bel fıtığı..rabbim düşmanımın başına vermesin.. 3 sene önce ameliyat oldum .. şimdi çok rahatım şükürler olsun.. tıp çok ilerledi ..korkma çabuk atlatırsın yeterki kendine güven ..eğer nişanlında sana karşı anlayışlı olursa çok bişey yaşamazsın ama hareketlerine dikkat etmen gerekiyor..
7+2 toplam 9 ay var 9 ayda fıtık ameliyatlı kişilere özellikle genc ve şişman değilse toparlaman için yeterli canı umutsuzluga kapılıp kendini bırakırsan tedavinde faydasız olur moral çok önemli here hastalıkta oldugu gibi
evli değilim ama ne ilgisi var anlamadım ?? aynı ağrıları çektim düşün merdiven çıkıp inemiyordum .lavaboya giremiyordum.. o derece yani hiç hareker etmek istemiyordum Aman Allahım göstermesin kimseye çok zor..:18:evli değilsin dimi arkadaşım.. sende de ilk zamanlar bu tip ağrılar olmuş muydu..
kaldı ki sen mikro cerrahi ile olmussun bu süre diğer ameliyatlara göre daha kısa sadece bir müddet dinlenmen gerebılr ve ağır kaldırmaman
evli değilim ama ne ilgisi var anlamadım ?? aynı ağrıları çektim düşün merdiven çıkıp inemiyordum .lavaboya giremiyordum.. o derece yani hiç hareker etmek istemiyordum Aman Allahım göstermesin kimseye çok zor..:18:
evet mikrodiskektomi oldum ama inanın o internette yazılanlar kadar kolay değil yani 1 hafta sonra normal yaşama dönmekk vs vs...
zannetmiyorum.. bi kaç ay sonra düzeliyor çünkü ..arada ufak tefek ağrılar olsada zorlamıyor korkma ..benim ailem evlilikte özel hayatımda sorun yaşarım diye istemiyor çünkü onun için sordum.. yani çok açık yazamadım burda..
bu aydan itibaren 7 ay var canım evlenebilsek tam 7 ay bitmiş oluyor.. evet herkes öyle diyor ama ben neden böyle oldum bilmiyorum. ağlamaktan artık iyi birşey düşünemiyorum. bu arada 22 yaşındaym kilolu değilim..
canım benım ameliyat henüz 1 aylık mart basında olmussun hemen umutsuzluga kapılman dogru değil ki biraz sabır herşey güzel olacak
mart başında yatağa düştüm canım ameliyatım 10 günlük şu anda.. inşallah dediğin gibi olur...
ohhho daha ne o zman ne bosu bosuna kafana takıp üzülüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?