Benim dört ay oldu ama hala düzelmedi. İlerleme var ama hala gülümseyince dişlerimin sadece yarısı görünüyor. Bir de yanaklarım şiş duruyor ve gülümseyince vaya gülünce bayağı yukarı çıkıyor.
yanaklarım ,burnumun iki yanı şişiyo gülerken hala, 1 ay oldu, burnumdaki gerginlik dudağımın şekli falan düzeldi de yanaklarımı görenler kollajen dolgu da mı yaptırdın falan diyolarkaydirigubbakcemile3
Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre ılhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile
ben burun estetigi olmaya ancak karar vermısken bu baslıgı gorunce korktum acıkcası..ben amelıyat olduktan sonra saglık acısndan da goruntu acısından da ıstedgım sonuca ulasmak ıstyorum herkes gıbı..bır de dogal hos ve guzel bır goruntu ıstyorum yapay estetık oldugu bellı olan yapay bır ıfade ya da gulusten korkuyorum..gercekten amelyat olunca bu sorunlarım olucak mı? lutfen cevap verın cok korktum
ben burun estetigi olmaya ancak karar vermısken bu baslıgı gorunce korktum acıkcası..ben amelıyat olduktan sonra saglık acısndan da goruntu acısından da ıstedgım sonuca ulasmak ıstyorum herkes gıbı..bır de dogal hos ve guzel bır goruntu ıstyorum yapay estetık oldugu bellı olan yapay bır ıfade ya da gulusten korkuyorum..gercekten amelyat olunca bu sorunlarım olucak mı? lutfen cevap verın cok korktum
Ben eniyilerinden birine oldum tvdede cikmisdi ama neye yaradi ...ya o beni anlamadi ya ben onu supriz bir burunla karsilasdimbır de bu guluslerınde sıkıntı yasayan arkadaslar hangı doktora amelyat olmustunz acaba? ınslah herkes amelyatlarından guzel sonuclar alır bu cooook onemlı cok..
benımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaane Zaman gececek bu durum
herkese merhabalar kızlar, benim sorum ameliyat sonrası üst dudak şişliği ne zamana geçmeye başlıyor? ameliyattan önce ben gülerken üst dişlerim tamamen gözüküyordu şimdi özellikle üst dudakta ve yanaklarımdaki şişlikten gözükmüyor ameliyat olalı 5 gün oldu, herşey düzgün ilerliyor gün geçtikçe şişliklerim düzeliyor ama insanoğlu sabırsız işte eski gülüşüme ne zaman kavuşurum merak ediyorum :)
merhaba siz bu sorunları yaşayalı baya olmuş benm bugün 8.günüm ve sizin yaşadıklarınızın aynısı bendede var bugün alçım değişti burnumu gördüm hoşuma gitti baya küçük olmuş ama üst dudağım gülerken çok geriliyor ve incecik oluyor.daha önce dişlerim olduğu gibi görünürdü şimdi sadece uçları görünüyor.çok korkuyorum böyle kalmasından sizinki düzeldimi cevap verirseniz çok sevinirim çok moralim bozuldu
Endişelenmeyin bozulmuyor.
Kizlar bende burun estetigi oldum 10. Gunum Hasan Findik' yapti ameleyati fazla kusur yoktu burnumda sadece daha kibar olmasini istedim suan sonuc guzel ama gulusumde degisiklik ve gerginlik var bakalim aylar sonra nasil olucak
Herkese merhaba!
15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)
Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzümyani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten ) size de aynısı oldu mu? daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile
not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum)
Herkese şimdiden teşekkürler..
benim 45.günüm hala gülerken geriliyorum. kunduz gibi oluyorum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burnumu sanki geriyorlar gibi garip bişeyler işte. ooffffff 2-3 aya bir girseydim.
amanın dudaktamı inceliyoryaaa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..akannehir
gülme işine gelince arkadasım ameliyat olalı 2 ay oldu hala gülerken üst dudagı garip bir hal alıyor ve alnıda botokslu gibi kaydirigubbakcemile
doğala dönmek için bayagı bir zaman gerekiyor galiba kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?