bana da ilk gittiğim doktor 275 takarız dolu dolu B cup olursun demişti. 168 cm 57 kg 75 b takıyorum. Lipo doktoruma 300 takarsınız dedim 300 büyük değil ki dedi:) keşke deneyip görme şansımız olsa. 275 300 derken sizin 400 leri görünce acaba diyorum:) bu tarz bişey fazla mı büyük. benim belim baya ince. bir de sırt ağrısı yapıyor mu?
realself diye bir site var mesela orda da çok güzel silikonları olan biri daha küçk silikonla değiştirmiş. linki aşağıda.
Laura R. - RealSelf.com community member
(resmi silikon örnekleri gösteren bir siteden kopyaladım)
Eki Görüntüle 794761
275 cc demek 275 gr demektir..Mutfak teraziniz varsa 275gr pirinci tartın.İşte o 275 gr protezle eşdeğer sayılırTabi jel silikon kadar düzgün durmasada bu pirinci penye sütyen takıp sütyen içine koyun

Bunun birde kasın altına gelip ezileceğini düşünün...Verecegi görüntüyü az çok tahmin edersiniz

275cc ile 300 cc arasındada 25 gr fark ediyor.Çokta farkı yok aslında.İki göğüste ufak asimetriler olduğunda bu farkta iki
protez göğüslere kayulup görüntüsü eşitlenebiliyor..400cc benim yapıma,boyuma posuma,omuz genişliğime,meme dokuma çapına göre büyük olmadı.Ama herkesede olabilir demek değil tabi..Fotoğraftaki bayan çokta çıtı pıtı değil hani :) Göbek var,omuzları geniş,basenleri var..Bence diri göğüsleri olmuş..Meme uçlarına takıldım bende :)) Birde meme ucu kahverengi halkası .ok ufak olduğundan,ten rengindede farklılık olduğundan dolayı biraz tuhaf çıkmış..Bence iri bir meme değil..
Sırt ağrısı tabiki yapmıyor :)) Sonuçta hantal,vücuduma göre orantısız kocaman göğüslerim yok..Hiçbir
estetik cerrah,özel bir neden olmaksızın ameliyat meme büyütme ameliyatı olsa dahi sağlık sorunlarına yok açacak büyüklükte bir göğüs yapmaz.Ancak ve ancak bayanın özel istekleri varsa,yaptıgı iş gereği abartı büyüklükte göğüsleri olması gerekiyorsa yapılabilir..
Verdiginiz likteki fotoğrafada baktım.Dikkat ederseniz meme ucu halkası çepeçevre kesilmiş..Meme ucu kesisi bu değildir.Meme ucu kesisinde meme ucu kahverebgi halka alttan yarım daire biçiminde kesilir.Bu şekilde çepeçevre kesilmez..Bayanda ufak bir toparlama ameliyatıda yapılmış.Fazla olan deri çıkarılmış ve toparlanmış..
Büyüklük göreceli bir kavramdır tabi..Sizin nasıl bir göğüs istediğinizi doktorunuza net olarak anlatmalı gerekirse fotoğraflarla göstermelisiniz..Kaç cup büyümesini istediğinizi,kaç cup olmasını istediğinizi söylemenizde doktorunuzun kafasına bazı şeylerin netleşmesini sağlayacaktır

Umarım arzu ettiğiniz görünüme kavuşursunuz..Sevgiler..