Ameliyat oldum bir sorum var :(

Ameliyattan ilk çıktığımda bogazim ve çenem aciyordu şuan hala yemek yiyemiyorum doğru düzgün normal mi ?
Tabiki normal yavaş yavaş kendine geliyor benim 6.günüm üst dudağımin ugusuklugu ancak gecti çok zorlama çiğneme gerektiren şeyler değil de daha çok sıvı şeyler yumuşak şeyler tüket

Valla şu süreçte kendime demediğimi bırakmadım. Ne gerek vardı dedim neredesin ey eski burnum dedim (nefes almadığım halde) allahım bu bir rüya olsa dedim. Dedim de dedim ama malesef hepsi gerçek :)))

Valla şu süreçte kendime demediğimi bırakmadım. Ne gerek vardı dedim neredesin ey eski burnum dedim (nefes almadığım halde) allahım bu bir rüya olsa dedim. Dedim de dedim ama malesef hepsi gerçek :)))
Canım bende rüya filan mı dedim eski burnuma razıyım yeterki nefes alayım dedim ama sabır sabır sabır inşallah herşey güzel olacak:))

Sisliklerim insan düzeyine giriyor gibi

Eklentiler

• Snapchat-5754788496493014249.webp
    Snapchat-5754788496493014249.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
Özge aynada kendini garipsemiyor musun ? Yoksa hemen alıştın mı?
Tabiki eskisi gibi değilim ama gerçekten kendinizi çok bunaltiyorsunuz ben o sis burnumu bile sevdim kocaman buruna alıştık yıllarca şimdi tabiki tuhaf gelir at kafandan bu düşünceleri güzel burnunun tadını çıkar

Back
X