Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yüzüm hala sis gözlerim küçücük. Alçı tampon duruyor. Burnum önden fazla kalkık duruyor sanırım alçı tampon etkisi ve 5. Gün yenildiğinden değil mi...
Yardım !!!
Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim herkes gibi şişliğim var ama asıl sorun burun kanadımın delikleri çok kalkık fareye domuza benziyor normal mi
Teşekkürederim umarım normale döner dün kontrole gittiğimde acil ameliyata girdiği için konuşamadık. haftaya pazartesi kontrolüm var ayrıntılı bilgi alıcam .Doktorumun söylediğine göre inanın çok çok normal zamanla düşüyormuş şuan benim ki de öyle ve kim yeni ameliyat olmuşsa ona da baktım onlarda öyle 1 aya aşağı yukarı düşüyor
Teşekkürederim umarım normale döner dün kontrole gittiğimde acil ameliyata girdiği için konuşamadık. haftaya pazartesi kontrolüm var ayrıntılı bilgi alıcam .
Evet bunu söyledi uzun bir süreç dedi ama burun deliklerimi soramadığım için huzursuz oldum baktım çoğu kişinin ameliyatının ilk haftasından sonrasına burun delikleri hiç böyle değil o korkuttu beni senin ki Nasıl peki foto atar mısın özeldenSana bunu mutlaka ameliyat öncesi de söylemiştir canım ya oturması. Geç oturuyor şekli hemen hemen 1 ay da oturuyor tam olarak da 6ay 1 yil
canım korkma bende oyleyım ınecekmıs hatta bazı hastalar cok ınmesınden sıkayetcıymısYardım !!!
Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim herkes gibi şişliğim var ama asıl sorun burun kanadımın delikleri çok kalkık fareye domuza benziyor normal mi
Teşekkürederim canım inş öyle olurcanım korkma bende oyleyım ınecekmıs hatta bazı hastalar cok ınmesınden sıkayetcıymıs
Ameliyattan bir gün sonra aldılar gerek yok dedi doktorum iyi dedi şuan 8. Gündeyimne zaman aldılar tampomlarını
silikon tampondu demı canımKızlar bugün ilk alçım ve tampon cikti. Tampon için acısız diyenlere ömrümün en kötü 30 saniyesiydi diyebilirimburnumun bandajı şişkin halini bile sevdim
Evet silikondu 40 saniyelik kısa bir hikaye.............silikon tampondu demı canım