Ameliyat oldum ..yardım...

cemrem06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
78
1
6
35
Ankara
$ays.webp

Arkadaşlar ameliyat olalı 9gun oldu yarın alcım alınacak..fakat aklıma takılan burnumum orta kısmı sarkık duruyor..beni rahatsız etmeye başladı..böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba..daha sonra düzelirmi ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 901757

Arkadaşlar ameliyat olalı 9gun oldu yarın alcım alınacak..fakat aklıma takılan burnumum orta kısmı sarkık duruyor..beni rahatsız etmeye başladı..böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba..daha sonra düzelirmi ?

cnm gözün aydın olmuşsun amelyat... bende öyle olmamıştı ama gecer mutlaka yaa zaten burun daha şimdiyi birak bi kac aya anca oturcak tam şeklini alcak

cnm gözün aydın olmuşsun amelyat... bende öyle olmamıştı ama gecer mutlaka yaa zaten burun daha şimdiyi birak bi kac aya anca oturcak tam şeklini alcak

Benle birlikte biri daha oldu hastanede tanıştım..1 saat arayla girdik..ondada aynı sorun var..burun yapısından kaynaklanan birşeymi acaba..anlayamadım..umarım şiştir ve düzelir :/

Canım seni üzmek istemiyorum ama üzgünüm orası düzelmez yaaa mesajda burun ucu şiş ligi sandım ben keşke biraz daha araştırsaydın. Üzüldüm

Görüş bakalım ne diycek ben burnumun o kısmını geriye dogru aldırdım fotograf var bakabilirsin. O zmn ne demek istedigimi anlarsın. Sende fazla deri var bence ama yinede zamana bırak bakalım belki düzelir.

düzelir düzelir hem okdrda kafaya takıcak bişey yok bence bnmde 4.günüm ameliyat olalı kütük gbi şişim aynalardan uzak durmak lazım bi süre :)) :16:

şimdiden kafaya takma canım daha çook değişir burnunun şekli. kişiden kişiye değişiyor şişlikler. benim kesilip dikilen yerim çok şişti zamanla geçti.seninkide toparlar....

Tsk ederim yorumlar icin..nlytlg aynen benimde kesilen yerde sarkma var..ve sis.hala hissetmiyorum.

Alciyi aldirmak icin gittim.bugun doktoruma fakat almadi biraz daha gevsemesi lazimmis.sordum zamanla duzelicek.alciyi alinca daha iyi oturacak dedi.o kisimda ztn kavis olmasi gerekiyor dedi.

Tsk ederim yorumlar icin..nlytlg aynen benimde kesilen yerde sarkma var..ve sis.hala hissetmiyorum.

Alciyi aldirmak icin gittim.bugun doktoruma fakat almadi biraz daha gevsemesi lazimmis.sordum zamanla duzelicek.alciyi alinca daha iyi oturacak dedi.o kisimda ztn kavis olmasi gerekiyor dedi.

doktorunun söyledikleri çok doğru canım alçı çıktıktan sonra burun çok değişiyor rahatlıyor. kavisli burunların o kısmı hafif yuvarlak geliyor zamala mutlaka toparlar. benim dikiş yerinin şişliğide üç ayda falan geçti. zamanla çok daha güzel olur burnun içini ferah tut..

Cok geçmiş olsun benim alçım çıktıktan sonra burnun daha çok şişti hergün daha farklı bi hal alıyor eminim seninkide toparlar sıkıntı yapmaaa

Arkadaşlar eskiye göre daha iyi ama hala sarkıklık var..dikiş yeride hala şiş dokundugumda daha iyi anlıyorum..Düzelir mi tam olarak bilemiyorum ama düzelirse de geç olacak gibi..
doktorum ..esabil eker..aslında hastalarında böyle şikayetler pek olmuyor ama..benimle aynı gun olan arkaşta bunda şikayetci..onunlada görüşüorum sürekli duzelmedigini söyluyor..

fotolarımıda attım..
1.ilk alçı cıktıgında
2.10 gün sonra..
3.1 aylık kadar..

Şuan tam 2. ayımdayım..yeni fotom yok :)zamanla atarım..

[$ilk gun .alcý cýktý.webp$1 hafta.webp$1 ay.webp

Cnm ucu düzelmezse baska bir doktora düzelttirirsin en azından diger yerlerde sorun olmasın burdan da iyi görünüyor masallah

Cnm ucu düzelmezse baska bir doktora düzelttirirsin en azından diger yerlerde sorun olmasın burdan da iyi görünüyor masallah

Kaviste ve kalkıklıkta sıkıntı yok.gittikce de kavis daha belirgin olmaya başladı..görüntüde eğrilik felanda yok..aslında mutluyum ben böyle :D

Tek sorun orası.. ben cok takıntı yapmadım ama çevremde söyleyenler olunca takılıyorsun..

teşekkür ederim canım...

Kaviste ve kalkıklıkta sıkıntı yok.gittikce de kavis daha belirgin olmaya başladı..görüntüde eğrilik felanda yok..aslında mutluyum ben böyle :D

Tek sorun orası.. ben cok takıntı yapmadım ama çevremde söyleyenler olunca takılıyorsun..

teşekkür ederim canım...

Son fotoğrafında hiç bişey yok ufak tefek kusurlara takılıp doğallıktan uzaklaşmayalım burnun çok yakışmış bence tadını çıkar

bence gayet güzel gözüküo eskiye oranla bayaa iyi toparlanmış:) iyi sevindim benimde düzelir ozman:21:

Back
X