ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre ılhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile

umarım bu msjım ulaşır size ben 15 gün önce burun ameliyatı oldum fakat burnum sola doğru kayıyor yani ödemde olabilir tabi de yanlız revizyon luk durum erken dönemde az çok kendini gösteriyormu çok merak ediyorum cevap alırsam çok sevincem tekrar hoşca ve mutluu kalın

mavisonsuz 15. günde hep böyle klasik kayıyo çıkıyo 5. aydan sonra şurası hafif böyle 9. ayda birazcık daha inse deniliyo 1 sene bitince
sanat eseri gibi burnun oluyo

Kızlar son yorum epey önce yapılmış ama dudaktan.,dişlerin görünmemesi den şikayetçi olanlar son durum nedir acaba benimki nezaman düzelecek nezaman normal gülebilicm merak ediyorum ☺

Kızlar son yorum epey önce yapılmış ama dudaktan.,dişlerin görünmemesi den şikayetçi olanlar son durum nedir acaba benimki nezaman düzelecek nezaman normal gülebilicm merak ediyorum ☺
Kızlar bende üst dudagımı oynatamıyorm ve üst dişlerim görünmüyor ne zaman gider bu durum Angel0005 2. Günümdeyim

Canım 21ocakta iki ayım dolacak şuanda herşey normale döndü eskisi gibi gülebiliyorum. Birazcık beklemen lazım

Sanirim kişiden kişiye değişiyor durum
Benim de 2 hafta oldu çevremde ameliyat olduğumu bile anlamayanlar var
Bazı durumları sadece biz farkediyoruz anlaşılan
Bende gülüşümun değiştiğini görüyorum fakat zaten burnum çok hassas henüz benim bir parçam gibi değil
Ne zaman benim olacak o zaman hersey düzelecek diyorum☺

Evet olabilir. Benimde henüz bi parçam değil çok hassas doktorum burun ucundaki et şuanda çok sert, nezaman normal yumuşaklığına gelirse ozaman artık benim diyeceksin, ve bu süre 1 yıla kadar sürebilir. demişti. Bekliyoruzz

kızlaaar ameliyat sonrası gülünce gerginlik olması normal mi yahu? gülünce burun ucum ve üstü kasılıp geriliyor artı sızlıyor ters bir şey olmasından korkuyorum. bu durumu herkes yaşıyor mu ??

Merhaba, ameliyat olalı baya bir zaman geçti sizin. Ben de ameliyat olalı 9 gün oldu sizinle aynı sorunları yaşıyorum. Üst dudaklarım gülerken geriliyo ve tüm üst dişlerimi kapatıyor. Eskiden gülerken damağım da görünürdü. Çok değişik çirkin bir hal aldı. Sıkıntılarınız geçti mi geçtiyse ne kadar bir sürede geçti? Cevaplarsanız çok sevinirim..

Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirim

benımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaa ne Zaman gececek bu durum
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirim

Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı
Bisey soyleyim mi bende karsimdakinin estetikli olup olmadigini goz altlarindan anliyorum. Bariz belli oluyor cukur cokuk oluyor

Merhaba ben burun ameliyatı olalı 7 gün oldu ve gülüşüm de diğer arkadaşların dediği gibi sorunlar yaşıyorum.

Gülerken üst dişlerim görünmüyor ve bu çok rahatsız edici bir görüntü. Acaba aradan zaman geçerse eski gülüşümüze kavuşur muyuz? Ne kadar sürer ?

Birde doktorum güldüğümde burnum çok öne geliyor diye dudak bağımı da aldı... Başka dudak bağını aldıran var mıı? Yorumlarınızı alabilir miyim lütfen...

Merhaba gülüşünüz düzeldi mi ben de dün ameliyat oldum doktor daha güzel olur diye dudak bağımı da bollaştırmış dişlerimin altına kadar sarkıyor şu an dudaklarım (

Merhaba gülüşünüz düzeldi mi ben de dün ameliyat oldum doktor daha güzel olur diye dudak bağımı da bollaştırmış dişlerimin altına kadar sarkıyor şu an dudaklarım (

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım başarılı bir operasyondur.
Benim gülüşüm günden güne daha da düzeliyor. Şuanda üst dudağımı tam anlamıyla kullanamıyorum ama normaldir diye düşünüyorum daha 16 gün oldu benim de..ameliyattan dolayı hala yüzümde sertlikler var ama ona rağmen daha rahatım. Zaten doktorum da aynı şeyi söylüyor.. üstelik sizinki daha dumanı üstünde :) ben ilk olduğum da üst dudağım burnuma değiyordu.. biraz sabredin daha da düzelecek toparlanacaksınız :)

Sizinadınıza çok sevindim inşallah en kısa sürede istediğiniz gibi olur. Benim üst dudağım dişlerimle aynı yerde bitiyordu şimdi dudak dişlerin bittiği yerde başlıyor perde gibi ağızıma indi. İnşallah düzelir burnum kırılmıştı nefes alamıyordum rahat nefes alayım ve eski haline dönsün istedim, doktor kolay dedi, burun altını keseceğini bile söylememişti ameliyattan çıkınca gördüm bir de perde gibi inince dudak, nefes de alamıyorum inşallah bin pişman olmam doktor ne kadar iyi biliniyorsa o kadar hasta karışmasın modunda oluyor adam gibi açıklasalar ne olur sanki. İyi ki bu forumlar var.

Doktoruna güvenmen çok önemli. Ben doktoruma çok güveniyordum ve beni hayal kırıklığına uğratmadı çok şükür... Saha benimki de çok Yen'i ama estetik olduğunu kimse anlamıyor... ama senin ameliyatın daha yeni günden güne çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Her internet sitesinde yazanları dikkate alma sadece biraz daha özenli davran. En doğru bilgiyi doktorundan alırsın yine :) dudak bağın içinde diş fırçalarken dikkat et ben çok kanattım çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…