Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ,ebrucum tıkanıklık bendede olan bir sorun ameliyattan 20 gün sonra başladı ve özellikle geceleri hiç nefes alamıyordum drumla görüştüm burun etlerimin şişmesinden kaynaklandığını bunun sebebininde alerjik olabileceğini söyledi ve bana bir sprey verdi hemen kullanmaya başladım şuan çok rahatım sabah akşam o spreyi kullanıyorum canım ameliyat olalı 4,5 ay oldu sanırım sonbaharda dahil bir müddet daha kullanıcam o spreyi ama beni çok rahatlatıyor.Canım benimde burnumdan ara ara kötü kokular alıyorum sizdede böyle sorun varmı.ayrıca şekil olarakda burun şeklimi beğeniyorum ama burun kıkırdaklarımda bazı yerlerinde çökmeler var sanırım bir operasyon daha gerekicek.

ebuşum açtığın topicle çok önemli bi konuya barnak basmışsın opuyorumnanaktan benim sorunum da şu tırtıklar burun ucumdan yukarı doğru parmağımı burun köküme doğru ilerletirken parmağım bi tepeye çıkıo sonra iniyo sonra burun kökümde bi tepeye daha çıkıyo böyle dümdüz değil :gitme: inş kemik değildir onlar kız hiç şişlik gibi değil sert mi sert taş gibi :bbo:
sagol cnm önemli bir konu farkındayım :) benim de öyle dümdüz degil sert olunca da kemikmis hissini uyandırıyor hatta bildigin kemik diyorum insallah gecicidir

yaa tırtıklarr yüzünn sarkmasıı siwilcelerr......... uffff hade şişliklerdi morluklardı bunlara belkı katlanır bi surelıgınee amaa sarkmalara heelee siwilcelerde napılcak ergenlıgı bıtırıelı 2 -3 yıl oluo yenıden ergenlıgemı dönülüoo.. ayy korktumm yaaa burundan soraa bide cilt içinmi dr. ilaç falan filan araştırcass=(
valla sivilce fln da geciyor yani insan ondan da kurtuluyor da bu tırtıklar fln can sıkıcı bakalım nolcak

aynı problem bnde de var dün dayanamadım, doktoruma sordum zamanla geçicek dedi... burunda yer yer öyle ödem oluşabiliyomuş...ama geçmesi için zaman gerekiyomuşşş, uzunca bir zaman :(

ayy insallah gecicidir valla yoksa düzeltmesini isticem doktordan dısardan belli olmuo ama elime gelio sinir oluyorum

allahtan o çıkıntılar dışardan belli olmuyor..:kahve:
ay dısardan belli olsa zaten kabus gibi olur girintili cıkıntılı töbe yarebbimm

merhaba arkadaşlar ,ebrucum tıkanıklık bendede olan bir sorun ameliyattan 20 gün sonra başladı ve özellikle geceleri hiç nefes alamıyordum drumla görüştüm burun etlerimin şişmesinden kaynaklandığını bunun sebebininde alerjik olabileceğini söyledi ve bana bir sprey verdi hemen kullanmaya başladım şuan çok rahatım sabah akşam o spreyi kullanıyorum canım ameliyat olalı 4,5 ay oldu sanırım sonbaharda dahil bir müddet daha kullanıcam o spreyi ama beni çok rahatlatıyor.Canım benimde burnumdan ara ara kötü kokular alıyorum sizdede böyle sorun varmı.ayrıca şekil olarakda burun şeklimi beğeniyorum ama burun kıkırdaklarımda bazı yerlerinde çökmeler var sanırım bir operasyon daha gerekicek.

cnm burun icime bakınca et gibi görünüyor bende de sisliktir diye kendimi avutuyorum ama umarım öyledir yani alerjik bir bünyem var umarım onun etkisiyle sistir ve gecer
burun kıkırdaklarındaki cökmeler dedigin acaba bizim dedigimiz gibi girinti cıkıntı fln olması sanki kemik var bi yerde yok gibi pütür pütür :uhm:

Bende 16 gun once burnumu yaptirdim, tum burnum sis degil ama kisim kisim sis ve iki kas aram hala sis, çok çirkin duruyor arti iki burundeliklerim farkli biri daha yukarda digeri asagida, ama asagida olan kismim daha sis gibi duruyo, burnumun diregimin altida sis guldugum zaman hafif çizgi oluyo ve ben sisliklerin tam olarak inmesini bekliyorum. çok zor bi surec offff

ay ayyy ne güzel bir başlıkk ebrucum sağol tam benlik zemuszemus
1.hiççç sivilcemolmadı çok şükür ama bunda alçı yerine atel denen o plastiğin kullanılmış olmasının yararı olduğunu düşünüyorum,alçımın alındığı gün foto eklemiştim yaklaşık 300 kişi hepside listemde ekliydiler :kedi:gördüler,ama şimdi malum profilim yenilendi hepsi gittiler akannehir :gitme:
2.nefes sorunum hala arada oluyor ama eskiye nazaran çok iyi,sanırım geçecek benim ben benim 3 ay omak üzere
3.gelelim en can alıcı noktaya :hulya: hni diyorsunuz ya şu solda yada sağda olan çıkıntı heh işte o bendede oldu dışardan belli değil ama elimle hissediyorum senağlama
sonuç olarak yine olurdum yine olurdum,bazen paranoyaklaşıyorum bi bakıyorum burnum sağa doğru yamulmuş gibi geliyor şöle gözümü kapıyom saçmalama diyom kendime bi daha açıyom hoppp düselmiş kaydirigubbakcemile3
ama zor iş anacım bitmiyo burnumuzla derdimiz çok şükür şiş değil artık arada orası burası ben burdayım diyor ama sonra korkup kaçıyolar :mymeka:
vel hasıl kelam olacak olan arkadaşlar kendilerini çok iyi hazırlasınlar bütün bunlar kolay işler değil :icecream:

arada harfler kaçtıysa kusura bakmayın gördüklerimidüselttim ama pc sorunlu biraz :kızgın:

ay karamelam cnm benm begenmene sevindim baslıgı :) derti tasası bitmiyor tabii yapcak bisi yok :P
valla bende de atel vardı alcı yoktu ama sivilcelenme oldu bu bünyeyle alakalı bir sey sanırım
bu cıkıntı mevzusu bir kac kisi dısında cogu kiside var sanırsam,belki sertlesmis et yada ödem flndır insallah öyledir de gecer insanın siniri bozuluyor yoksa
bende yine olurdum valla hic düsünmeden ama derdi tasası da hic bitmiyormus ameliyat olmak bi derrrttt olduktan sonrası bi derttt, olacak olanlar kendini hazırlasınlar valla ama hiiiccc pisman olmuyorsun o da ayrı :D

kızlar peeling yapın,sivilce mivilce olmaz :hulya:

arkadaşlar ameliyat olduktan sonra burnuma çok nazik davranamadım.1 hafta oldu.alerjik akıntılar sümkürmeler bitmiyor.suçluluk oluyor ama çok rahatlıyorum.benneyaptımki ayrıca dün burundan çarpıştımmirmirmirmir çok şiddetli olmasada hafif sızladı.yanaktan dudaktan öpüşmemek gerek bi süre.yerimseniben. burnun kayacak hali yok heralde?

ilk bir ay dikkatli olmakta fayda var, doktorum bana bir ay burnun benim ona göre, bir ayın sonunda sana geri verecegim onu demisti :D

ya ksılarr annem ve baabamdan zorla izin aldım ameliyat olmak içinnn amaaaaa ameliyattan sonraki agrı çok oluyormuuu fazla nazlanamam sızlandıgım zaman biz sana olma demiştik diyceklerrrrrr:(:(:(

agrı olmuyor cnm ufak agrılar icin ilac alıyorsun geciyor, agrı degil de baska sıkıntılar oluyor iste sislik morluk yemek yiyememe fln gibi ama agrı degil

ozmann iyi cnmmm digerleri çok rahatsız etmes demiiiii hoş etsedee sesimi çıkaramam hala evde olma diyip duuryolarrrrr..12 günüm kaldı bi geçseydiiii:)ha bide genelde derler ya o agrıya degmezzzz pişman olursunuz olmayın diye..hatta böle yorumları burdada okudum:(:(:(

ya ksılarr annem ve baabamdan zorla izin aldım ameliyat olmak içinnn amaaaaa ameliyattan sonraki agrı çok oluyormuuu fazla nazlanamam sızlandıgım zaman biz sana olma demiştik diyceklerrrrrr:(:(:(

nemm aynı durumdayız :(( bende bizimkileri zor ikna ettim inş. çok ağrımız olmaz:teselli:

kızzzzz senin az kaldıııı..heyecan durumları nasılkaydirigubbakcemile3

mallıkla heycan karışık cnmmkaydirigubbakcemile3 işin ciddiyetini tam kavrayamadım daha..sanırım tahlilleri yapmaya gidince anlıycamkafamçokkarıştırüyamda ameliyathaneden kaçıyorum hep arkamdanda doktor yakalamaya açlışıyo akannehirinan hep bu tarz görüyorum:)erkek arkadaşım güzel düşün olumlu olasın diyorr ama ben nerede kötü bşy var aklıma geliooo olumsuzlukları çekmem böle yaparak inş:bbo:

mallıkla heycan karışık cnmmkaydirigubbakcemile3 işin ciddiyetini tam kavrayamadım daha..sanırım tahlilleri yapmaya gidince anlıycamkafamçokkarıştırüyamda ameliyathaneden kaçıyorum hep arkamdanda doktor yakalamaya açlışıyo akannehirinan hep bu tarz görüyorum:)erkek arkadaşım güzel düşün olumlu olasın diyorr ama ben nerede kötü bşy var aklıma geliooo olumsuzlukları çekmem böle yaparak inş:bbo:

o tarz rüyalar ben de gördüm hala görüyorum.yani kacmıyorum ama burnumla ve ameliyatla alakalı rüyalar görüyorum.heyecanını anlıyorum benimde kalbim yerinden cıkıcak gibiydi ama seviniyodum da burnumdan kurtulucam diye,hey gidi günler 5 ay 10 gün oldu benim =)
bugun yine ol deseler olurum ama tampon olmaması sartıyla:roflol:

bende rüyamda ameliyat sırasında uyandıgımı gördüm :))) doktora napıyosun kardesim çek elini kolunu diyodum:)) yani burda komik geliyo ama kan ter içinde uyandım:)))

12 günüm var cnmmmmmm aramızda 3 gün var:)))))))))))bende aynıyım cnm heycan korkuu pişan olurmuyum derdi hepsi var..saç deilki boyayıpta begenmeyip deiştireyimm burun bu daha deişmesde:)

Back
X