Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar o kadar aciya deger mi 2. ameliyat. ben 5 gun cok zorlandim. hala burnuma dokunamiyorum. ebrucum senin burnun cok guzel hic duzelttirmesende olur

bende 2 ameliyat geçirdim ilkinde beğenmemiştim cünkü :) Ama şimdi çok güzel oldu.Valla hava kapalı olunca ilginç ama benim burnumda tıkanıyor.ayrıca polenlere alerjim var cok hafıf arada bu yüzdende tıkanıyor.Sürekli kullandığım okyanus suyum ve burun damlam var yağlı.Belkı ılerde sadece içerden yenıden olmayı düşünüyorum.

yaa ewett bu bnide düşündürüoo soraa bk bis demiştik sana ağrın sızın siwilcen morlugun şişliğin sızlanmaların bitmioo diee bni daa da streese sokcaklar die düşünuıorumö korkuorum keşkee amlyattan soraa morluk şişlik siwilce yada başka bişe olmassada onlara bn sööliebilsem bk demiştim size iiki oldum diee.... ki zaten bnımkını estettık amaçtan çok sağlık nedenıyle bılıolarr ama yınede söölenirler... uf...

ya ksılarr annem ve baabamdan zorla izin aldım ameliyat olmak içinnn amaaaaa ameliyattan sonraki agrı çok oluyormuuu fazla nazlanamam sızlandıgım zaman biz sana olma demiştik diyceklerrrrrr:(:(:(
pardon bunun altına yasmalıydım ki annaşılsın =)
yaa ewett bu bnide düşündürüoo soraa bk bis demiştik sana ağrın sızın siwilcen morlugun şişliğin sızlanmaların bitmioo diee bni daa da streese sokcaklar die düşünuıorumö korkuorum keşkee amlyattan soraa morluk şişlik siwilce yada başka bişe olmassada onlara bn sööliebilsem bk demiştim size iiki oldum diee.... ki zaten bnımkını estettık amaçtan çok sağlık nedenıyle bılıolarr ama yınede söölenirler... uf...

pardon bunun altına yasmalıydım ki annaşılsın =)

kuzu hiç sorma valaaaaa :):) şimdii kesin diycekler şu eziyetine bak :umursamaz:ne gerekti şimdii falan diye :olmaz:benim sızlanmamam lasımm agrım yok demem lasımmmmm :sinifsinif:yoksa bide fırça yerim canımm sıkılır kesinnnnmafoldumben..morluk falan olsun şişlikte ama öleee dayanılmıycak agrım olmas inş yoksa ayvayı yedim:)fisfisfis

Arkadaşlar öyle dayanılmayacak ağrı falan olmuyor birtek ağızdan nefes almaya alışmak zor oda 2. gün onada alışılıyor.ınanın sonuç güzel olunca hepsine değer.......

kuzu hiç sorma valaaaaa :):) şimdii kesin diycekler şu eziyetine bak :umursamaz:ne gerekti şimdii falan diye :olmaz:benim sızlanmamam lasımm agrım yok demem lasımmmmm :sinifsinif:yoksa bide fırça yerim canımm sıkılır kesinnnnmafoldumben..morluk falan olsun şişlikte ama öleee dayanılmıycak agrım olmas inş yoksa ayvayı yedim:)fisfisfis

nemcim seninde az kaldi ameliyatina.

nemcim seninde az kaldi ameliyatina.

ayy fıstıkk 10 günüm varr heycanlanmaya başladım offfffffffff hemen olayım bende yazayım şu günüm bu günüm şişti morardı sarardı diye:):):):):)bakarmısınız bu yorumları kıskanıyorum :)kaydirigubbakcemile3

ebru_ebrucum ne zamandr giremiyordum başlığın çok güzel hayrlı olsun:)
geleyim benim hala devam eden dertlerime. 4. ayımdayım ve hala nefesim eskisi gibi değil üstelik ben nefes problemiyle ameliyat olmadım. gece yattığımda uyurken tiz sesler geliyor ki çok sessiz uyurdum eskiden (ablama sordum:))
burnumun ucunda üstte ne olduğu belli olmayan bi şişlik var ben de 6. ayı bekliyorum.
tırtıklar bende de mevcut geçeceğini de pek düşünmüyorum. zaten dışarıdan görünmediği için de çok dert etmiyorum.
ameliyatın şişliği, morarması geçiyo da bu bekleme işleri bitmek bilmiyo. sıkıntılı bir süreç, şu anda sonuç muhteşem olmasa da ben ameliyat olduğuma hiç pişman olmadım yerimseniben

bende burnumu yapali 2 hafta oluyor bende fazla sislik ve morarma olmadi,
geceleri yatarken nefes almaktan biraz zorlaniyorum ve burunumun ucu ic kismi yara olmus galiba dikislerin oldugu yer oda canimi cok sIkIyor

ayy fıstıkk 10 günüm varr heycanlanmaya başladım offfffffffff hemen olayım bende yazayım şu günüm bu günüm şişti morardı sarardı diye:):):):):)bakarmısınız bu yorumları kıskanıyorum :)kaydirigubbakcemile3

:teytey: anlayabiliyorum bende sabirsizlaniyordum bak 9 gun gecti

kizlar o kadar aciya deger mi 2. ameliyat. ben 5 gun cok zorlandim. hala burnuma dokunamiyorum. ebrucum senin burnun cok guzel hic duzelttirmesende olur
cnm simdi senin cok yeni oldugu icin böle düsünmen normal, insallah burnun umdugun gibi olur ama umdugun sonucu alamamıssan ikinci bir operasyonu düsünüyorsun valla, cnm tsk ederim yandan iyi burnum da önden begenmiyorum ucu düsük duruyor sonucta ben bu ameliyatı düşük burnum kalksın diye oldum o kadar sıkıntı dert cektim niye istedigim gibi olmasınki ama yanii :sinifsinif:
ebru_ebrucum ne zamandr giremiyordum başlığın çok güzel hayrlı olsun:)
geleyim benim hala devam eden dertlerime. 4. ayımdayım ve hala nefesim eskisi gibi değil üstelik ben nefes problemiyle ameliyat olmadım. gece yattığımda uyurken tiz sesler geliyor ki çok sessiz uyurdum eskiden (ablama sordum:))
burnumun ucunda üstte ne olduğu belli olmayan bi şişlik var ben de 6. ayı bekliyorum.
tırtıklar bende de mevcut geçeceğini de pek düşünmüyorum. zaten dışarıdan görünmediği için de çok dert etmiyorum.
ameliyatın şişliği, morarması geçiyo da bu bekleme işleri bitmek bilmiyo. sıkıntılı bir süreç, şu anda sonuç muhteşem olmasa da ben ameliyat olduğuma hiç pişman olmadım yerimseniben
sagol cnm benm, keske derdimiz tasamız olmasaydı da böle bi baslık acmasaydım mafoldumben bu 6 ay gelse bakalım sonra ne olacak merak ediyorum ve 6. ayı bende sabırla bekliyorum sooon 1.5 ayyy :P

kızlar benden daha eski ameliyat olanlara bir sorum var, burun ucunuz hala sert mi? benm sert de, bir de burun icine bakınca et görüyor musunuz acaba?

kızlar benden daha eski ameliyat olanlara bir sorum var, burun ucunuz hala sert mi? benm sert de, bir de burun icine bakınca et görüyor musunuz acaba?

benim kuznein 7. ayı dolmak üzereee ve hala sert ucu elleyince içim bi hoş oluyo hatta:)

ya ameliyattan 1 ay sonra filan spor yapılabilir mi??
doktorum yap dedi spor hocam yapma dedi :D bi bilgisi olan var mı acaba?
spordan kastım baya yorucu tempoda bir dans ve günde 1 2 saat fitness.

doktorun dediyse bize bir sey demek düsmez ki :D ama ben olsam agır tempolu sporlar yapmazdım

ya doktor dedi de anlamadı bence :D güvenmiyorum ona. :P
neyse teşekkür ederim kendimi tutmaya çalışıciiimm

kızlar ya bnm bugun 6.günüm alçım bollaştı düşüyo normalmi bu acaba neden düşüyo anlamadım

merhabalar
ben gecen sene ameliyat oldum 1 sene tam geçti.. burun kanatlarımda kesi izleri var ve onlardan mutsuzum açıkcası ama burnumdan mutluyum... nasıl kurtulucam bilmiyorum

Back
X