Ameliyat oluyorum son 9 günnn

Tesekkur ederim Aslinda birazda uygun olmasi lazim cok fazLa butcem yok onun icin cok arastirmam lazim saniri.

Ameliyat sonrası yüzde aşırı yağlanma, morluklar ve benzeri şikayetleri okudukça tırsıyorum Morluklar, burun çizgilerinin oturması vs ortalama ne kadar sürede düzeliyor?

Ameliyat sonrası yüzde aşırı yağlanma, morluklar ve benzeri şikayetleri okudukça tırsıyorum Morluklar, burun çizgilerinin oturması vs ortalama ne kadar sürede düzeliyor?
Tabi her bunye farklidir ama kabaca morluklar 1 haftada geciyo yaglanma icin bende bekliyorum ne zaman gececegini

Merhabalar ben ameliyat oldum ve bir buçuk ay oldu morluk ve şişliklerim 10 güne kadar tamamen indi hala biraz burunda ödem var ama rahatsız etmiyor sağlık yönünden çok rahatım burun çizgilerinin oturması derken burnun oturması anlamında sanırım benim baştakine göre baya oturdu ama daha da oturması lazım ödemeler geçince de daha güzel olur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…