Ameliyat sonrası şişlikler ve ödem için bir çare!

arkadaslar morluklar ve sislıkler ( tam olarak deil de hani insan icine cıkılcak sekılde olsa yeter) nezaman gecıyo? yani ben simdi yaptırsam insan icine nezaman rahatlıkla cıkabilirim ?

arkadaslar morluklar ve sislıkler ( tam olarak deil de hani insan icine cıkılcak sekılde olsa yeter) nezaman gecıyo? yani ben simdi yaptırsam insan icine nezaman rahatlıkla cıkabilirim ?

kişiye göre değişiyo aslında kiminde mesela çok az morarma oluyomuş, ama tam olarak değil de az da olsa geçsin yeter diyosan 1 hafta yeterli sanırım, gerçi ben ameliyat sonrası buzu az koyduğum için bende bu süreç biraz daha uzadı.

Kittycim şişliği her şekilde yaşıyorsun ondan kaçış yok. 2.gün başlar 2 gün sonra inişe geçmeye başlar yani 4.günden sonra hızla iner gider. Morluk konusuna gelince bu kişinin yapısına ve doktorun çalışmasına göre de değişir. Bende hiç morluk olmamıştı. Ameliyat olan bir çok kişide yine sıfır morluk gördüm :)

tesekür ederim cvaplarınız icin sislik ve morluk gecici aslında...sorun ya güzel olmassa.. galıba yaptıramıcam cünkü gercekten bu is sans isi burdakı herkesi okudum sayılır memnuın olan kadar memnun olmayanda var üstelık en iyi doktorlara gittıkleri halde..tekrar operasyon gecirmek zorunda olanlar var ben zaten korkuyorum tkrar bi operasyonu asla geciremem..ve aslında hayatım boyuncada cok sansız bi insan olmusumdur tutar beni bulur hersey..böle demek istemıyorum ama neyazıkkı böle..burnum kemerlı evet begenmıyorum ama bölede yasayabilirim belki ilerde cok daha ii teknıkler cıkar onlardan faydalanırım yasım daha 24 hayırlısı artık napalım.. herkes agır bi piskoloji dıyor sanırım o agır piskolojiyi kaldıramayabilirim..en ufak bi sorun benim gzümde cok büyüyebilir ole bi yapıdayım cünkü..ama hep istedigim biseydi su anda hazır deilm sanırım ..umarım ilerde bigun o cesareti toplar o piskolojiyi kaldırabilecek cesareti toplar herseyi göze alır yaptırırım iyide olsa kötüde olsa riske girerim..

kitty ameliyat hiç ağır değil ağrın bile olmayacak heleki benim ağrı eşiğim çok düşüktür ben bile ağrı hissetmedim.Ama bahsettiğin psikolojik travması cidden çok ağır.Şuan şişlerim devam ediyor.Belki eskisinden çok daha güzel bir burna kavuşacağım aylar sonra ama inan bana yaşadıklarım tarif edilemez.Şuan belirsizlikler içersindeyim.Korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa ya sorun yaşarsam çünkü burun hemen oturmuyor .Allaha şükür erken dönem komplikasyonları olmadı.Ama bunun bir de geç dönemi var canım.Çok düşünüp karar verilmesi gerekn bir konu bu.Bu konuda öncelikle psikolojik yardım al ve sonra kararını ver derim ben.Kendini yeterince güçlü hissettiğini farkettiğin an iyi bir dr araştır canım.Ama ameliyat bu dr un ne kadar iyi olursa olsun riskleri olacak mutlaka.Sağlam bir psikolojiyle ameliyatını ol.Hayırlısını karar verirsin inşanlaah.

kitty ameliyat hiç ağır değil ağrın bile olmayacak heleki benim ağrı eşiğim çok düşüktür ben bile ağrı hissetmedim.Ama bahsettiğin psikolojik travması cidden çok ağır.Şuan şişlerim devam ediyor.Belki eskisinden çok daha güzel bir burna kavuşacağım aylar sonra ama inan bana yaşadıklarım tarif edilemez.Şuan belirsizlikler içersindeyim.Korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa ya sorun yaşarsam çünkü burun hemen oturmuyor .Allaha şükür erken dönem komplikasyonları olmadı.Ama bunun bir de geç dönemi var canım.Çok düşünüp karar verilmesi gerekn bir konu bu.Bu konuda öncelikle psikolojik yardım al ve sonra kararını ver derim ben.Kendini yeterince güçlü hissettiğini farkettiğin an iyi bir dr araştır canım.Ama ameliyat bu dr un ne kadar iyi olursa olsun riskleri olacak mutlaka.Sağlam bir psikolojiyle ameliyatını ol.Hayırlısını karar verirsin inşanlaah.

bu bekleme süreci beni çok yordu, bi gün şişler indi sevin sabah ahhh tekrar şişmiş,şuraya nolmuş hiç farketmedim tarzı sözler offfffffffffffffff ya, gerçekten sıkıldım....bugün sabah masajı yapamadım diye akşam yapayım dedim ve galiba biraz fazla bastırdım, sonrası mı ??? burnun içinde bi şişlik hissettim noldu şimdi karmaşası, ahhh keşke masaj yapmasaydım pişmanlığı.her gün farklı bişeyler oluyo, ve ben bigün öncesi burnumun halini arar oluyorum..bunun gibi şeyler yaşayanlar var mı yoksa ben acayip şeyler yapıyorum da bu belirtiler benim burnuma özgü mü ???????????

Sakin ol sadece ve doktorun ne dediyse onları uygulamaya devam et. Biraz daha sabır arkadaşım.. Biraz daha sabır meyvesini toplayacaksın emin ol

arkadasım cok tesekür ederim evet kendimi hazır hisettigimde olucam su an galıba o piskolojiye hazır deilm..güclü oldugum bi dönemde dedigin gibi dr arastırıp yaptırıcam ama su an hazır deilm..umarım yakın bi zaman icinde kendimi buna hazırlar yaptırırım.. sende ins sisliklerin kısa sürede iner cok güzel bir burna kavusursun herkes icin dileklerim aynı umarım hepinizin istedigi o güzel burunlara kavusursunuz..

geçmiş olsun , kolay gelsin

geçmiş lsun, kolay gelsin

geçmiş olsun, kolay gelsin

geçmiş lsun, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…