Ameliyat oldum.

Neden tamponlar sende uzun kaldı normalde iki gün kalmıyor mu ?
öyle değil bnim 6. günümde tampon çıkarken temizlendi :d benimde daha yeni 10. günüm tampon çıkınca nefes almam rahatladı ama aynadaki ben ben değildim çok kötü gözüküyordum :KK70: şimdi şişlikler inmeye başladı yüzüme tam oturması 6 ayı buluyormuş onun için fazla takılmamak gerek yoksa günler ızdırap olur benden demesi.
ar

Neden tamponlar sende uzun kaldı normalde iki gün kalmıyor mu ?
öyle değil bnim 6. günümde tampon çıkarken temizlendi :d benimde daha yeni 10. günüm tampon çıkınca nefes almam rahatladı ama aynadaki ben ben değildim çok kötü gözüküyordum :KK70: şimdi şişlikler inmeye başladı yüzüme tam oturması 6 ayı buluyormuş onun için fazla takılmamak gerek yoksa günler ızdırap olur benden demesi.
ar
Şuan hastanede yatıyorum canım benim 2 serum bir iğne yedim bekliyorum yarın doktor bakıp ne söylerse artık korkuyorum baya Allahim daha beterinden korusun inşlLah
canjm acaba senin neden bu kadar sorunun oldu kanama ?

inşa ALLAH bende de olmaz bünyem zayıf birde nasıl dayanıcağım diye korkudan ödüm kopuyıor
hiç korkma bende aşırı korkuyordum hem bünyem zayıf hem kendim zayıfım (48kğ) 1 tek agrım sızım olmadı. iğne vuralımmı dediler ağrı kesici gerek yok dedim evde hap bile içmedim. benim içinde tampon yoktu belkide ondan agrı ve kanam hiç olmadı. hiç yatmadım hep gezindim cok rahat refes aldım yedim içtim halsizlikte hiç olmadı maşallah süper bi hafta gecirdim evde . ameliyatım agırdı tam 6 saat sürdü. et kemik kırıklık estetik hepsi bir yapıldı ama. hiç kanama ve agrım olmadı. inşllh sizinde öyle gecer. doktorun hastalarını cok arastırdım ben öyle karar verdim

hiç korkma bende aşırı korkuyordum hem bünyem zayıf hem kendim zayıfım (48kğ) 1 tek agrım sızım olmadı. iğne vuralımmı dediler ağrı kesici gerek yok dedim evde hap bile içmedim. benim içinde tampon yoktu belkide ondan agrı ve kanam hiç olmadı. hiç yatmadım hep gezindim cok rahat refes aldım yedim içtim halsizlikte hiç olmadı maşallah süper bi hafta gecirdim evde . ameliyatım agırdı tam 6 saat sürdü. et kemik kırıklık estetik hepsi bir yapıldı ama. hiç kanama ve agrım olmadı. inşllh sizinde öyle gecer. doktorun hastalarını cok arastırdım ben öyle karar verdim
Canım Allah senden razı olsun korkumu hafiflettin çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için Allah sana şifa versin inşa Allah

Canım Allah senden razı olsun korkumu hafiflettin çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için Allah sana şifa versin inşa Allah
rica ederim aşırı aşırı bir korku vardı bende nefesim %100 tıkalı olmasına ragmen hep kactım. son hafta rüyalarıma girdi kalp carpıntım oldu son gün vazgecmeyi bile düşündüm o derece aşırı korkum vardı.kolumdan kan bile versem 3 gün acıyor diye gezen insanım kan bile veremem o derece kıymetli canım . doktorun kullandıgı teknik cok önemli. ben hastalarıylada konuştum hepsi agrı kanama olmadıgını söyledi öylelikle cesaret ettim. herkeste tampon oluyor ama bende yoktu nedense o yüzden ilk gün corba içtimde sonra herseyden yedim hiç sıkıntı olmadı hiç yatmadım hep gezdim. hastanede kaldıgım süre gözlerime boyunca 5 dk buz koyduk. 5 dk ara verdik onun dışında agrı kesici serum bile istemedim evde hap bile içmedim

Ben bir tane eşofman birde boynu geniş tişört almıştım canım onun dışında herangi bisey lazım olmadı özel hastanede olduğum için herşey orda vardı zaten ameliyat çıkışındada sadece seni uyandırırken seslerini duyuyosun sonra uyanmış gibi oluyosun ama ne yaptığını filan bilmiyosun bi yarım saat kendinde olmuyosun ben ne yaptığımı hatırlamıyorum eşim söyledi şunu şunu yaptın die :) 2 3 gün zaten halsizlik oluyo narkozun etkisinden kanaman filan olmazsa rahat atlatırsın bende tamponlarımı çıkarttirdim bugün

Çok teşekkür ederim :))

Kızlar merhaba :)
Bende 5gün sonra ameliyat olacağım inşallah :)
Ameliyata girerken hastaneye yanımda neler götürmem gerek bilgi verir misiniz? Keşke şunuda yanıma alsaydım dediğiniz neler vardı? Birde ameliyatın ertesi günü hala başdönmesi halsizlik yaşıyor muydunuz???

Bence ameliyat olacağınız hastaneye göre yanınızda götürmeniz gereken eşyalar değişiyor. ben acıbadem de oldum ve hiçbirşeye ihtiyacım olmadı.

Öyle bir sorunun varsa erteleme benze canım olmaya olacaksın zaten biran önce ol kurtar bir haftada atlatiliyo zaten ama zor işte dişini sıkacaksın biraz benim bi sorunum yoktu sadece dış görünüşten rahatsız olduğum için yaptırdım mecbur değildim ya o yüzden biraz pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo sabredip geçmesini beklicem artık :110::KK43:
nasıl oldun canım. Son durum nedir ?

nasıl oldun canım. Son durum nedir ?

İyiyim çok şükür canım saol biraz nefes olmada sıkıntım var çok kanama olduğu için içeride kan pıhtıları birikmiş doktor ağrı oluyo die hepsini alamadi deniz suyu sıkıyorum öyle öyle açılacak mis hala şişlikler ama görüntü olarak şuan güzel duruyo herkes çok beğendi o yüzden moral oluyo bana :)

İyiyim çok şükür canım saol biraz nefes olmada sıkıntım var çok kanama olduğu için içeride kan pıhtıları birikmiş doktor ağrı oluyo die hepsini alamadi deniz suyu sıkıyorum öyle öyle açılacak mis hala şişlikler ama görüntü olarak şuan güzel duruyo herkes çok beğendi o yüzden moral oluyo bana :)
ayy foto atar mısın cnm yüzünü saklayarak. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına .. Bitti gitti işte :)

Aynen valla canım benim çok şükür atlattım darısı diğerlerinin başına artık ameliyat öncesi ve sonrasını atayım sana :)
çok beğendim burnunu canım.. Ay darısı başıma bana 23 kasım tarihini verdiler üniversite hastanesi olunca bir yıl snraya atıyorlar randevfuyu :) benmde işime geldi gerçi :)

çok beğendim burnunu canım.. Ay darısı başıma bana 23 kasım tarihini verdiler üniversite hastanesi olunca bir yıl snraya atıyorlar randevfuyu :) benmde işime geldi gerçi :)
Devlet Hastanesinde mi olacaksınız? Kabul ediyorlar mi sırf estetik amaçlı devlet hastaneleri? Birde ne kadar odeyeceksiniz

Devlet Hastanesinde mi olacaksınız? Kabul ediyorlar mi sırf estetik amaçlı devlet hastaneleri? Birde ne kadar odeyeceksiniz
evet devlet hastanesinde olacağım. Sağlık sorunum olduğu için yapıyorlar ücretsiz fakat ben KBB ye olmak istemedim. Plastik Cerrahide olacağım. 2.100 ödicem.

Çok teşekkür ederim canım benim:KK15: Ayy bayada varmış kız bekleyen işe kar yağar derler olmaya olacaksın erkene alsalarmış bari beklemeseydin okadar şimdi olmuş olsan bir yila kadar tam otururdu sabredecekmisin okadar :)

Back
X