Ameliyat sonrası şişlikler ve ödem için bir çare!

çok doğru amn alıyo ama güzel

geçmiş olsun bende olcm şişlikler geçer umarm

ilaç vaermiyo mu doktor

ya arkadaslar benimde kırk gün oldu sislikler indi ama sag ve sol burun kanatlarım aynı degil sag daha sis ve sert acaba düzelirmi moralim cok bozuldu yaa((

ya arkadaslar benimde kırk gün oldu sislikler indi ama sag ve sol burun kanatlarım aynı degil sag daha sis ve sert acaba düzelirmi moralim cok bozuldu yaa((

Burun kanatlarında hala ödem vardır sakin ol öncelikle :) Moral bozma. Bir taraf diğerine göre fazla işlem gördüyse normal bu durum. Kendinde demişsin sağ daha şiş ve sert diye yani sağ daha ödemli.
Zamanla geçiyor biraz burnuna şans tanı arkadaşım var daha vakti )

oralet rumuzunu rinoangel olarak değiştir.inanılmaz motive ediyorsun...moral veriyosun üstelik böyle bir misyonun da yok :)) sana nekadar teşekkür etsek azdır.benim son vaziyetim ;burnum bazen iniyo bazen şişio.ama sanki biraz şekli belli olmaya başladı.hiç kavis istememiştim eskisinin aynısı ama eğri olmayan bir burun istemiştim aynısını yapmış zaten.şişin dışında yanda kemik çıkıntısı var.ben de sağlıkçı olduğumdan kırılan kemiklerde kemik kendini korumak için kallus denilen bir yapı oluşturduğunu biliyordum ancak burun kemiğinde de böyle olduğunu bilmiyordum.rinoplastide de kemik kırıldığından kırık hattında kallus oluşuyor.bacak el ayak kemikleri hareketli olduklarından oluşan kallus sürtünme kuvvetinin etkisiyle yokoluyor.ancak burunda bu sözkonusu olmadığından bunu masajla yoketmek zorundayız.masajın önemi burda ortaya çıkıyor işte.lakin ben masaj yaptığımda o kemik daha da belirginleşiyor...ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.mantıklı düşünürsek kallus sadece masajla yokolur gel gör ki pratikte bu hiç öyle değil.ne yapacağımı şaşırdım dr um masaj yapma o vakit dedi peki o kendi kendine nasıl yokolacak ???burna etki eden sadece rüzgar var acaba şöyle etkili bir kasırganın ortasına mı atıversem kendimi ne etsem şaşırdım:44ralet sen ne dersin bu duruma????

Arkadaşım moralini bozma meslektaşın olarak seni ve anlattıklarını çok iyi anlıyorum zaten herşey sağlık personelini bulur... Aynaya bakıyorum kocaman görünüyor burnum gözüme geçermi bilmiyorum ama iki ay sonra dr yamukluğu düzeltecek profil güzel ama önden yamuk... öğlenleri yemeğe bile gitmek istemiyorum ama düzelecek ve biz çok güzel bayanlar olucaz inan, çok mutlu bir yuvam ,çok tatlı bir evladım , çok güzel ve rahat bir işim var , burnumda güzelleşince herşey çok daha güzel olacak... Bir türk filmi vardı hani ben dünyanın en gözel karısıyam diyordu ya bizde öyle söyleyelim biz dünyanın en güzel bayanlarıyız...

niday merak ettim 2 ay sonra yamukluğu düzelticek derken,,,,nasıl olucak 2 ay sonra müdahale edilebiliyo mu? umarım hepimiz için her şey daha güzel olur.

nidaycım seninle burunlarımız dahil hayatlarımızda benziyor :)) benim de 1 tane çocuğum var.2 ay sonra müdahale olmuyor buruna maalesef.en az 6 ay geçmesi gerek ( benimde sağ tarafa kayık görünüyor.benim dr um geçecek falan demedi biraz kaymış dedi.bekleyecez dedi şişler devam ediyor foto çekiyorum hiçbir değişiklik yok 1 ay 5 gün oluyor normalde ödemin az da olsa azalması gerekiyordu.bakalım sabır sabır ya sabırrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…