mart ayının başında sol bacağımın üzerine basamaz oldum.. bel fıtığı sebebiyle. bir ay hiç kalkmadan yattım hiç bir ilerleme olmadı. bütün doktorlar ameliyat dediler ve 10 gün önce microdiskektomi yöntemiyle ameliyat oldum...
ilk günler gayet iyiydim fakat bir kaç gündür belimde değişik bir kasılma bacağımda ise ağrı var.. çok bunaldım sürekli ağlıyorum kendime olan inancımı kaybettim iyi olacağıma inanmıyorum artık..
ve ben haziranda 7 yıldır beklediğim kişiyle nişanlanacaktım. 7 ay sonra evlenecektik. kaç yıldır bunu bekliyorum kaç yıldır hayaller kuruyorum günleri sayıyorum. nasıl yıkım yaşıyorum anlatamam..
ailem 1 yıl erteleyelim diyorlar. sebep evlenince özel hayatımda sorun olabailir diye korkmaları. ne olur bana bir akıl verin. özellikle bu ameliyatı geçirmiş evli insanlarda yardım istiyorum. özel mesaj da atabilirler.
inanın artık dayanacak güç bulamıyorum kendimde...
Geçmiş olsun,ALLAH acil şifa versin arkadaşım,ben ameliyat olmadım ama bel fıtığı
geçirdim,üniversiteyi yeni bitirmiştim ve bu ağrılar yüzünden Kpss ye bile girmedim,hatta çalışmak
mesleğimi yapmak bile istemiyodum,kilolu da değildim,biraz basenlerim vardı sadece,doktor ilaç falan
verdi ama bunun ilaçla geçeceği yok yani,ameliyatlık değildim ama bacağa inen o ince sancılar
yokmu,dayanamıyodum merdiven inip çıkamıyodum,ben de senin gibi hiç iyi olamayacağım diye
düşünüyodum nişanlıydım o zman bi de,sonra bi tanıdığımız bi spor antrenörünü önerdi bana masaj
için,bu adam geldi evimize,masaj yatağı ile birlikte,belimle kalçamın birleştiği yere masaj yaptı,ama
öyle bastırıyoki ilk gün morardı yaptığı yer,7-8 seans yaptı masajı haftada bi olmak üzere,sonra bana
yüzeceksin ve yürüyüş yapacaksın dedi,kilo da almayacaksın dedi,ve ben yarım bırakmama rağmen
kurtuldum o ağrılardan biliyomusun,haa şimdi çok ağır iş yaparsam ağrıyo yine ama önceki gibi
değil,tabi dikkat ediyorum tüm hareketlerime,herkesin başına gelebilecek bişey bu,ani bi öksürmeyle
bile olabilio fıtık,ama sen merak etme düzelirsin,az daha sabret inanıyorum ki ALLAH şifa verir sana
da...