Geçmiş olsun. Bir şey yemedin diye yigilmamissindir tansiyonun düşmüştür ya da ameliyat etkisidir. Ayağa kalkınca aşağı bakma. Ileri bak.Ameliyat oldum taburcu oljyodum
Eve gidicem inşallah
Yuzum çok sis ozellikle gözler morardi kan oturdu gibi
Az su içtim, yogurt yedim sabah yığıldım bisey yemeyince malesef.
Burnumu seklinide bilmiorum aynaya bakamadım
Simdi ne yiyip içeyim, sert şey yeme dedi doktor ekmek ici yırtınmışız bisey
tampon var mı şu an ben anlamadım niye göstermediler asistanı falan nasıl kullanacağınıBurun spreyi yazmış, burna sktm, nasıl kullanacam, yapamadim ya burna sıkım ama ici temizlenmedi
:) ya cnm yanlış anlama ama burun spreyini nasıl kullanacağını mı göstersinler yani sprey ne var ki bunda :)tampon var mı şu an ben anlamadım niye göstermediler asistanı falan nasıl kullanacağını
Ya öyle deme :) ben de öyle neyi gösterecek ki diye sıkmaya çalıştım basamadım şiddetini ayarlayamadim Sıktığımı saniyormusum meğer tampon olunca da anlaşılmıyor. Hemşire geldi cart diye sıktı da ha dedim korkmama gerek yokmuş.:) ya cnm yanlış anlama ama burun spreyini nasıl kullanacağını mı göstersinler yani sprey ne var ki bunda :)
Bir şey olmaz sen sık temizlenme konusunda da beklentiye girme tamponlu olduğu icin garip bir şey oluyor. Maksat yaralara iyi gelsin.Tampon var canım bugün taburcu oldum, asistani gostermedi malesef, bugün de sprey sikarsam biseler dökülür sandim bisey cikmadi ondan sordum canim
sorma ben ellemiyordum bile sanki hamur bozulacak :))) doktorum cilt bakımı yaptır diyo ama ben korkuyorum yine aman bişey olmasın diye :))Ya öyle deme :) ben de öyle neyi gösterecek ki diye sıkmaya çalıştım basamadım şiddetini ayarlayamadim Sıktığımı saniyormusum meğer tampon olunca da anlaşılmıyor. Hemşire geldi cart diye sıktı da ha dedim korkmama gerek yokmuş.
Bastım ben de allah ne verdiyse. Ameliyat psikolojisi :)
Yaa demek ki göstermek gerekiyormuş :) ay sana da geçmiş olsun çok oldu mu ameliyat olalisorma ben ellemiyordum bile sanki hamur bozulacak :))) doktorum cilt bakımı yaptır diyo ama ben korkuyorum yine aman bişey olmasın diye :))
1 ay oldu cnmYaa demek ki göstermek gerekiyormuş :) ay sana da geçmiş olsun çok oldu mu ameliyat olali
Daha çok yeni soguklarda üşütme burnunu dikkat et.1 ay oldu cnm
sadece darbe alma onun dısında hersey serbest dedi doktorumDaha çok yeni soguklarda üşütme burnunu dikkat et.
Bu üşütebilirsin mi demek oluyor :)sadece darbe alma onun dısında hersey serbest dedi doktorum
üşütmek bilerek istenerek yapılan bişey mi :))Bu üşütebilirsin mi demek oluyor :)
Valla benimki cok sisiyo soğukta.
dikkat edilebilir bir şey, her neyse uzamasın takıl kafana göre.üşütmek bilerek istenerek yapılan bişey mi :))
OLUR TATLI KIZ :))dikkat edilebilir bir şey, her neyse uzamasın takıl kafana göre.
Tamponlar alindimiYa ben burnumu nasıl temizliycem içi dolu korkuyorum 8.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?