Ameliyat sonrası şişlikler ve ödem için bir çare!

ben dün bandajlarım aldırdım yani 12. gün cemi beye sormayı unuttumda gülşaha sordum orda makyaj yapabilir miyim diye tabi yapabilirsin dedi fazla bastırmamak kaydıyla bugün makyajlıyım :)

bugün doktorumun yanına gittim hoca dedim söyle bakem ben hep böyle balon gibimi dolaşıcam diye işyerinde estetik olanların sayısı oldukça fazla kimse benim gibi olmamıştı, ben birde nefes darlığından şikayetçiydim kıkırdak koyarak genişletmiş, burnumun ucu safi kıkırdak ve sert zaten millete 2 işlem yapıyorsam sana 10 tane yaptım dedi, kimseyi duyma sallama dedi oturacakmış burnum 6.7. ayda burnumun dudak mesafesini daraltabilirmiş ama garanti veriyorum inecek dedi, bende şişlikten yana değilde acaba başka bi problemmi var diye korkuyodum allahtan değilmiş napalım bunada şükür bekleyip görelim sağdaki bombe ve şişko burnumu ne zaman tarihe gömeceğim bakalım, Allah sanada sabır versin canım......

başka ne problem olacak ki.sevindim senin adına canım.dr una güven sen.bi sorun olsaydı sana mutlaka söylerdi.benim ki sağa yamuldu mesela bunu söyledi bana...geçmiş olsun tekrar.

yarın 49 gün olacak arkadaşlar bir üç ay olasaydı yaaa nöbetçyim şu anda ben vakit geçmek bilmiyor

benim 40.günüm ...3 ayın snunda yine konuşalım olur mu?niday aynı hastanede olma ihtimalimiz var mı acaba? özelden konuşabilseydik yaaa...

Canım sanırım sen ist.dasın ben başka bir şehirdeyim ama yazışalım evet bu sıkıntılı günlerde bu forum ve siz yazıştığım arkadaşlar ilaç gibi geliyorsunuz inan... boşuna dememişler yaşayan bilir diye inşallah hepimiz mutlu sona erişiriz ve burdan mutluluk yazıları ve hatta pozları paylaşırız... iyi geceler.

merhaba ...arkadaşlar bende burun ameliyatı olan birisi olarak şunu sormak istiyorum bu sitenin albümler bölümünde görmüştüm ilk ameliyat oldugu ayla 8 ay sonraki resimlerini koymuştu bi arkadaş bi burun bukadar mı degişir ? ben inanamadım gerçekten burun da ödemler inince çok farklılık oluyormu tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum....

başka ne problem olacak ki.sevindim senin adına canım.dr una güven sen.bi sorun olsaydı sana mutlaka söylerdi.benim ki sağa yamuldu mesela bunu söyledi bana...geçmiş olsun tekrar.

mrb samantha nasılsın ya benim burnumun sırtında geniş bir çıkıntı oluştu elimle dokunduğumda çok sert şilik olsa o kadar sert olmaz zaten moralim bozuktu şimdi hepten bozuldu çok canım sıkılıyo bu hafta sonu 2 aylık olucak burnum ama beni görsen sanki yeni ameliyat olmuş gibiyim offf yaaa ne zor bir işmiş bu yaaa böyle olucağını bilseydim hayatta ameliyat olmazdım. Bide bir sorunum daha var aynısı sendede oluyormu merak ettim tatlım benim burnum 1 gün çok güzel görünüyor gözüme bayılıyorum çok seviyorum sonra 3 gün çok kötü geliyor gözüme burnum zaten üst dudağım iptal olmuş durumda konuşurken bile hareket ettiremiyorum dişlerim kesinlikle gözükmüyo kafayı yiyicem yaa iyileşemiyorum dudakla burun arası mesafemi hiç söylemiyim ray döşessem rahat tren geçer. Şişliklerim inerse inş dudak dolgusus yaptırıcam anlıyıcan canım bende moral sıfır:85:

canım o çıkıntı kırılan kemiğin kendini korumak için oluşturduğu bir yapı.buna kallus deniliyor.bacak ve kol kemiklerinde oluşur sadece sanırdım ama burunda da oluşuyormuş.bir süre sonra kemik düzeldiğinde bu yapı kayboluyor.aynı durum benim gözüme yakın yerde sağ tarafta var.dr um 3 ay sonra bunun kaybolacağını söylüyor bundan adı gibi emin.biliyormusun aynen bana da öyle bigün güzel bigün kocaman geliyor burnum.bugün çok güzeldi mesela ama yarın nasıl olur bilinmez.tabi sağ tarafa olan yamukluk çok dikkatli bakınca belli oluyo.bak ameliyat öncesi dudaklarım açıkken üst dişlerim görünürdü.ama şimdi görünmüyor.bunu da druma sordum ödemler geçince düzelecek eski halini alacak diyor.dr umuza güvenmek zorundayız sonuçta binlerce burun ameliyatı yapmışlar bizden daha iyi bilecekler herşeyi...dudak dolgusuna gerek kalmayacak emin ol ödemler yüzünden suratımızın şekli değişti surat değiştikçe morallerde bozuluyo benim de aklım hep burnumda.Annem diyor ki Allah bizi yaratırken en çok burunla uğraşmış :))))doğrumudur bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayız psikolojik boyutunu hiç hesaba katmamştım.bu konuda bayağı bir yıprandım.iyi ki burası var sizlerle konuştuğumda biraz olsun rahatlıyorum.keşke herkes yazsa bişeyler öpüyorum canım...

herkeze merhabalar arkadaşlar yarın 50. günüm askerler gibi şafak sayar oldum. burnumun sağ tarafında sadece bir bölümünde ödemde inme var sanki orası önceye göre incelmiş bu gün fark ettim haziranda bir yakınımın düğünü var arkadaşlar o zamana kadar düzelirmiyim yaaa...bende insanların yüzüne rahatça bakmak ve kendimden emin gülümsemek istiyorum... ameliyattan önceki rahatlığım bile kalmadı geçecek değilmi arkadaşlar...

foton yokmu niday ödemlerine bi baksaydım benimkinden çok mu canım

kızlar foto yükledim bakın da kendi halinize şükredin bu burna bile dr düzelecek merak etme diyor :)bana ki öyle diyor bu yüzden canınızı hiç sıkmayın.

kızlar sizce düzelir mi ?fotolara yorum yapın çok mutsuzum

fotolarına baktım canım nesi var hiçde öyle kötü durmuyo en azından benim gibi 40. günümdeyim balon gibi değil, bence canını sıkmaya değmez iş olcağına varıcak kendini üzsende üzmesende bunu anladım sonunda bende çok stres yapıyorum ama hiçbişey değişmiyo beklemekten başka çaremiz yok, bugün işyerine 10 gün önce benimle aynı dr.lara ameliyat olan bi kız geldi gayet güzel ne şiş ne ödem sadece bi bandaj burnunda dedim benim kaderimmi nedir bu yaaaa herkes normal ben hala davul gibi (((( kendini üzme bebişim düzelir heralde herşey gönlünce olsun inşallah....

önden şekli çıkmıyor bir türlü ortaya .ameliyat öncesinde en azından bir şekli biçimi vardı şimdi garip bişey oldu sağ yana kayık olduğu görülüyor zaten ne yapalım 1 sene sonra beğenmez isem düzelttireceğim.burun aç kapa aç kapa olacak inşanlaah düzeliriz hepimiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…