- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kesin o yorum benim dir ben kolum ile güç uyguladığımda memelerim hareket ediyor bu bi tek bende mi böyle örn veriyorum paspas sıkmak için bastırdğımda kasların altında meme hareket ediyor aynı şu müzik eşliğinde memenin oynatan kadın gibi18 yaş bence erken ama tercih meselesi tabi ki.. Devlette taksit olmuyor canım maalesef.. Kolu oynatınca meme oynaması olayını anlamadım, en azından bende öyle bir durum olmadı. Senin üst boşsa yuvarlak protez daha uygun, eklediğin fotoğraftaki protez 300 gibi bir şey.. Bence acele etme, güzelce bir araştırma yap.
Canım ben de kasıtlı olarak orayı kasarsam hareket ediyor ama normalde öyle bir şey olmuyor bana..Kesin o yorum benim dir ben kolum ile güç uyguladığımda memelerim hareket ediyor bu bi tek bende mi böyle örn veriyorum paspas sıkmak için bastırdğımda kasların altında meme hareket ediyor aynı şu müzik eşliğinde memenin oynatan kadın gibi
Benden başka kimsede yok mu bu durum
Normalde yok sadece güç uyguladığımda Gögüs kası çalışırsa benim kaslarım güçlüydü bi Dr öyle demişti belki de ondan bilmiyorum ama normal kol hareketi ile oynamıyor ay ameliyat bitti derdi bitmediCanım ben de kasıtlı olarak orayı kasarsam hareket ediyor ama normalde öyle bir şey olmuyor bana..
Dediğim yorum şurada bakın http://www.milliyet.com.tr/meme-sil...mimi-yazi-pembenar-yazardetay-saglik-1699994/ doktor söylemiş " Kas altı silikonu daha iyi örtüyor kenarları belli olmuyor, dekolte daha iyi oluyor. Ama çok ağrılı ve kol hareketleri ile meme hareket edebiliyor."
yalnız değilsinKesin o yorum benim dir ben kolum ile güç uyguladığımda memelerim hareket ediyor bu bi tek bende mi böyle örn veriyorum paspas sıkmak için bastırdğımda kasların altında meme hareket ediyor aynı şu müzik eşliğinde memenin oynatan kadın gibi
Benden başka kimsede yok mu bu durum
Benim 5 ay oldu belki zamanla bu his gider gitmese bile beni rahatsız eden birşey değil çok mutluyum iyiki yaptırmışım hiç pişman olmadım.bende cc seçmedim drum ne uygunsa onu taktımerhaba, ben 2011 yılında silikon taktırdım. istanbul esteworld etilerde. cok arastirdim öncesinden. benim protezlerimi gögüs kaslarimin altina yerlestirdiler, hicbir sekilde fark edilmiyor. kol oynattikca oynamasida yok. cok rahatim iyiki yaptirdim. ama bana büyüklügünü secme imkani vermediler. vücudumj ölcüp bana en uygun olani taktilar.
Normal bir şey demek ki ya sorun değil alışıyorum protez e de yavaş yavaş bakalım sonuçta dokusu olanlar şanslı daha iyi duruyor buna da şükür çok memnunum
Aynen canım umrumda bile değil herzaman dediğim gibi herhangibir komplikasyon yaşamayımda geri kalan herşey önemsiz çok mutlu ve memnunumNormal bir şey demek ki ya sorun değil alışıyorum protez e de yavaş yavaş bakalım sonuçta dokusu olanlar şanslı daha iyi duruyor buna da şükür çok memnunum
Evet canım normal Dr lar bunu dezavantaj olarak görüyor ama benim gibi dokusu olmayan bini için mecburuz kas altına :)Sonuçta göğüs kaslarımız kasılınca,altındaki silikonu etkilemesi de normal bence.
Meme ucundan yapınca nasıl emziremiyor birincisi zaten her Dr genç hastaya bunu yapamıyor çünkü gerçekten tecrübe isteyen bir şey bazıları riske girmek istemiyor risk istemiyorsanız meme altını seçin....Bide koltuk altindan yapinca kapsul riski artiyomus
meme basindan yapincada emziremiyormussun. Benim icin bunlar sorun degilde ucret problem. Medical park taksit yapmiyormus. Kredi kartina taksit yapan hastane bileniniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?