- 12 Ağustos 2016
- 48
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi rapunzella0
Siz nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Bana ekim dediler9 gün sonra Bekir Sivri ye ameliyatım var fiyati sabit 6 bin tl belki revizyon için 9 bin tl demişlerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Bana ekim dediler9 gün sonra Bekir Sivri ye ameliyatım var fiyati sabit 6 bin tl belki revizyon için 9 bin tl demişlerdir
revizyon mu?9000 lira..
Hayir ilk ameliyatrevizyon mu?
Merhaba bir yerde Alparslan Yıldırım 'a ameliyat olacağım demiştiniz ben de revizyon icin doktor araştırıyorum. Siz ne yaptınız merak ettim.Burnum yamuk deliklerim eşit değil nefes alma problemi var.. Burun ucu şekli zaten istediğimle alakasız falan filan:)
Bayağı pahalıymısHayir ilk ameliyat
Mayıs ayında aldım randevumu. Ameliyat kararınız kesinse eğer bekir beye yaptircaksaniz sekreterine söyleyin size yardımcı olacaktır bir şekilde ayarlar randevuyu erkene alır.Siz nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Bana ekim dediler
Siz de bekir sivri ye mi olacaksınız?Aynı hissediyoruz ve benim iki günüm kaldı![]()
12 gün sonra ameliyat olacağım kendisine heyecanla gün sayıyorum:)Merhaba bir yerde Alparslan Yıldırım 'a ameliyat olacağım demiştiniz ben de revizyon icin doktor araştırıyorum. Siz ne yaptınız merak ettim.
Nasildi canim.merak ettim.? Cok gecmis olsun. Ilk gunden basladin dimi buz koymaya.Ameliyatı oldum sonunda :)
Ameliyat çok kolaydı bi sıkıntı yaşamadım çok üşüdüm titredim uyanırken buz maskesi var yüzümde sadece genzime kan akıyo yutunca midem bulanıyo normal mi bu olur bir şey miNasildi canim.merak ettim.? Cok gecmis olsun. Ilk gunden basladin dimi buz koymaya.
Kafani geriye atiyorsan genzine kan kaciyor olabilir. Vatsaptan msjlassak mi ki ya :) heyecan yaptimAmeliyat çok kolaydı bi sıkıntı yaşamadım çok üşüdüm titredim uyanırken buz maskesi var yüzümde sadece genzime kan akıyo yutunca midem bulanıyo normal mi bu olur bir şey mi
umarım cok iyi gecer ameliyatın canım. şimdiden geçmiş olsun. ben de randevu aldım.12 gün sonra ameliyat olacağım kendisine heyecanla gün sayıyorum:)
Teşekkür ederim canım sen ne zaman oluyorsun:)umarım cok iyi gecer ameliyatın canım. şimdiden geçmiş olsun. ben de randevu aldım.
bende de aynı endişe var.. benim de ince deriliymiş... ameliyattan korku aynen benim de öyle..sonrasında memnun kalmamak baya problemli.. zaten şu ameliyat öncesi çok sıkıntılı bir dönem
bende de aynı endişe var.. benim de ince deriliymiş... ameliyattan korku aynen benim de öyle..sonrasında memnun kalmamak baya problemli.. zaten şu ameliyat öncesi çok sıkıntılı bir dönem
Benim doktorum İstanbul Üsküdar yunus Emre hastanesi Hüseyin Altun doğal burun istersen ve sağlık problemin de varsa tavsiye ederim :)Mrb bende aneliyat olacagim doktor arastiriyorum benimde 2. Ameliyatim olacak onerilerinizi vekliyorum yardinci olyrmusunuz
5500 tl ödedim fiyatlar artmış olabilirMrb bende aneliyat olacagim doktor arastiriyorum benimde 2. Ameliyatim olacak onerilerinizi vekliyorum yardinci olyrmusunuz