ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

cok kotu bayagi olmus bence doktora sor pek duzelmez gibi 4 aydan sonra kalir birsyler

Evet olacak seni iyi dinleyen sorularina iyi cevap veren bir doktor sec ve ne yapmak istedigini iyi anlat sonunda domuz burnu gibi bir burnun yada yukari dudaklarini ceken bir burun yada hic beklemedigin birsyele karsilasabilirsin ustelik geri donusu olmayan bir yol

ustelik revizyon ameliyatlari daha pahali ve o masaya yatip yatip olp olup dirilmekde cabasi cok basit gibi gozukuyor ama degil

bır de bu guluslerınde sıkıntı yasayan arkadaslar hangı doktora amelyat olmustunz acaba? ınslah herkes amelyatlarından guzel sonuclar alır bu cooook onemlı cok..
Ben eniyilerinden birine oldum tvdede cikmisdi ama neye yaradi ...ya o beni anlamadi ya ben onu supriz bir burunla karsilasdim

bugün 39. günüm üst dudağım hala tuhaf görünüyor burun ucum çok sert bu iyice yumuşayıp ödemler geçince eski dudağımda yerine gelecek mi? üst dudak zaten inceydi şimdi iyice bi garip hal aldı gülerken baya kötü oluyor sevimsiz itici biri oldum ben yaaa ((

benımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaa ne Zaman gececek bu durum

merhaba siz bu sorunları yaşayalı baya olmuş benm bugün 8.günüm ve sizin yaşadıklarınızın aynısı bendede var bugün alçım değişti burnumu gördüm hoşuma gitti baya küçük olmuş ama üst dudağım gülerken çok geriliyor ve incecik oluyor.daha önce dişlerim olduğu gibi görünürdü şimdi sadece uçları görünüyor.çok korkuyorum böyle kalmasından sizinki düzeldimi cevap verirseniz çok sevinirim çok moralim bozuldu

merhaba siz bu sorunları yaşayalı baya olmuş benm bugün 8.günüm ve sizin yaşadıklarınızın aynısı bendede var bugün alçım değişti burnumu gördüm hoşuma gitti baya küçük olmuş ama üst dudağım gülerken çok geriliyor ve incecik oluyor.daha önce dişlerim olduğu gibi görünürdü şimdi sadece uçları görünüyor.çok korkuyorum böyle kalmasından sizinki düzeldimi cevap verirseniz çok sevinirim çok moralim bozuldu

şimdi bu msjımı gorunce çok güldüm :)tabi benim yaklasık 6 ay oldu 1-2aya geçiyor hepsi merak etmeyin:) bende suan sislikler burun ucu ve ustunde bazı yerler dısında hepsi indi gayet normal gulebiliyorum:)

Bazı şeyler hemen düzelmez.Güzel olmak,değişiklik kolay değil pakala.Zaman ister eskisinden daha iyi olacağına eminim pozitif düşünce kötü sonuç içermez sadece sabır

Kizlar bende burun estetigi oldum 10. Gunum Hasan Findik' yapti ameleyati fazla kusur yoktu burnumda sadece daha kibar olmasini istedim suan sonuc guzel ama gulusumde degisiklik ve gerginlik var bakalim aylar sonra nasil olucak

Kizlar bende burun estetigi oldum 10. Gunum Hasan Findik' yapti ameleyati fazla kusur yoktu burnumda sadece daha kibar olmasini istedim suan sonuc guzel ama gulusumde degisiklik ve gerginlik var bakalim aylar sonra nasil olucak

Bende bu yaz burun operasyonu dusunuyorum, Hasan findikla gorustum burnum cok kucuk olmaz ama memnun kalacagim ve yuzume yakisan daha kibar bir buruna sahip olurum dedi. Ama hic onun yaptigi burun goremedim acaba bana resimlerini yollaya bilirmisin bir fikir edinmis olurum, cok tesekkurler

Ben bu konuda çok sansliyim 10-15. Gunlerimde 32 diş guluyordumm.. Ama belki Burnum düşer diye korkuyorum çünkü çok guluyorum

benim 45.günüm hala gülerken geriliyorum. kunduz gibi oluyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burnumu sanki geriyorlar gibi garip bişeyler işte. ooffffff 2-3 aya bir girseydim.

aynenn ben de çok istiorm özellikle üst dudak..burnumun ucu hafif kalkık ameliyat olalı tam 3 ay oldu yawaş yawaş oturmaya başladı dişlerimi beyazlatıp hemen dolgu yaptırmak istiorm ama ankarada çok pahalı eskişehir de 500 e buldum

merhabalar bende 1 ay sonra burun estetiği olacagım, doktorum çene ameliyatı ve dudaga yag enjekte onerdi.Hepsi aynı anda olmak zorlu olur mu,
ve şişlerim ne zaman geçer sizce. dudk ve çeneyle ilgili hiç bilgim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…