam bilemem kocaman Burnum wr warda war
Teşekkür ederim benim de içime sindi çokSuper olmuş diyebilrm
Hem de nasıll beynime beynime cereyan yapıyo resmencok güzel olmuş :) bende yarin ameliyat olacağım. simdi rahat nefes alabiliyor musunuz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?