Ameliyat oldum bir sorum var :(

A
Özge aynada kendini garipsemiyor musun ? Yoksa hemen alıştın mı?
Alçı çıkınca ablamın yüz ifadesini görmeniz lazımdı eve gelene kadar çok değiştin diyip durdu :) alıştığımız bir görüntünün dışı zamanla gözümüz alışacak biraz daha sabır

A

Alçı çıkınca ablamın yüz ifadesini görmeniz lazımdı eve gelene kadar çok değiştin diyip durdu :) alıştığımız bir görüntünün dışı zamanla gözümüz alışacak biraz daha sabır
Benim 20 gün oldu hala ayna'ya bakınca Bi garip oluyorum :(

lidow_2016628135735754.webp

sen ıyı atlatmıssın canım o zaman cunku cok sıs oluyo dıyenler var bakalım benımde cuma gunu cıkacak :) Bantlar kac gun kalacak

sen ıyı atlatmıssın canım o zaman cunku cok sıs oluyo dıyenler var bakalım benımde cuma gunu cıkacak :) Bantlar kac gun kalacak
3 gün dedi doktor bu birazda çevredeki insanlar size karşı dikkatli olsun diye takılıyor bir işlevi yok :)

hmm anladım canım benım ıyı barı kurtuldun sen darısı bızım basımıza :)
Allah yardımcınız olsun geçiyor bir şekilde ameliyat gününü beklerken ki halim aklıma geliyor bakın bugün alçım bile çıkmış:) zaman bir şekilde geçiyor

Ya kızlar birşey sorucam akıntıniz az az son güne kadar alçı tampon alinana kadar devam etti mi sizin de normal mi?

Ya kızlar birşey sorucam akıntıniz az az son güne kadar alçı tampon alinana kadar devam etti mi sizin de normal mi?
Evet canım o devam ediyor 8.günüm hala ufak ufak geliyor ilk baştaki gibi değil tabi bunlar normalmiş

Evet canım o devam ediyor 8.günüm hala ufak ufak geliyor ilk baştaki gibi değil tabi bunlar normalmiş
Sağol güzelim teşekkür ederim. Yarın tempon çıkacak korkmalı miyim ya???? Tampon varken geceleri horluyomusum niye acaba

Herakuaa canım yarın mı cıkıyo tamponlarrr bakalım nasıl olacak bende tampondan korkuyorumm

Back
X