E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Beni ne kadar rahatlattığını tahmin bile edemezsin, çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ben yüzümün şişlerinin komple indiğini düşünüyordum, artık sonuç daha düzgün bir burun olur diyodum. Ama burun ne kadar güzel olursa olsun bu yüzde güzel durmayacak diye düşünüyodum. Hatta bütün keramet eski burnumdaymış diye düşünmeye başladım, çünkü aynaya baktıkça tıpkı anlattıtığın gibi eski bakışlar yok eski gülüş yok, saçmasapan eblek bir ifade var yalnızca akannehir
Ben sabretmeye razıyım yeter ki düzeleceğine emin olayım. Çünkü ben burnum hariç yüzümün geri kalan her şeyini, buna mimikler ve ifadeler dahil, çok severdim. Güzel burunlu çirkin bir kız olma ihtimali çok korkuttu beni.:sinifsinif:
Ama sen de böyle hissetmişsin ve şuan aynaya baktığında eski Ebruyu görebiliyorsan ben de sabırlı olursam eski Hayatı görebileceğim demek oluyor bu alkisalkisalkis
cnm zamanla ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksın ve tabii ki eski seni göreceksin, düsünsene sadece burnun degisti, yüzün ifaden bakıslarına bir sey yapılmadı, simdi ameliyatın etkilerinden dolayı böyle, onlar gectikce eski sen yeniden ortaya cıkacak, düsünsene benm en yakın arkadaslarımdan biriyle gecen gün bulustuk ve o anlamadı burnumun degistigini, yüzüm bakıslarım fln eski haline gelmemis olsaydı anlamaması mümkün olmazdı sanırım