- 16 Temmuz 2014
- 89
- 21
- 38
ayyy nasıl okuduysam ben uykulu. suyun önünde denizde görmüşüm ama yokmuş hay Allah
Olur öyle şeyler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy nasıl okuduysam ben uykulu. suyun önünde denizde görmüşüm ama yokmuş hay Allah
kanama dediğn olay sızıntı şeklindemi yoksa direkt kanmı önenmli lan o zaten sızıntı olması ilk günler çok normal cnm.Kizlar 4. Gunum burnumun sol deligi surekli kaniyo normalmi acaba ya
cnm benim bende ilk çok hapşırık oldu dediğin gibi bende ön tarafa sargı koymuştum hastanedeki gibi biraz nefesi etkiliyor ama toz flan kaçmasını engelliyor sanırım.Olur öyle şeyler :)
cnm benim bende ilk çok hapşırık oldu dediğin gibi bende ön tarafa sargı koymuştum hastanedeki gibi biraz nefesi etkiliyor ama toz flan kaçmasını engelliyor sanırım.
evet hava iyi geliyor bnde çok iyi temizleyememiştim açıkçası :dDoktor eve gidince bırakma dedi banada ama bırakmazsam sürekli kanama oluyo elim hep burnumda oluyo o yüzden bende koyuyorum burnum hastaneden beri Tıkanık zaten 0 nefes alımı var içi galiba kan pıhtısıyla dolu nekadar temizlesemde bitmiyo doktora söyledik gelin havayla çekeyim dedi heralde gidip öyle yaptıricam
evet hava iyi geliyor bnde çok iyi temizleyememiştim açıkçası :d
öyle değil bnim 6. günümde tampon çıkarken temizlendi :d benimde daha yeni 10. günüm tampon çıkınca nefes almam rahatladı ama aynadaki ben ben değildim çok kötü gözüküyordumşimdi şişlikler inmeye başladı yüzüme tam oturması 6 ayı buluyormuş onun için fazla takılmamak gerek yoksa günler ızdırap olur benden demesi.
Herşey güzel olucak cnm ilk görüntüye aldanma.Baya sabır işi valla ya daha 3. günüm şimdiden çok sıkıldım ben ama inşallah şu tompon filan çıkıpta nefes almaya başlayınca beklemekte zor olmayacak
Nasıl oldun cnm :)Baya sabır işi valla ya daha 3. günüm şimdiden çok sıkıldım ben ama inşallah şu tompon filan çıkıpta nefes almaya başlayınca beklemekte zor olmayacak
Nasıl oldun cnm :)
Hayda valla çok üzüldüm cnm bnm çok geçmiş olsunŞuan hastanede yatıyorum canım benim 2 serum bir iğne yedim bekliyorum yarın doktor bakıp ne söylerse artık korkuyorum baya Allahim daha beterinden korusun inşlLah
Hayda valla çok üzüldüm cnm bnm çok geçmiş olsuninşallah iyiye gideceksin.
Merak etme bizleri hiç birşey yıkamaz herşey geçicek ve çok mutlu olucaz :)Ayy çok saol kuzum ya inşlLah öyle olur tek istediğim o şuanda![]()
Merak etme bizleri hiç birşey yıkamaz herşey geçicek ve çok mutlu olucaz :)
Bu gün daha iyisin inşallah tatlımCanım benim ya çok saol olumlu desteğinden dolayı çok teşekkür ederim![]()
Bu gün daha iyisin inşallah tatlım
Çok sevindim cnm hadi allah yardımcımız olsun artık :)Evet kuzum 4 serum ve iki kanamayı durdurmak için yapılan iğneden sonra ıyiyim çok şükür ağır bi baş ağrısı ve haksizlik vardı haplarida yuttum yeni şimdi daha iyiyim en önemlisi kanamam durdu şuanda çok şükür birşey yok eğer böyle devam ederse c.tesiye kadar rahat beklerim
Çok sevindim cnm hadi allah yardımcımız olsun artık :)
Habersiz bırakma beni konuşalım sürekli :)Bende çok sevimdim valla kendime geldim biraz çok saol çok teşekkür ederim canım benim ALLAH hepimizin yardımcısi olsun inşallah![]()