Ameliyat oluyorum son 9 günnn

Burun kotuyse ameliyat oncesi benim gibi en ufak değişim bile mucize gibi geliyor ama cokta kotu bir burun yoksa genelde ameliyat sonrasi memnun olmuyor kisiler :)
ben ikinci bahsettiğinim sanırım. herkesin ay ne alaka neden olacaksın dediği kişilerdenim... ama beni rahatsız ediyor işte.. napayım. çok düşündüm. hala ediyor. ..

inşallah güzel olur hepimizinki.. ve sağlıklı en önemlisi

ben ikinci bahsettiğinim sanırım. herkesin ay ne alaka neden olacaksın dediği kişilerdenim... ama beni rahatsız ediyor işte.. napayım. çok düşündüm. hala ediyor. ..

inşallah güzel olur hepimizinki.. ve sağlıklı en önemlisi
Cok kotu bir burun olunca degisimde büyük oluyor genel olarak, ama ufak kusurlar varda genelde ameliyat olduğu bile anlaşılmıyor:) umarim cok cok guzel olur hepinizinki

Bende eylül 5te bekir sivriye ameliyat olucam birebir görüştüğüm kimseden olumsuz yorum almadım..bu forumda yazılanlar sadece. Hayırlısı inşallah herkes için

Benim dr muhammed dilber.. uff cok heyecan var.. ameliyattan korkmuyorum sadece nasil biseye benzeyecegim ameliyat sonrasi ne olacak bilmedigimden korkuyorum. Alciyla tamponla 10 gun nasil gececek.burundan nefes almamak cok zor benim icin :KK43: burun yapiniz nasil kizlar.. benim ince derili sayilirmis
NE KADAR ÜCRET VERECEKSİNİZ?

Bu arada bende çok heyecanlıyım çok korkuyorum ameliyat gunu yaklaştıkça içim içime sigmiyor iğne yaptirirken bile bayilan biriyim kan tutar beni napicam bilmiyorum

Bence biraz da sans ve unutmayalım her burun aynı değil aynı sey olmaz

Benim olduğum doktora iyi olanda var kötü olanda hicbirsey anlamıyorum inşallah sonuç iyi olur korkuyorum

Benim olduğum doktora iyi olanda var kötü olanda hicbirsey anlamıyorum inşallah sonuç iyi olur korkuyorum
insallah iyi olur.. ben de cok arastirdim. tum doktorlarda durum oyle hem cok iyi sonuc alanlar var hem de kotu sonuclananlar.. yani doktorun cok iyi olmasi da bi yere kadar biraz sans kismet.. elbette icine sinen doktoru secmek onemli

Vallah benim butcemin uygunluğu kadari olan bir dktr gittim araştırdım hastaları da gayet iyi yorumlar yapıyorlar daha nerden öğrenebiliriz ki...yaptığı işleri şansımız güzel olsun

Back
X