- 3 Mart 2010
- 711
- 10
- 318
- Konu Sahibi masumpapatya
-
dün doktora gittim rahatladım korktuğum gibi degilmiş Allah'tan.yamukluk ve farklılık ödemden kaynaklanıyormuş.termal suyu almam söylendi şimdk onu kullanmya başladım.
ya kızlar siz nezaman başladınız makyaj yapmya benim 16. günüm bugun.gece çıkarken yapmak istyorum ama korkuyorumda.
canım dr un suçu olmayabilir derimiz çok hassas şişlerin inmesi uzun zaman alacak.eninde sonunda geçecek.benim bi de üstüne yamukluk var.buna rağmen dr umu suçlamak istemiyorum.hiçbir dr bilerek hastasına zarar vermez.ben psikolojimi dengede tutmaya çalışıyorum.lütfen sen de öyle yap burnumuzun şişleri yamukluğu gidecek bigün ama bu sefer psikolojik deli olacağız.Allah bize sabır versin amin.
yarın 49 gün olacak arkadaşlar bir üç ay olasaydı yaaa nöbetçyim şu anda ben vakit geçmek bilmiyor
benim 40.günüm ...3 ayın snunda yine konuşalım olur mu?niday aynı hastanede olma ihtimalimiz var mı acaba? özelden konuşabilseydik yaaa...
kızlar benim çikin burnum hakkında yorum yapın lütfen
resimlerimi kamufle ettim kusura bakmayım
sadece burnum çıksın istedim
başka ne problem olacak ki.sevindim senin adına canım.dr una güven sen.bi sorun olsaydı sana mutlaka söylerdi.benim ki sağa yamuldu mesela bunu söyledi bana...geçmiş olsun tekrar.
mrb samantha nasılsın ya benim burnumun sırtında geniş bir çıkıntı oluştu elimle dokunduğumda çok sert şilik olsa o kadar sert olmaz zaten moralim bozuktu şimdi hepten bozuldu çok canım sıkılıyo bu hafta sonu 2 aylık olucak burnum ama beni görsen sanki yeni ameliyat olmuş gibiyim offf yaaa ne zor bir işmiş bu yaaa böyle olucağını bilseydim hayatta ameliyat olmazdım. Bide bir sorunum daha var aynısı sendede oluyormu merak ettim tatlım benim burnum 1 gün çok güzel görünüyor gözüme bayılıyorum çok seviyorum sonra 3 gün çok kötü geliyor gözüme burnum zaten üst dudağım iptal olmuş durumda konuşurken bile hareket ettiremiyorum dişlerim kesinlikle gözükmüyo kafayı yiyicem yaa iyileşemiyorum dudakla burun arası mesafemi hiç söylemiyim ray döşessem rahat tren geçer. Şişliklerim inerse inş dudak dolgusus yaptırıcam anlıyıcan canım bende moral sıfır:85:
herkeze merhabalar arkadaşlar yarın 50. günüm askerler gibi şafak sayar oldum. burnumun sağ tarafında sadece bir bölümünde ödemde inme var sanki orası önceye göre incelmiş bu gün fark ettim haziranda bir yakınımın düğünü var arkadaşlar o zamana kadar düzelirmiyim yaaa...bende insanların yüzüne rahatça bakmak ve kendimden emin gülümsemek istiyorum... ameliyattan önceki rahatlığım bile kalmadı geçecek değilmi arkadaşlar...
foton yokmu niday ödemlerine bi baksaydım benimkinden çok mu canım
canım ya benim orantısızlık çok canımı sıkıyor inan bırak fotoğraf çekinmeyi önden aynaya bakmak bile istemiyorum ama profilden yüklüycem 10 gün sonra...
kızlar foto yükledim bakın da kendi halinize şükredin bu burna bile dr düzelecek merak etme diyor :)bana ki öyle diyor bu yüzden canınızı hiç sıkmayın.
kızlar sizce düzelir mi ?fotolara yorum yapın çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?