Ameliyat sonrası şişlikler ve ödem için bir çare!

bu gün 55. günüm hafta sonu kontrolüm var nerdeyse iki ay olacak burnum hala kocaman herhalde böyle kalacak bakalım dr ne diyecek offff arkadaşlar ya ne olacak bu benim burnum....

bu gün 55. günüm hafta sonu kontrolüm var nerdeyse iki ay olacak burnum hala kocaman herhalde böyle kalacak bakalım dr ne diyecek offff arkadaşlar ya ne olacak bu benim burnum....

NİDAY ben bugün işe başladım.acir m yaptım gözleri ve dudakları ortaya çıkaran:)) burnuma daha koyu bi fondoten sürdüm biraz kamufle oldum.Kimseye uzun süre bakmıyorum.Şimdilik yorum yapan olmadı.Herkes kendi derdine düşmüş sanırım benle uğraşacak hali yok kimsenin :)))

Senin adına sevindim bizimkiler hep benimle uğraşıyorlar takılmadan edemiyorlar, fotolarını kaldırmışsın fark oldumu ondan sonra ben hiç fark göremiyorum kendimde bakalım becerebilirsem bende profilden fotoğraf koyucam bakarsın

sen gene şanslısın canım ben işe ameliyattan 15 gün sonra başlamıştım ve inanırmısın ameliyat olduğumu bilen herkez den acayip moral bozucu tepkiler almıştım maykılceksın gibi olmuşsun deyipte yüzüme baka baka kahkaha atan bile oldu ki ben o günlerde hiç konuşamıyordum bile şimdi enazında konuşa biliyorum konuşurken dişlerim gözükmesede ilk günlerime göre daha iyiyim kimseyi takmıyorum sana tavsiyem olumsuz şeyler söyleyen abuk subuk konuşan olucaktır bende olduğu için söylüyorum ama sen kimseyi takma canım hep daha güzelleşiceğini daha iyi olucağını düşün tatlım benimde haftaya kontrolüm var bakalım doktor nediyicek inş hepimiz en kısa zamanda iyileşiriz.

DR kontrollerinizde dr ların neler dediğini yazın olur mu kızlar?gerçi hep aynı laflar 6 ayda oturacak hatta 1 seneyi bulacak.ödemdir ödemmmm diyolar.ama benim uç taraf top hala.kemik çıkıntısı bariz belli sağa yamuk hertürlü olay var yani benim 2.kontrol 18 inde .niday fotolardan sonraki dönemde hiç bir fark yok aynı valla.

valla arkadaşlar benim de 15 gün sonra 3 ay olucak hala ucu şiş burnumun toparlak duruyo.bi seneyi bulucakmış ödemlern inmesi benm doktorum da aynısını söyledi..

kizlar odemlerin yatıs pozisyonuyla ilgisi var mı sizce?drlarınız ne diyor??ne zamaa kadar sırt ustu yatıcaz?gerci ben alciliyken bile bazen yan yatiyorum.:2:

slm cnm nasılsın burnun ne alemde bende bir deyişiklik yok bakalım ne olucak

ben estetik ameliyatlardan sonra böyle sorunların olabileceğini hiç bilmiyordum ameliyat olucam ve güzel bir burnum olacak sanıyordum nerde orantısızlık, şişlik, kocaman bir burun ,ne arasan bende ben artık bu burnun normale döneceğine inanamıyorum şu an canım çok sıkkın dr yurt dışındaymış kontrolüm bir hafta ertelendi ne yapıcam arkadaşlar işe gidiyorum bide ya...

kızlar bu aralar eskisinden daha şişti ya.1 hafta önce daha inikti.niye böle oluyo ya.önceki hali çok daha güzeldi bunu ciddi söylüyorum.2 hafta önce suratımın ortasında bir patates vardı şimdiyse bir patlıcan.bugün 45.gün ama hiç değişiklik yok.pardon patatesten patlıcanlığa terfi etti.hadi hayırlısı

:)) Biz yinede bu terfiyi kutlamayalım

Benim 4 ve 5. aylarımda kısa süreli abartılı şişlik olup geri iniyordu ben hasta olacağım galiba diye yoruyordum her seferinde 6.ay bitti ne olduysa pat diye indi şişlikler sanki doktor tarafından kurulmuş düzenek gibi :)))) Geçecek patlıcandan hokka gibi bir burna terfi edecek işte o zaman sana söz bunu kutlayacağız

Son düzenleme:

oraletcim inşaallah dediğin gibi olur.tekrar geri geldiğine sevindim ben işe başladım insanlar çok fazla tepki göstermedi makyaj yapıyorum falan işi kurtarıyoruz biraz

oraletcim inşaallah dediğin gibi olur.tekrar geri geldiğine sevindim ben işe başladım insanlar çok fazla tepki göstermedi makyaj yapıyorum falan durumu kurtarıyorum biraz

Morelim oldukça bozuk çünkü büğun inanılmaz şiş bir burnum var ve birazda sola bakıyor şişlikten geçer mi kızlar masajın ilgilisi varmı masajlarımı yaptığım halde bu halde yapmasam ne değişir bılmıyorum bazen masaj yapmıyorum iniyor lütfen yardım edin çok morelsizim

Bende masajlarımı genelde aksatırdım dün masaj yaptım bugun sabahtan beri şiş burnumun ucu top var gibi ne yapacağımı şaşırdım hiç bu kadar şişmemişti normal mi ne yapmalıyım çok morelsizim

Yazdıklarının hepsini birebir yaşıyorum masaj yaptığımda aa acaba yanlış bir hareket mi yaptım endişesi yapmasam acaba yapmadığım için mi sişliklerim inmiyor onu bir kenara bırak her gun değişen bir burun evet her gecen gun bir önceki halini arıyorum işin kötü kısmı ucum çok şişken ust kısmının ince olması bu yüzden ucuyla üstü ayıran köprü gibi bir çizgi oluştu derimin üzerinde bekliyorum

cok iyi anlatmıssın 6. ay olayını, darisi basimizaaa ne diyim ben dah ayolun coook basındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…