Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 901757
Arkadaşlar ameliyat olalı 9gun oldu yarın alcım alınacak..fakat aklıma takılan burnumum orta kısmı sarkık duruyor..beni rahatsız etmeye başladı..böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba..daha sonra düzelirmi ?
cnm gözün aydın olmuşsun amelyat... bende öyle olmamıştı ama gecer mutlaka yaa zaten burun daha şimdiyi birak bi kac aya anca oturcak tam şeklini alcak
Canım seni üzmek istemiyorum ama üzgünüm orası düzelmez yaaa mesajda burun ucu şiş ligi sandım ben keşke biraz daha araştırsaydın. Üzüldüm
Tsk ederim yorumlar icin..nlytlg aynen benimde kesilen yerde sarkma var..ve sis.hala hissetmiyorum.
Alciyi aldirmak icin gittim.bugun doktoruma fakat almadi biraz daha gevsemesi lazimmis.sordum zamanla duzelicek.alciyi alinca daha iyi oturacak dedi.o kisimda ztn kavis olmasi gerekiyor dedi.
Eki Görüntüle 901757
Arkadaşlar ameliyat olalı 9gun oldu yarın alcım alınacak..fakat aklıma takılan burnumum orta kısmı sarkık duruyor..beni rahatsız etmeye başladı..böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba..daha sonra düzelirmi ?
Cnm ucu düzelmezse baska bir doktora düzelttirirsin en azından diger yerlerde sorun olmasın burdan da iyi görünüyor masallah
Kaviste ve kalkıklıkta sıkıntı yok.gittikce de kavis daha belirgin olmaya başladı..görüntüde eğrilik felanda yok..aslında mutluyum ben böyle
Tek sorun orası.. ben cok takıntı yapmadım ama çevremde söyleyenler olunca takılıyorsun..
teşekkür ederim canım...