- Konu Sahibi masumpapatya
-
kızlar bişey sorcam bugün ameliyatımın 25.günü ama burun kanatlarına bakınca eşit hizada değil gibi gözüküyo, hala şişten kaynaklanan bişey olabilir mi yoksa ameliyattan mı kaynaklanıyo....offff ya
Huhuu sakin ol canım :) Burun kanatlarının hemen arkasındaki o çukur olması gereken yerler mi bahsettiğin ?? Eğer öyleyse paniğe gerek yok. Benim biri çukur diğeri düzdü. Acaba dikiş mi kopardım da çöktü diye düşünürken doktorum düz taraf şiş dedi de rahatlamıştım :)
Yani bir taraf daha fazla işlem görürse o kadar fazla şişer. Şu an bölgesel ödem yaşıyorsun. Bu normal daha yeni ameliyatlısın yahu senaryo üretme aynayı biraz bırak elinden ve normal hayatına bak :)
Birinci ay kontrolune bir sey kalmamıs zaten doktoruna sorarsın eminim o da ödemden kaynaklı bir görüntü olduğunu söyleyecektir. Rahat ol
ya canım tam aynanın karşısına geçtiğini düşün ve aynaya bakınca burun deliklerinden yanaklara doğru olan yerde sanki karşıdan bakınca ikisi eşit değil gibi duruyo,yani biri daha yukarda....oralet umarım dediğin gibidir....ayrıca ben şuan ameliyat olduğum ilde değilim.doktoruma gelirken 1 ay dolduğunda gelemiyebilirim demiştim gelsen iyi olur demişti. acaba müdahale edilebilecek bişey var mı,,,,yani bi yolunu bulup kontrole gitsemmi ki.....zaten daha önceden ameliyat olma nedenim burnumdaki eğrilikti...eğer şimdi de eşit değil se...........offff ya bişey de yolunda gitsinnn
ya canım tam aynanın karşısına geçtiğini düşün ve aynaya bakınca burun deliklerinden yanaklara doğru olan yerde sanki karşıdan bakınca ikisi eşit değil gibi duruyo,yani biri daha yukarda....oralet umarım dediğin gibidir....ayrıca ben şuan ameliyat olduğum ilde değilim.doktoruma gelirken 1 ay dolduğunda gelemiyebilirim demiştim gelsen iyi olur demişti. acaba müdahale edilebilecek bişey var mı,,,,yani bi yolunu bulup kontrole gitsemmi ki.....zaten daha önceden ameliyat olma nedenim burnumdaki eğrilikti...eğer şimdi de eşit değil se...........offff ya bişey de yolunda gitsinnn
6 aydan önce hiçbir şekilde müdahale edilemiyor canım.1 ayı biraz geçmesi farketmez.benimde eğrilik var şuan... dr uma kontrole gittiğimde hafif kayma olduğunu söyledi ve belli olmadığını söyledi.sanırım bu tür şeyler oluyor.ama benim canım çok sıkıldı.bekleyecez dedi.ödem azalarak sürüyor ama eğrilik sorunu çıktı ortaya şimdi.oralet moralimi bozmayayım diyorum bunun için çok uğraşıyorum ama çok yıprandım çok...
Eğer doktorlarınız her şey normal sürecinde ilerliyor diyorsa yıpratmayın kendinizi akışına bırakın hayatı :) Gerçekten zor değil bunu yapmak. Ben mesela doktorumun sözü benim için senettir. Güveniyorum çünkü başka bir ameliyat daha geçirdim süreç gerektiriyor hepsi..
Bekleyelim ve keyfini sürelim. Çünkü hakkaten keyif sürmelik sonuçlar çıkacak az biraz dayanın daha çok erken burunlarınız. Daha hiçbir şey görmüş değilsiniz arkadaşlar
bugün kontrolm vardı.dr burnumun ii durumda olduğunu söledi.ama sağa kaymış hafif burun kemiğimi tuttu sola doğru ittirdi canım çok yandı ya ühüüüüüü((( çok belli olmuyo dedi ama ben farkediyorum.bakalım ne olacak .oraletcim dediğini yaptım süslendim bugün kuoförde saçlarımı yaptırdım mini elbisemi giydim makyaj falan dışarı çıktım biraz güvenim geldi .yavaş yavaş normale dönüyorum sanırım tabi şiş bir burnum var hala...niday sen napıyosun?
6 aydan önce hiçbir şekilde müdahale edilemiyor canım.1 ayı biraz geçmesi farketmez.benimde eğrilik var şuan... dr uma kontrole gittiğimde hafif kayma olduğunu söyledi ve belli olmadığını söyledi.sanırım bu tür şeyler oluyor.ama benim canım çok sıkıldı.bekleyecez dedi.ödem azalarak sürüyor ama eğrilik sorunu çıktı ortaya şimdi.oralet moralimi bozmayayım diyorum bunun için çok uğraşıyorum ama çok yıprandım çok...
Bence orada mevcut başka bir doktora görün çok ödemli olduğundan bir şey demesi zor olur ama ilk 1.ayda buruna dışarıdan müdehale ile şekil verilebiliyor. Ciddi bir şey varsa bakılmış olur. Eğrilik için sana masaj vermiş olmalı doktorun yapmaya devam et. İlk ay kontrolüne de gitmeni öneririm. Bir sorun olduğunu değil her şeyin yolunda olduğunu duymakta iyi gelir sana :)
ARKADAŞLAR BENİM burnumda sola doğru önden bakınca ve sağ taraf daha yukarıda gibi ama inanın bu gün gittiğim bir akraba toplantısında herkez çok beğendi yüzün çok değişmiş dediler tabi çok memnun oldum bu arada bu gün 38. günüm ve ödemlerin inmeye başladığını hissetmeye başladım, inanın burnum çok azda olsa düzeliyor gibi...kendimi beğenmeye başladım ...
niday senin adına çok sevindim madem burnun düzelmeye başlamış fotolarını yükler misin ?
canım bir üç ay olsun yüklüycem birde dediğim gibi çok yavaş ilerliyor ve hala yamuk[/
yamuk olsa da güzelliğini bozamamış demek ki.Herkes beğendiğine göre gözlerin ve dudakların yüzünü kurtarmış.mutlu olmana çok sevindim birgün ben de böyle bir yazı yazmak istiyorum buraya.gözüme yakın yerdeki çıkıntı hala devam ediyor.zaten o tarafa doğru bir yamukluk var.acaba oradaki kemiği yanlışlıkla fazla mı kırdı ne yaptı anlamadım ki.dr uma soramadım ki bunları bir sürü hastası vardı aceleyle baktı bana(( nidaycım yaz olur mu öptümmm
oralet siz ameliyat olalı ne kadar oldu merak ettim... bu arada bu gün bir ev gezmesine gidicem çok kalabalık bir arkadaş topluluğuna yani ve beni ilk bu gün görecekler biraz heyecanlıyım... umarım moralim bozulmaz bu gün 38.günüm hala kalkık kavisli ve şiş bir burnum var üstelik önden yamuk duruyor bu gün gündem ben olucam yani anlıycanız... bu arada ödemlerin hafiflemesi için sık duş almak banyoda saçlı deriye masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmak gerekiyormuş..
canım bir üç ay olsun yüklüycem birde dediğim gibi çok yavaş ilerliyor ve hala yamuk[/
yamuk olsa da güzelliğini bozamamış demek ki.Herkes beğendiğine göre gözlerin ve dudakların yüzünü kurtarmış.mutlu olmana çok sevindim birgün ben de böyle bir yazı yazmak istiyorum buraya.gözüme yakın yerdeki çıkıntı hala devam ediyor.zaten o tarafa doğru bir yamukluk var.acaba oradaki kemiği yanlışlıkla fazla mı kırdı ne yaptı anlamadım ki.dr uma soramadım ki bunları bir sürü hastası vardı aceleyle baktı bana(( nidaycım yaz olur mu öptümmm
canım sabredicez artık yapacak birşey benimde burun köküm yani kaşların birleştiği yer ve hafifi aşağısı incelmeye başladı ama bu defada burun ucum daha bir kavisli ve dışa doğru görünmeye başladı {burnu havalarda] deyimi benim için söylenmiş sanki valla ama insan zamanla alışıyor çalışmaya bir başlasan sende bir nebzede olsa rahatlarsın ilk gün işe gitmek bana ölüm gelmişti ama alışmaya başladım birde burnum güzeelleşse sen bendeki özgüveni o zaman gör ama şimdilik böyle şiş şiş devam...
masaj şişlikleri gidermek için mi yapılıyo acaba?
masaj şişlikleri gidermek için mi yapılıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?