- Konu Sahibi masumpapatya
-
bu gün 55. günüm hafta sonu kontrolüm var nerdeyse iki ay olacak burnum hala kocaman herhalde böyle kalacak bakalım dr ne diyecek offff arkadaşlar ya ne olacak bu benim burnum....
NİDAY ben bugün işe başladım.acir m yaptım gözleri ve dudakları ortaya çıkaran:)) burnuma daha koyu bi fondoten sürdüm biraz kamufle oldum.Kimseye uzun süre bakmıyorum.Şimdilik yorum yapan olmadı.Herkes kendi derdine düşmüş sanırım benle uğraşacak hali yok kimsenin :)))
NİDAY ben bugün işe başladım.acir m yaptım gözleri ve dudakları ortaya çıkaran:)) burnuma daha koyu bi fondoten sürdüm biraz kamufle oldum.Kimseye uzun süre bakmıyorum.Şimdilik yorum yapan olmadı.Herkes kendi derdine düşmüş sanırım benle uğraşacak hali yok kimsenin :)))
DR kontrollerinizde dr ların neler dediğini yazın olur mu kızlar?gerçi hep aynı laflar 6 ayda oturacak hatta 1 seneyi bulacak.ödemdir ödemmmm diyolar.ama benim uç taraf top hala.kemik çıkıntısı bariz belli sağa yamuk hertürlü olay var yani benim 2.kontrol 18 inde .niday fotolardan sonraki dönemde hiç bir fark yok aynı valla.
arkadaşlar sadece burnumu gösterecek şekilde foto yüklemek istedim ama bir türlü beceremedim yaa
kızlar bu aralar eskisinden daha şişti ya.1 hafta önce daha inikti.niye böle oluyo ya.önceki hali çok daha güzeldi bunu ciddi söylüyorum.2 hafta önce suratımın ortasında bir patates vardı şimdiyse bir patlıcan.bugün 45.gün ama hiç değişiklik yok.pardon patatesten patlıcanlığa terfi etti.hadi hayırlısı
:)) Biz yinede bu terfiyi kutlamayalım
Benim 4 ve 5. aylarımda kısa süreli abartılı şişlik olup geri iniyordu ben hasta olacağım galiba diye yoruyordum her seferinde 6.ay bitti ne olduysa pat diye indi şişlikler sanki doktor tarafından kurulmuş düzenek gibi :)))) Geçecek patlıcandan hokka gibi bir burna terfi edecek işte o zaman sana söz bunu kutlayacağız
:)) Biz yinede bu terfiyi kutlamayalım
Benim 4 ve 5. aylarımda kısa süreli abartılı şişlik olup geri iniyordu ben hasta olacağım galiba diye yoruyordum her seferinde 6.ay bitti ne olduysa pat diye indi şişlikler sanki doktor tarafından kurulmuş düzenek gibi :)))) Geçecek patlıcandan hokka gibi bir burna terfi edecek işte o zaman sana söz bunu kutlayacağız
canım o çıkıntı kırılan kemiğin kendini korumak için oluşturduğu bir yapı.buna kallus deniliyor.bacak ve kol kemiklerinde oluşur sadece sanırdım ama burunda da oluşuyormuş.bir süre sonra kemik düzeldiğinde bu yapı kayboluyor.aynı durum benim gözüme yakın yerde sağ tarafta var.dr um 3 ay sonra bunun kaybolacağını söylüyor bundan adı gibi emin.biliyormusun aynen bana da öyle bigün güzel bigün kocaman geliyor burnum.bugün çok güzeldi mesela ama yarın nasıl olur bilinmez.tabi sağ tarafa olan yamukluk çok dikkatli bakınca belli oluyo.bak ameliyat öncesi dudaklarım açıkken üst dişlerim görünürdü.ama şimdi görünmüyor.bunu da druma sordum ödemler geçince düzelecek eski halini alacak diyor.dr umuza güvenmek zorundayız sonuçta binlerce burun ameliyatı yapmışlar bizden daha iyi bilecekler herşeyi...dudak dolgusuna gerek kalmayacak emin ol ödemler yüzünden suratımızın şekli değişti surat değiştikçe morallerde bozuluyo benim de aklım hep burnumda.Annem diyor ki Allah bizi yaratırken en çok burunla uğraşmış :))))doğrumudur bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayız psikolojik boyutunu hiç hesaba katmamştım.bu konuda bayağı bir yıprandım.iyi ki burası var sizlerle konuştuğumda biraz olsun rahatlıyorum.keşke herkes yazsa bişeyler öpüyorum canım...
yok canım almadım sağolsun burdaki herkes güzel şeyler söyledi ama aynaya baktıkça özellikle uydudan kalkınca moral sıfıra düşüyo.ne farkettim biliyomusunuz masajı kestim biraz ödem indi gibi bi de böyle deneyeceğim siz de deneyin acaba masaj ödemi arttırıyo mu :44:
bu bekleme süreci beni çok yordu, bi gün şişler indi sevin sabah ahhh tekrar şişmiş,şuraya nolmuş hiç farketmedim tarzı sözler offfffffffffffffff ya, gerçekten sıkıldım....bugün sabah masajı yapamadım diye akşam yapayım dedim ve galiba biraz fazla bastırdım, sonrası mı ??? burnun içinde bi şişlik hissettim noldu şimdi karmaşası, ahhh keşke masaj yapmasaydım pişmanlığı.her gün farklı bişeyler oluyo, ve ben bigün öncesi burnumun halini arar oluyorum..bunun gibi şeyler yaşayanlar var mı yoksa ben acayip şeyler yapıyorum da bu belirtiler benim burnuma özgü mü ???????????
cok iyi anlatmıssın 6. ay olayını, darisi basimizaaa ne diyim ben dah ayolun coook basındayım:):)) Biz yinede bu terfiyi kutlamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?