İlk ameliyati mi? Benim ilk ameliyatım bile zordu sonraki süreç hemen nasıl çıkarıyoruz diyorlar anlamıyorum. Önceden yoktu böyle bir şey. Bu konu da hastanelerle alakalı olarak para olayina çevrilmiş sanırım.Arkadaşım cumartesi ameliyat olacak burnundan. Ona da aynı gün çıkartırız kalmana gerek yok demiş doktor. Ama çevremde yok girip de aynı gün çıkan, ilk onu göreceğim. Birkaç gün beklerseniz durumunu söylerim :)
Hangi şehirde olacak acaba?Arkadaşım cumartesi ameliyat olacak burnundan. Ona da aynı gün çıkartırız kalmana gerek yok demiş doktor. Ama çevremde yok girip de aynı gün çıkan, ilk onu göreceğim. Birkaç gün beklerseniz durumunu söylerim :)
İlk ameliyatı bi de evet. Yapılış stilini söyledi bulursam yazayım belki o kolay bi yoldur bilmiyorum hiç adlarını. İstanbuldaHangi şehirde olacak acaba?
Açık teknik piezo demiş.İlk ameliyati mi? Benim ilk ameliyatım bile zordu sonraki süreç hemen nasıl çıkarıyoruz diyorlar anlamıyorum. Önceden yoktu böyle bir şey. Bu konu da hastanelerle alakalı olarak para olayina çevrilmiş sanırım.
Benim ilk ameliyatım 16:00 gibi olmuştu.O gece hastanede kalmıştım.İkincisi sabah ilk ameliyattı.Öğleden sonra istersen çıkabilirsin dediler.Bende çıktım hatta eve dönmek için saatlerce yol gittim.Merhabalar revizyon için doktor arayışı içinde olduğum bir süreçteyim. Görüştüğüm doktorlardan biri ameliyattan sonra hastanede yatışa gerek yok birkaç saat sonra taburcu olunabilir dedi. Bir gece kalmak için hastaneye ekstra ücret ödenebilirmis istersek.
Benim kafama takılan nokta en basit operasyonlarda bile bir gece musahade altında tutuyorlar böyle bir ameliyattan sonra nasıl gerek olmadığı söylenebilir? Daha önce duymadığım bir şeydi bu özellikle burun ameliyatlarindan sonra üç dört saat sonra taburcu olursunuz diyen doktorlarla karşılaşan ve bu şekilde çıkış yapıp sorun yaşayan böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Sorun yasadin mi? Ne bileyim yani ben sabah olmama rağmen çok ağrım vardı hep serum yedim. O yüzden bu doktor böyle deyince şaşırdım bayaBenim ilk ameliyatım 16:00 gibi olmuştu.O gece hastanede kalmıştım.İkincisi sabah ilk ameliyattı.Öğleden sonra istersen çıkabilirsin dediler.Bende çıktım hatta eve dönmek için saatlerce yol gittim.
Evet öyle dediler bana da.Benim ameliyat olduğum doktorun sekreteri de ameliyat olmuştu o hastanede yatmamış. Yatmayan olabiliyor yani ama garantiye almak isterseniz ücretini ödeyip kalabilirsiniz.
Ben iki kez ameliyat oldum, hatırlarsınız. İkisinde de 3-4 saat bekletip çıkardılar. Çevremde burun ameliyatı olan hiç kimse hastanede yatmamış.Merhabalar revizyon için doktor arayışı içinde olduğum bir süreçteyim. Görüştüğüm doktorlardan biri ameliyattan sonra hastanede yatışa gerek yok birkaç saat sonra taburcu olunabilir dedi. Bir gece kalmak için hastaneye ekstra ücret ödenebilirmis istersek.
Benim kafama takılan nokta en basit operasyonlarda bile bir gece musahade altında tutuyorlar böyle bir ameliyattan sonra nasıl gerek olmadığı söylenebilir? Daha önce duymadığım bir şeydi bu özellikle burun ameliyatlarindan sonra üç dört saat sonra taburcu olursunuz diyen doktorlarla karşılaşan ve bu şekilde çıkış yapıp sorun yaşayan böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Çok garibime gitti bu durum o yüzden sordum emin olmak için demek ki öyleymiş ben kalmıştım ilk ameliyattan sonra bi gün.Ben iki kez ameliyat oldum, hatırlarsınız. İkisinde de 3-4 saat bekletip çıkardılar. Çevremde burun ameliyatı olan hiç kimse hastanede yatmamış.
Merhaba arkadaşınız olduğum acaba nasıl geçti ?İlk ameliyatı bi de evet. Yapılış stilini söyledi bulursam yazayım belki o kolay bi yoldur bilmiyorum hiç adlarını. İstanbulda
Aslında normali bir gece kalınması gerek genel anestezi alındığı için ben iyi hissettim revizyonda erken çıktım kalmadım ama akşam on gibi ağrı kesicimi falan yaptılar öyleÇok garibime gitti bu durum o yüzden sordum emin olmak için demek ki öyleymiş ben kalmıştım ilk ameliyattan sonra bi gün.
Doktor iki üç kez gelip kontrol ediyor canım. Kendini nasıl hissettiğine bağlı olarak çıkışına karar veriyorlar. Ben hemen çıkmak istemiştim, izin vermemişlerdi ilk ameliyatta. 4 saat beklemek zorundasın demişlerdi.Çok garibime gitti bu durum o yüzden sordum emin olmak için demek ki öyleymiş ben kalmıştım ilk ameliyattan sonra bi gün.
Selamlar az önce fotoğraf atmış. Sabah 9'da girdi diye biliyorum bir aksilik olmadıysa, ameliyatın bitmesi kendine gelmesi derken anca saat 3 oldu demek. İyi görünüyordu fotoğrafta :) Çıkacak mı bugün bilmiyorum şu an.Merhaba arkadaşınız olduğum acaba nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?