Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı
puff...özellikle üst dudağın inceyse daha çok göze batıyor zaten.. (burun dudak arası mesafen de fazlaysa iyice ortaya çıkıyor ) üst dudağı ince olanlara galiba operasyondan sonra burun iyice oturunca bir dudak enjeksiyonu da gerekiyor sanki.. zaman geçmesi gerek ama bence.. henüz erken..
amanın dudaktamı inceliyoryaaa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..akannehir
gülme işine gelince arkadasım ameliyat olalı 2 ay oldu hala gülerken üst dudagı garip bir hal alıyor ve alnıda botokslu gibi kaydirigubbakcemile
doğala dönmek için bayagı bir zaman gerekiyor galiba kafamçokkarıştı
Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..
Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre İlhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile
Birazcık sabret canım..Burun ameliyatlarında sonuç biraz geç alınıyor...Canını hiç sıkma güzel olacaktır..Mimiklerini yadırgaman çok normal..Burun insanın yüzünü tamamen değiştiren bir organmış, ben bunu anladım...
Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı
ameliyattan sonra bir müddet ho ho ho diye güldüm ciddiyimmmdedimki eywahhhh noel baba misali kalcam herhaldee şimdi düzeldi 5.5 ay oldu :)))))))))))
bişey sorcam benm sag burun deligimden cok hafifte olsa kan geliyo 5.gunum bugun normalmi?sendede olmusmuydu?
Benim anormallik 4 aydan sonra başlamıştı 4 aya hiç kanamadı ama doktorum şunu demişti 7 gün 10 gün kanaması durmayan hastalarımız oluyodu diye o yüzden normal canmm sprey bişi sıkıyomusun temizlensn diye
evet okyanus suyuymus ztn onu sıktıktan sonra oluyo bide bişey daha sorcam benm tamponlar burnuma dikili nasıl cekcekler onu ordankorkuyorum zaten 10 gun sonra alcam dedi tamponları o beni korkutmustu dikişleri dusununce dahada bi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?