Ameliyat oldum.

cnm benim bende ilk çok hapşırık oldu dediğin gibi bende ön tarafa sargı koymuştum hastanedeki gibi biraz nefesi etkiliyor ama toz flan kaçmasını engelliyor sanırım.

Doktor eve gidince bırakma dedi banada ama bırakmazsam sürekli kanama oluyo elim hep burnumda oluyo o yüzden bende koyuyorum burnum hastaneden beri Tıkanık zaten 0 nefes alımı var içi galiba kan pıhtısıyla dolu nekadar temizlesemde bitmiyo doktora söyledik gelin havayla çekeyim dedi heralde gidip öyle yaptıricam

Doktor eve gidince bırakma dedi banada ama bırakmazsam sürekli kanama oluyo elim hep burnumda oluyo o yüzden bende koyuyorum burnum hastaneden beri Tıkanık zaten 0 nefes alımı var içi galiba kan pıhtısıyla dolu nekadar temizlesemde bitmiyo doktora söyledik gelin havayla çekeyim dedi heralde gidip öyle yaptıricam
evet hava iyi geliyor bnde çok iyi temizleyememiştim açıkçası :d

öyle değil bnim 6. günümde tampon çıkarken temizlendi :d benimde daha yeni 10. günüm tampon çıkınca nefes almam rahatladı ama aynadaki ben ben değildim çok kötü gözüküyordum :D şimdi şişlikler inmeye başladı yüzüme tam oturması 6 ayı buluyormuş onun için fazla takılmamak gerek yoksa günler ızdırap olur benden demesi.

öyle değil bnim 6. günümde tampon çıkarken temizlendi :d benimde daha yeni 10. günüm tampon çıkınca nefes almam rahatladı ama aynadaki ben ben değildim çok kötü gözüküyordum :KK70: şimdi şişlikler inmeye başladı yüzüme tam oturması 6 ayı buluyormuş onun için fazla takılmamak gerek yoksa günler ızdırap olur benden demesi.

Baya sabır işi valla ya daha 3. günüm şimdiden çok sıkıldım ben ama inşallah şu tompon filan çıkıpta nefes almaya başlayınca beklemekte zor olmayacak

Bu gün daha iyisin inşallah tatlım

Evet kuzum 4 serum ve iki kanamayı durdurmak için yapılan iğneden sonra ıyiyim çok şükür ağır bi baş ağrısı ve haksizlik vardı haplarida yuttum yeni şimdi daha iyiyim en önemlisi kanamam durdu şuanda çok şükür birşey yok eğer böyle devam ederse c.tesiye kadar rahat beklerim

Evet kuzum 4 serum ve iki kanamayı durdurmak için yapılan iğneden sonra ıyiyim çok şükür ağır bi baş ağrısı ve haksizlik vardı haplarida yuttum yeni şimdi daha iyiyim en önemlisi kanamam durdu şuanda çok şükür birşey yok eğer böyle devam ederse c.tesiye kadar rahat beklerim
Çok sevindim cnm hadi allah yardımcımız olsun artık :)

Back
X