Ameliyat oluyorum

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Kizlar yarin ameliyatim var cok asiri derecede bi korku basladi. Psikolojik mi bilmiyorm ama sanki hafifte boğazlarim agriyo :/ kotu kotu ruyalar goruyorum. Bu kadar korkacagimi dusunmemistim oysa cok rahattim. Burdan sonrada donmek vazgeçmek istemiyorum. Hepiniz yasadinizmi bu durumu lutfen yardimmmm.

Kizlar yarin ameliyatim var cok asiri derecede bi korku basladi. Psikolojik mi bilmiyorm ama sanki hafifte boğazlarim agriyo :/ kotu kotu ruyalar goruyorum. Bu kadar korkacagimi dusunmemistim oysa cok rahattim. Burdan sonrada donmek vazgeçmek istemiyorum. Hepiniz yasadinizmi bu durumu lutfen yardimmmm.

ay valla ben iple cekiyordum doktoruma asırı güvendigim icin. hastanede de hemsireler cok güzel ilgilenmislerdi bebek gibi hissetmistim

ben ameliyata girerken kalkıp gitmeye kalkmıştım :D hatta sabah hastanede asansörde kalmıştık bu kesin bi işaret gidelim bence diye tutturmuştum. ameliyattan çıkınca gereksiz naz yaptığımı anladım. psikolojik olarak biraz zorlu bi sürece gireceksin ama korkacak hiçbişey yok

ben ameliyata girerken kalkıp gitmeye kalkmıştım :KK70: hatta sabah hastanede asansörde kalmıştık bu kesin bi işaret gidelim bence diye tutturmuştum. ameliyattan çıkınca gereksiz naz yaptığımı anladım. psikolojik olarak biraz zorlu bi sürece gireceksin ama korkacak hiçbişey yok
Ay canim suan vazgecmek istiyorum bende icim icimi yiyiyo saatler falan sayıyorum. Surekli aklima olumsz kotu seler geliyo...

Ay canim suan vazgecmek istiyorum bende icim icimi yiyiyo saatler falan sayıyorum. Surekli aklima olumsz kotu seler geliyo...
valla canım ne desem korkacaksın bende çok korrktum ama 1 ay sonra bu haline güleceksin emin ol alt tarafı bi burun ameliyatı millet 10 saat kalp ameliyatına giriyo nolcak diye cesarret vermeye çalış kendine

valla canım ne desem korkacaksın bende çok korrktum ama 1 ay sonra bu haline güleceksin emin ol alt tarafı bi burun ameliyatı millet 10 saat kalp ameliyatına giriyo nolcak diye cesarret vermeye çalış kendine
Haklisin canim hep ole dusunuyordum. Taaki bazi haberlere denk gelene kadar. Aslinda cok arastirmamak lazimmis.

Burun ameliyatin bitene kadar hiç araştırma birşey ben bı iki burun ameliyatı videosuna denk geldim sabah ameliyata gitmicekyim nerdeyse en güzeli gidip narkozu yiyip mışıl mışıl uyumak

Ay canim suan dusunmemeye calisiyorm biseylerle falan ugrasiyorum. Herseyin hayirlisi. Allah herkesin yardimcisi olsun
Burun ameliyatin bitene kadar hiç araştırma birşey ben bı iki burun ameliyatı videosuna denk geldim sabah ameliyata gitmicekyim nerdeyse en güzeli gidip narkozu yiyip mışıl mışıl uyumak

Ay canim suan dusunmemeye calisiyorm biseylerle falan ugrasiyorum. Herseyin hayirlisi. Allah herkesin yardimcisi olsun
dün sana uzun uzun yazdım ya onları düşünnn aynı durumdaydım ya bende. gram agrım olmadı bugün dikişlerimi aldırdım hiç acımadı. cok rahat bir hafta gecirdim. tamponsuz oldu ama benim

dün sana uzun uzun yazdım ya onları düşünnn aynı durumdaydım ya bende. gram agrım olmadı bugün dikişlerimi aldırdım hiç acımadı. cok rahat bir hafta gecirdim. tamponsuz oldu ama benim
İnşallah canim ya valla nasil bi korkuymus hu

İnşallah yaşayınca anlayacaksın kolay geçtiğini
Ameliyat sonrası yazacaklarını merak ediyorum canım
Belki de çoktan çıkmışsındır ameliyattan Allah yardımcın olsun :)

Bugün ameliyat olmuş olmalısın.Çok geçmiş olsun.Benim 11 günüm var ,ertelemesydim şimdiye 1 hafta olmuştu.Senin korkularını yaşamaya başladım gitgide:olamaz:Deneyimlerini bizlerle paylaşırsan çok sevinirim:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende yarın olucam herhangibir sıkıntı çıkmazsa inşallah senin yorumuna yetişemicem heralde ameliyat masasına yatmış olucam Çok merak ediyorum ama neyse artık olduktan sonra gelişmeleri konuşuruz :110:

merhabalat rdun ameliyat oldum cok iyidim ama bugun cok morarmaya basladim ve burnumun icini temizleyemiyorum. Bide canim icinde silikon tampon varmis. Benim yanlari temizlerken et birikmis gbi duruyor acaba tamponlari etmi saniyorum deliricem.

merhabalat rdun ameliyat oldum cok iyidim ama bugun cok morarmaya basladim ve burnumun icini temizleyemiyorum. Bide canim icinde silikon tampon varmis. Benim yanlari temizlerken et birikmis gbi duruyor acaba tamponlari etmi saniyorum deliricem.
Geçmiş olsun canım. Sürecini yazarmısınız rica etsem. Amelyattan cıkışta ilk gün gece neler yaşadınız.

nasıl oldun canım iyimisin morarma için arnica krem al 2 güne geçer bişi kalmaz. tamponu görüyor olabilirsin. sana deniz suyu önerdimi doktorun

Back
X