Alçı çıkınca ablamın yüz ifadesini görmeniz lazımdı eve gelene kadar çok değiştin diyip durdu :) alıştığımız bir görüntünün dışı zamanla gözümüz alışacak biraz daha sabırÖzge aynada kendini garipsemiyor musun ? Yoksa hemen alıştın mı?
Benim 20 gün oldu hala ayna'ya bakınca Bi garip oluyorumA
Alçı çıkınca ablamın yüz ifadesini görmeniz lazımdı eve gelene kadar çok değiştin diyip durdu :) alıştığımız bir görüntünün dışı zamanla gözümüz alışacak biraz daha sabır
Canım pat diye olmaz ki sabret kendi kendini bunaltiyorsunBenim 20 gün oldu hala ayna'ya bakınca Bi garip oluyorum
Bana önden görüntünü atar mısın rica etsemCanım pat diye olmaz ki sabret kendi kendini bunaltiyorsun
Atıyorum canımBana önden görüntünü atar mısın rica etsem
Benim burunla yanak geçişi varya o kısım çok sis onun dışında abartılacak birşey yokcanım en cok kaş arası şişlık goze batıyomus dogru mu
3 gün dedi doktor bu birazda çevredeki insanlar size karşı dikkatli olsun diye takılıyor bir işlevi yok :)sen ıyı atlatmıssın canım o zaman cunku cok sıs oluyo dıyenler var bakalım benımde cuma gunu cıkacak :) Bantlar kac gun kalacak
Allah yardımcınız olsun geçiyor bir şekilde ameliyat gününü beklerken ki halim aklıma geliyor bakın bugün alçım bile çıkmış:) zaman bir şekilde geçiyorhmm anladım canım benım ıyı barı kurtuldun sen darısı bızım basımıza :)
Evet canım o devam ediyor 8.günüm hala ufak ufak geliyor ilk baştaki gibi değil tabi bunlar normalmişYa kızlar birşey sorucam akıntıniz az az son güne kadar alçı tampon alinana kadar devam etti mi sizin de normal mi?
Sağol güzelim teşekkür ederim. Yarın tempon çıkacak korkmalı miyim ya???? Tampon varken geceleri horluyomusum niye acabaEvet canım o devam ediyor 8.günüm hala ufak ufak geliyor ilk baştaki gibi değil tabi bunlar normalmiş
Evet gayet normal bunlar korkma hiç birşey olmaz :)Sağol güzelim teşekkür ederim. Yarın tempon çıkacak korkmalı miyim ya???? Tampon varken geceleri horluyomusum niye acaba
Evet yarınHerakuaa canım yarın mı cıkıyo tamponlarrr bakalım nasıl olacak bende tampondan korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?