lugesya'cım benm neredeyse bir ay olacak da o nedenle niye gecmedi oluyorum zatenaslında hep hızla iyilesti o mosmor hal sarardı sarılar düzeldi simdi o hafif sarılık kaldıı
sizce kansızlığın ne etkisi olabilir ameliyata kızlar?
narkozu etkiliyo sanırım kan değerleri. başka bi konuda kansızlık sebebiyle farklı bi yöntemle uyutulduğunu okumuştum
kan değerleri düşük olunca genel anestezi yapamıyo doktorlarlmaz:
cok tsk ederim fed canm benim, cok yardimci oldun.
bende bezelyelerin cabuk isinacagini dusunuyorum ama bunlari deniycem
merhabalar,9 mayısta ameliyat oldum,doktorum son kontrolde bir pomad verdi,hemşişlikleri alıyor hemde burun içini nemlendirdiği için burun içindeki kurumuş birikintiler kolayca çıkıyor tavsiye ederim.ilaç ismini buradan yazamıyorum.özelime mail atan arkadaslarla paylaşabilirim.
merhabalar,9 mayısta ameliyat oldum,doktorum son kontrolde bir pomad verdi,hemşişlikleri alıyor hemde burun içini nemlendirdiği için burun içindeki kurumuş birikintiler kolayca çıkıyor tavsiye ederim.ilaç ismini buradan yazamıyorum.özelime mail atan arkadaslarla paylaşabilirim.
arkadaslar,
bir bitkisel hap/damla varmis.
ameliyata kala bir hafta once kullaniyormusun, ve ameliyat sonrasi sislikler ve morluklar az oluyormus. sonrasindada 1 hafta devam edersende odemlerin iyi gecmesini sagliyormus.
bunu bileniniz varmi?
ismini yazmak dogrumu bilmiyorum o yuzden soyle yaziyim: arn*ca ben denemedim ama belki denemek isteyen yada kullanmis sonucunu gormus arkadaslar vardir.
yazilarinizi bekliyorum.
arkadaşlar ameliyat olalı bugün 14 gün oldu
burnum kocam ve yüzüm çok çirkin görünüyor
dayak yemiş gibiyim
bu normalmi
düzelecekmi
burnumun sağ tarafıyla sol tarafı aynı görünmüyor sanki
çok psikolojim bozuldu ya
lütfen ameliyat olanlar bişeyler yazabilirmi?
arkadaslar,
bir bitkisel hap/damla varmis.
ameliyata kala bir hafta once kullaniyormusun, ve ameliyat sonrasi sislikler ve morluklar az oluyormus. sonrasindada 1 hafta devam edersende odemlerin iyi gecmesini sagliyormus.
bunu bileniniz varmi?
ismini yazmak dogrumu bilmiyorum o yuzden soyle yaziyim: arn*ca ben denemedim ama belki denemek isteyen yada kullanmis sonucunu gormus arkadaslar vardir.
yazilarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?