- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
- Konu Sahibi rapunzella0
-
Revizyon fiyatı farklıdır tabiMrb bende aneliyat olacagim doktor arastiriyorum benimde 2. Ameliyatim olacak onerilerinizi vekliyorum yardinci olyrmusunuz
Benim doktorum İstanbul Üsküdar yunus Emre hastanesi Hüseyin Altun doğal burun istersen ve sağlık problemin de varsa tavsiye ederim :)
Fiyat yazdım memnunum çok şükür resim isteyen olursa WhatsApptan atabilirim :)Evet nasil memmynmusunuz birde ne kadar a ameliyat oldunuz
Rica ederim siz kime oldunuz ilk ameliyatıTesekkur ederim Aslinda birazda uygun olmasi lazim cok fazLa butcem yok onun icin cok arastirmam lazim saniri.
Ne sıkıntınız var şu an?Ilk ameliyati ergin kilic Alah ragmet eylesin vefat etti 10 yil once olmustum
Ne sıkıntınız var şu an?
canım ben daha yeni görüsmeye gittim. daha karar veremedim. sen ameliyat olmussun çok gecmis olsun umarım istediğin gibi olmustur.Teşekkür ederim canım sen ne zaman oluyorsun:)
Canım merhaba, ameliyatın nasıl geçti?12 gün sonra ameliyat olacağım kendisine heyecanla gün sayıyorum:)
Cok iyi geçti canım :)Canım merhaba, ameliyatın nasıl geçti?
Tabi her bunye farklidir ama kabaca morluklar 1 haftada geciyo yaglanma icin bende bekliyorum ne zaman gececeginiAmeliyat sonrası yüzde aşırı yağlanma, morluklar ve benzeri şikayetleri okudukça tırsıyorumMorluklar, burun çizgilerinin oturması vs ortalama ne kadar sürede düzeliyor?
Merhabalar ben ameliyat oldum ve bir buçuk ay oldu morluk ve şişliklerim 10 güne kadar tamamen indi hala biraz burunda ödem var ama rahatsız etmiyor sağlık yönünden çok rahatım burun çizgilerinin oturması derken burnun oturması anlamında sanırım benim baştakine göre baya oturdu ama daha da oturması lazım ödemeler geçince de daha güzel olur umarım :)Ameliyat sonrası yüzde aşırı yağlanma, morluklar ve benzeri şikayetleri okudukça tırsıyorumMorluklar, burun çizgilerinin oturması vs ortalama ne kadar sürede düzeliyor?
tatlım burnundan memnun musun ben de mustafa kemali düşünüyorumMustafa Kemal Aksoy
Acaba siz ameliyat oldunuz mu?Whatsap ya da instagramdan konuşmak isteyen var mı kendime burun arkadaşı arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?