Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesik izi oluyormu yaaa ameliyattan sonra

benim burun ucuma operasyon yapılmadigi icin hic izim yok ama gecenlerde metroda bi kizla karsilastim burun kardesligi oldu galiba konusmaya basladik. bnunun eski halini gosterdi baya buyukmus kucultturmus ve onde cizgi seklinde izi vardi. zamanla gecermis

ya kesik izi icin lazerle bir sey yapılamıyor mu acaba tedavi fln

bazılarında cok iz kalıyor bazılarında hiç kalmıyor. bu kişiye mı baglı doktora mı?

ya yara iyilesmesi bence kisiye baglı, mesela bende de cok gec olur, bir yerimi kasırken yırttım örnegin aylarca gecmez hafif izi kalır filan yani, bünyeyle alakalıdır bence

bide sigara içen ve içmeyenlede alakalı bence cnm :)

hee bi de sigara içmeyen ama sigara dumanına maruz kalanla kalmayan arası fark da var :D
benim öyle şahsen, cocuklarınızın yanında içmeyin sigara :)

reklem kokan hareketler bunlar ebruu şakkıdı

ben oo içenlerdeniim kaydirigubbakcemile3

bende içiyorum ya ameliyatın ertesi gün bile içtim dr içebilirsin demişti. acaba ondan mı geç iniyor şişlikler?

kızlar benden daha eski ameliyat olanlara bir sorum var, burun ucunuz hala sert mi? benm sert de, bir de burun icine bakınca et görüyor musunuz acaba?

ebrucum seninle aynı zamanda olmuş biri olarak söylüyorum ki benim burun ucumda yumuşak sanki şiş gibi bastırınca doing doing içeri giriyor normal mi anormal mi anlamadım valla :delphin:

ebrucum seninle aynı zamanda olmuş biri olarak söylüyorum ki benim burun ucumda yumuşak sanki şiş gibi bastırınca doing doing içeri giriyor normal mi anormal mi anlamadım valla :delphin:

hadi yaaa, ee benmki de sert icine bile girmiyor, hangimizinki anormal acabbaaa CADIARZU

kızlar dr.barış çakır'a amelyat olup sorun yaşayan varmı aranızda

benimde sert hala burun ucum,kanatlar yumuşadı ama uç kısmı ser daha

kızlar benden daha eski ameliyat olanlara bir sorum var, burun ucunuz hala sert mi? benm sert de, bir de burun icine bakınca et görüyor musunuz acaba?

Kanatlar yumuşamaya başladı ucu hala sert lakin öncesine nazaran azıcık bir yumuşama oldu sanırsam sanıyorum :)

benm de kanatlar yumusak ama ucu fln cok sert artık yumusamalı diye düsünüyordum, sizinde öyleymis iyi bari rahatladım biraz

bnmde öyle ucu sankiim hissis gibii
ama herkesiin öyleymiş ameliyat sonrası ilk haftalarda o sertlikten gülemiyodum
gülünce sanki burnum yana kayıvercekmişş gibi geliyoduu :roflol:

Back
X