- Konu Sahibi masumpapatya
-
arkadaslar morluklar ve sislıkler ( tam olarak deil de hani insan icine cıkılcak sekılde olsa yeter) nezaman gecıyo? yani ben simdi yaptırsam insan icine nezaman rahatlıkla cıkabilirim ?
arkadaslar morluklar ve sislıkler ( tam olarak deil de hani insan icine cıkılcak sekılde olsa yeter) nezaman gecıyo? yani ben simdi yaptırsam insan icine nezaman rahatlıkla cıkabilirim ?
tesekür ederim cvaplarınız icin sislik ve morluk gecici aslında...sorun ya güzel olmassa.. galıba yaptıramıcam cünkü gercekten bu is sans isi burdakı herkesi okudum sayılır memnuın olan kadar memnun olmayanda var üstelık en iyi doktorlara gittıkleri halde..tekrar operasyon gecirmek zorunda olanlar var ben zaten korkuyorum tkrar bi operasyonu asla geciremem..ve aslında hayatım boyuncada cok sansız bi insan olmusumdur tutar beni bulur hersey..böle demek istemıyorum ama neyazıkkı böle..burnum kemerlı evet begenmıyorum ama bölede yasayabilirim belki ilerde cok daha ii teknıkler cıkar onlardan faydalanırım yasım daha 24 hayırlısı artık napalım.. herkes agır bi piskoloji dıyor sanırım o agır piskolojiyi kaldıramayabilirim..en ufak bi sorun benim gzümde cok büyüyebilir ole bi yapıdayım cünkü..ama hep istedigim biseydi su anda hazır deilm sanırım ..umarım ilerde bigun o cesareti toplar o piskolojiyi kaldırabilecek cesareti toplar herseyi göze alır yaptırırım iyide olsa kötüde olsa riske girerim..
tesekür ederim cvaplarınız icin sislik ve morluk gecici aslında...sorun ya güzel olmassa.. galıba yaptıramıcam cünkü gercekten bu is sans isi burdakı herkesi okudum sayılır memnuın olan kadar memnun olmayanda var üstelık en iyi doktorlara gittıkleri halde..tekrar operasyon gecirmek zorunda olanlar var ben zaten korkuyorum tkrar bi operasyonu asla geciremem..ve aslında hayatım boyuncada cok sansız bi insan olmusumdur tutar beni bulur hersey..böle demek istemıyorum ama neyazıkkı böle..burnum kemerlı evet begenmıyorum ama bölede yasayabilirim belki ilerde cok daha ii teknıkler cıkar onlardan faydalanırım yasım daha 24 hayırlısı artık napalım.. herkes agır bi piskoloji dıyor sanırım o agır piskolojiyi kaldıramayabilirim..en ufak bi sorun benim gzümde cok büyüyebilir ole bi yapıdayım cünkü..ama hep istedigim biseydi su anda hazır deilm sanırım ..umarım ilerde bigun o cesareti toplar o piskolojiyi kaldırabilecek cesareti toplar herseyi göze alır yaptırırım iyide olsa kötüde olsa riske girerim..
bu bekleme süreci beni çok yordu, bi gün şişler indi sevin sabah ahhh tekrar şişmiş,şuraya nolmuş hiç farketmedim tarzı sözler offfffffffffffffff ya, gerçekten sıkıldım....bugün sabah masajı yapamadım diye akşam yapayım dedim ve galiba biraz fazla bastırdım, sonrası mı ??? burnun içinde bi şişlik hissettim noldu şimdi karmaşası, ahhh keşke masaj yapmasaydım pişmanlığı.her gün farklı bişeyler oluyo, ve ben bigün öncesi burnumun halini arar oluyorum..bunun gibi şeyler yaşayanlar var mı yoksa ben acayip şeyler yapıyorum da bu belirtiler benim burnuma özgü mü ???????????
kitty ameliyat hiç ağır değil ağrın bile olmayacak heleki benim ağrı eşiğim çok düşüktür ben bile ağrı hissetmedim.Ama bahsettiğin psikolojik travması cidden çok ağır.Şuan şişlerim devam ediyor.Belki eskisinden çok daha güzel bir burna kavuşacağım aylar sonra ama inan bana yaşadıklarım tarif edilemez.Şuan belirsizlikler içersindeyim.Korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa ya sorun yaşarsam çünkü burun hemen oturmuyor .Allaha şükür erken dönem komplikasyonları olmadı.Ama bunun bir de geç dönemi var canım.Çok düşünüp karar verilmesi gerekn bir konu bu.Bu konuda öncelikle psikolojik yardım al ve sonra kararını ver derim ben.Kendini yeterince güçlü hissettiğini farkettiğin an iyi bir dr araştır canım.Ama ameliyat bu dr un ne kadar iyi olursa olsun riskleri olacak mutlaka.Sağlam bir psikolojiyle ameliyatını ol.Hayırlısını karar verirsin inşanlaah.
kızlar ben olalı 2buçuk ay oluyor ve hala burnum şiş özellikle sağ tarafım sola göre daha şiş bi kaçgündür aşırı şişti balon gibi :) valla bende takmıyor değilim canımı sıkıyor bu durum ama sabır işte şu 6ayı bi doldursaydım :) geçecek hepsi sıkmayalım canımızı dimi =)
evet haklısınız kızlar hayatı kendime zehir ediyorum.zaman en iyi ilaç şu durumda...teşekkür ederim :)))
kişiye göre değişiyo aslında kiminde mesela çok az morarma oluyomuş, ama tam olarak değil de az da olsa geçsin yeter diyosan 1 hafta yeterli sanırım, gerçi ben ameliyat sonrası buzu az koyduğum için bende bu süreç biraz daha uzadı.
geçmiş lsun, kolay gelsinAmeliyattan sonraki 19. günüm ve şişliklerim hala maxsimum seviyede üst dudağım hala uyuşuk ve gülemiyorum bile
Bu şişlikler yüzünden hala dışarı çıkamıyorum çünkü kimse beni böyle görsün istemiyorum..
bu şilikler için önerebileceğiniz bişi varmı biliyorsunuz şişliklerimiz aslında 'ödem'
bu yüzden ödem giderici çay falan iyi gelirmi ben maydonoz suyunu içiyorum bazende kirazın saplarıyla hazırladığım çayları falan içiyorum birde kara üzüm alıp çekirdekleriyle beraber yiyiyorum..
şişliklerimi bu kadar kafama takmamın sebebi beni çok değiştirmiş olması yüzümün ifadesi inanılmaz değişti bakışlarım bile bi tuhaf ..
BİLİYORUM ZAMAN HERŞEYİN İLACI ama insan içine çıkamıyorum sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyormafoldumben
okyanusra farklı bir dr a görünmeni tavsiye etmem çünkü senin burnunu en iyi kendi dr un bilir sonuçta kemiklerini en ince ayrıntısına kadar o gördü.tavsiye için gidebilirsin ama sakın başka dr a müdahale ettirme.sanırım doktorlar en i sonuçları gaga burun diye tabir edilen burunlarda yakalayabiliyorlar.oralet zaman verin burunlarınıza diyor.sanırım endişelenmek için 5 ayımız daha var.ben de alttan bakınca eşit olmadığını görüyorum.dikkatli baktığımda da sadece burun ucu sağa doğru bir eğilim gösteriyor.zaman zaman zaman geçsin bakalım şu zaman.umarım hepimiz güzel burunlara kavuşuruz.
evet haklısınız kızlar hayatı kendime zehir ediyorum.zaman en iyi ilaç şu durumda...teşekkür ederim :)))
okyanusra farklı bir dr a görünmeni tavsiye etmem çünkü senin burnunu en iyi kendi dr un bilir sonuçta kemiklerini en ince ayrıntısına kadar o gördü.tavsiye için gidebilirsin ama sakın başka dr a müdahale ettirme.sanırım doktorlar en i sonuçları gaga burun diye tabir edilen burunlarda yakalayabiliyorlar.oralet zaman verin burunlarınıza diyor.sanırım endişelenmek için 5 ayımız daha var.ben de alttan bakınca eşit olmadığını görüyorum.dikkatli baktığımda da sadece burun ucu sağa doğru bir eğilim gösteriyor.zaman zaman zaman geçsin bakalım şu zaman.umarım hepimiz güzel burunlara kavuşuruz.
kişiye göre değişiyo aslında kiminde mesela çok az morarma oluyomuş, ama tam olarak değil de az da olsa geçsin yeter diyosan 1 hafta yeterli sanırım, gerçi ben ameliyat sonrası buzu az koyduğum için bende bu süreç biraz daha uzadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?