Ameliyat oldum tüm hayallerim ve umutlarım tükendi...

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
mart ayının başında sol bacağımın üzerine basamaz oldum.. bel fıtığı sebebiyle. bir ay hiç kalkmadan yattım hiç bir ilerleme olmadı. bütün doktorlar ameliyat dediler ve 10 gün önce microdiskektomi yöntemiyle ameliyat oldum...

ilk günler gayet iyiydim fakat bir kaç gündür belimde değişik bir kasılma bacağımda ise ağrı var.. çok bunaldım sürekli ağlıyorum kendime olan inancımı kaybettim iyi olacağıma inanmıyorum artık..

ve ben haziranda 7 yıldır beklediğim kişiyle nişanlanacaktım. 7 ay sonra evlenecektik. kaç yıldır bunu bekliyorum kaç yıldır hayaller kuruyorum günleri sayıyorum. nasıl yıkım yaşıyorum anlatamam..

ailem 1 yıl erteleyelim diyorlar. sebep evlenince özel hayatımda sorun olabailir diye korkmaları. ne olur bana bir akıl verin. özellikle bu ameliyatı geçirmiş evli insanlarda yardım istiyorum. özel mesaj da atabilirler.

inanın artık dayanacak güç bulamıyorum kendimde...

Bu Geçirdiğin ameliyatı yaşamadım bilmiyorum.

Ümidini yitirme,iyileşirsin inşallah.

Tıpta hiçbirşey köşeli değildir.

Herşeyin çaresi vardır arkadaşım.

Çok geçmiş olsun,Allah gönlündeki muradını versin.

Üzülme olur mu.

canım niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun dr a git önce belki iyileşirsin.7 ay uzun süre umudunu yitirme bence .nişanlında sana destek olsun birde onun fikrini sor .evlendikten sonrada hastalanabilirdin.

bel fıtığı..rabbim düşmanımın başına vermesin.. 3 sene önce ameliyat oldum .. şimdi çok rahatım şükürler olsun.. tıp çok ilerledi ..korkma çabuk atlatırsın yeterki kendine güven ..eğer nişanlında sana karşı anlayışlı olursa çok bişey yaşamazsın ama hareketlerine dikkat etmen gerekiyor..

o yeterli bir süre diyor. yeterli değilse de ben seni incitmem kırmam diyor ama ben bilemiyorum inanın bunları yazarken bile ağlıyorum kendimi kaybetmiş gibi....

kaç yıldır bu günlerin hayalini kuruyorum kaç yıldır bekliyorum gün sayıyorum. şimdi ise...

ya hiç iyi olmazsam diyorum ya iyileşemezsem. 40 gündür doktor harici dışarı çıkmadım. işimi kaybettim şimdi de hayallerimi kaybediyorm.

evli kimseyi de bulamıyorum danışacak.

dua istiyorum herkesten ve sağlığınızın kıymetini bilin inanın bundan ötesi boş:;(

7+2 toplam 9 ay var 9 ayda fıtık ameliyatlı kişilere özellikle genc ve şişman değilse toparlaman için yeterli canı umutsuzluga kapılıp kendini bırakırsan tedavinde faydasız olur moral çok önemli here hastalıkta oldugu gibi

evli değilsin dimi arkadaşım.. sende de ilk zamanlar bu tip ağrılar olmuş muydu..

kaldı ki sen mikro cerrahi ile olmussun bu süre diğer ameliyatlara göre daha kısa sadece bir müddet dinlenmen gerebılr ve ağır kaldırmaman

bu aydan itibaren 7 ay var canım evlenebilsek tam 7 ay bitmiş oluyor.. evet herkes öyle diyor ama ben neden böyle oldum bilmiyorum. ağlamaktan artık iyi birşey düşünemiyorum. bu arada 22 yaşındaym kilolu değilim..

evli değilsin dimi arkadaşım.. sende de ilk zamanlar bu tip ağrılar olmuş muydu..
evli değilim ama ne ilgisi var anlamadım ?? aynı ağrıları çektim düşün merdiven çıkıp inemiyordum .lavaboya giremiyordum.. o derece yani hiç hareker etmek istemiyordum Aman Allahım göstermesin kimseye çok zor..:18:

kaldı ki sen mikro cerrahi ile olmussun bu süre diğer ameliyatlara göre daha kısa sadece bir müddet dinlenmen gerebılr ve ağır kaldırmaman

evet mikrodiskektomi oldum ama inanın o internette yazılanlar kadar kolay değil yani 1 hafta sonra normal yaşama dönmekk vs vs...

benim ailem evlilikte özel hayatımda sorun yaşarım diye istemiyor çünkü onun için sordum.. yani çok açık yazamadım burda..

evet mikrodiskektomi oldum ama inanın o internette yazılanlar kadar kolay değil yani 1 hafta sonra normal yaşama dönmekk vs vs...

tabiki her fıtıgın disklerde durumu ne kadarının sinire bası yaptıgı hastanın yası kilosu vs hepsi ameliyat snonrası durumları farklı olur ama ameliyat sonrası erken dönem gec dönem agrıları her hastada olur kolay bi şey değil neşter yemek ama ben inanıyorum kii 9 aya kalmadan eskı saglıgına kavusabılrsın

canım benım ameliyat henüz 1 aylık mart basında olmussun hemen umutsuzluga kapılman dogru değil ki biraz sabır herşey güzel olacak

Rabbim Muhammet Mustafa A.S hatırına tez zamanda acil şifa versin canım sana, Ondan sakın ümidini kesme en gazaplandığı şey kulunun ondan ümidini kesmesi iyi olucaksın inşallah bu bir imtihan senin her acı çekişinde günahların tek tek dökülüyor, melekler senin için dua ediyorlar.. İyi olucaksın inanıyorum...

Çok geçmiş olsun canım...Rabbim hangisi ne yönde hayırlı ise onu nasip etsin...Bende seninle aynı durumda sayılır...yıllar sonra nişanlımla yaza evlenecektik ve öyle şey geldi ki başımıza.nişanlım ameliyat oldu ve kanser olduğunu öğrendik.P.tesi kemoterapi alacak.Yani arkadaşım Rabbim ne yazdıysa başımıza geliyor.Tek dileğim hakkımızda hayırlısı olması.Umudunu yitirme...Üzülme..Stres daha kötü yapacaktır seni...Rabbinden hayırlısını iste.Allah yar ve yardımcın olsun.Allah'a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…