Canım Allahın izniyle son oldu...Doktorum Emre ılhan ın sayesinde..Evet çok zor günler yaşadım..aman iyi düşün öyle ol canım...boshayallersmile
Kızlar bende üst dudagımı oynatamıyorm ve üst dişlerim görünmüyor ne zaman gider bu durumKızlar son yorum epey önce yapılmış ama dudaktan.,dişlerin görünmemesi den şikayetçi olanlar son durum nedir acaba benimki nezaman düzelecek nezaman normal gülebilicm merak ediyorum ☺
Sanirim kişiden kişiye değişiyor durumKızlar son yorum epey önce yapılmış ama dudaktan.,dişlerin görünmemesi den şikayetçi olanlar son durum nedir acaba benimki nezaman düzelecek nezaman normal gülebilicm merak ediyorum ☺
Herkese merhaba!
15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)
Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzümyani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten ) size de aynısı oldu mu? daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile
not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum)
Herkese şimdiden teşekkürler..
Merhaba, ameliyat olalı baya bir zaman geçti sizin. Ben de ameliyat olalı 9 gün oldu sizinle aynı sorunları yaşıyorum. Üst dudaklarım gülerken geriliyo ve tüm üst dişlerimi kapatıyor. Eskiden gülerken damağım da görünürdü. Çok değişik çirkin bir hal aldı. Sıkıntılarınız geçti mi geçtiyse ne kadar bir sürede geçti? Cevaplarsanız çok sevinirim..Herkese merhaba!
15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)
Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzümyani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten ) size de aynısı oldu mu? daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile
not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum)
Herkese şimdiden teşekkürler..
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirimmerhaba siz bu sorunları yaşayalı baya olmuş benm bugün 8.günüm ve sizin yaşadıklarınızın aynısı bendede var bugün alçım değişti burnumu gördüm hoşuma gitti baya küçük olmuş ama üst dudağım gülerken çok geriliyor ve incecik oluyor.daha önce dişlerim olduğu gibi görünürdü şimdi sadece uçları görünüyor.çok korkuyorum böyle kalmasından sizinki düzeldimi cevap verirseniz çok sevinirim çok moralim bozuldu
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirimbenımde 6.gunum bugun ve gulerken maymuna benzıyorum resmenn ust dudagım ust dişlerimi kapatıyor nıne gıbıyım eskıden ne guzel dıslerımı aca aca gulerdım yaaaaaaane Zaman gececek bu durum
Merhaba. Ben de ameliyat olalı 7 gün oldu ama gülerken üst dudağım tüm dişlerimi kapatıyor eskiden gülerken damağım görünürdü acaba sizdeki son durum nedir üstünden yıllar geçmiş ama tam olarak sizle benzer sıkıntıları yaşıyoruz. Düzeldi mi düzeldiyse kaç ay sürdü cevaplarsanız çok sevinirimBenim dört ay oldu ama hala düzelmedi. İlerleme var ama hala gülümseyince dişlerimin sadece yarısı görünüyor. Bir de yanaklarım şiş duruyor ve gülümseyince vaya gülünce bayağı yukarı çıkıyor.
Bisey soyleyim mi bende karsimdakinin estetikli olup olmadigini goz altlarindan anliyorum. Bariz belli oluyor cukur cokuk oluyorBende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı
Merhaba ben burun ameliyatı olalı 7 gün oldu ve gülüşüm de diğer arkadaşların dediği gibi sorunlar yaşıyorum.
Gülerken üst dişlerim görünmüyor ve bu çok rahatsız edici bir görüntü. Acaba aradan zaman geçerse eski gülüşümüze kavuşur muyuz? Ne kadar sürer ?
Birde doktorum güldüğümde burnum çok öne geliyor diye dudak bağımı da aldı... Başka dudak bağını aldıran var mıı? Yorumlarınızı alabilir miyim lütfen...
Merhaba gülüşünüz düzeldi mi ben de dün ameliyat oldum doktor daha güzel olur diye dudak bağımı da bollaştırmış dişlerimin altına kadar sarkıyor şu an dudaklarım(
Sizinadınıza çok sevindim inşallah en kısa sürede istediğiniz gibi olur. Benim üst dudağım dişlerimle aynı yerde bitiyordu şimdi dudak dişlerin bittiği yerde başlıyor perde gibi ağızıma indi. İnşallah düzelirMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım başarılı bir operasyondur.
Benim gülüşüm günden güne daha da düzeliyor. Şuanda üst dudağımı tam anlamıyla kullanamıyorum ama normaldir diye düşünüyorum daha 16 gün oldu benim de..ameliyattan dolayı hala yüzümde sertlikler var ama ona rağmen daha rahatım. Zaten doktorum da aynı şeyi söylüyor.. üstelik sizinki daha dumanı üstünde :) ben ilk olduğum da üst dudağım burnuma değiyordu.. biraz sabredin daha da düzelecek toparlanacaksınız :)
Sizinadınıza çok sevindim inşallah en kısa sürede istediğiniz gibi olur. Benim üst dudağım dişlerimle aynı yerde bitiyordu şimdi dudak dişlerin bittiği yerde başlıyor perde gibi ağızıma indi. İnşallah düzelirburnum kırılmıştı nefes alamıyordum rahat nefes alayım ve eski haline dönsün istedim, doktor kolay dedi, burun altını keseceğini bile söylememişti ameliyattan çıkınca gördüm bir de perde gibi inince dudak, nefes de alamıyorum inşallah bin pişman olmam doktor ne kadar iyi biliniyorsa o kadar hasta karışmasın modunda oluyor adam gibi açıklasalar ne olur sanki. İyi ki bu forumlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?