- Konu Sahibi masumpapatya
-
her gün hiç aksatmadan yaptım 4. ayım günde bir kere yanlardan hafif bastırarak burun sırtına dokunmadan elmacık kemiklerinden başlayıp burun yanlarından yukarı doğru alna çıkıp orda bırakıyorsun 50 60 kere yapıyorum ama her doktor farklı masaj veriyor ben artık o kadar alıştım ki tv izlerken ellerimi burnumda masaj yaparken buluyorum kendimiama doktoruna bir sor istersen bazılarına hiç masaj vermiyorlar
her gün hiç aksatmadan yaptım 4. ayım günde bir kere yanlardan hafif bastırarak burun sırtına dokunmadan elmacık kemiklerinden başlayıp burun yanlarından yukarı doğru alna çıkıp orda bırakıyorsun 50 60 kere yapıyorum ama her doktor farklı masaj veriyor ben artık o kadar alıştım ki tv izlerken ellerimi burnumda masaj yaparken buluyorum kendimiama doktoruna bir sor istersen bazılarına hiç masaj vermiyorlar
arkadaşlar seda üren 2.5 ay önce falan burun estetiği olmuş cine 5 te öğleden sonraları ekran perisi diye bir program sunuyor gören varsa farketmiştir burnu çık şiş ve kocaman duruyor ödemleri geçmemiş benim burnum 2 ay bir hafta oldu bir ay sonra farkı olacakmı acaba fotoğraflarda çok yanıltıyor insanı ... dr burnunun ucunu küçültücem dedi ödem çok olsa söylerdi herhalde değilmi ...
benim de 3 gün sonra 2 ay olacak -3.ayda incek mi şişliğim sanmıyorum 1. aydan beri böyle çümkü doktorum ödem geçer diyor ama burnumun sağ tarafı toparlak durumda uzu hala plastik gibi sert ve büyük, doktorum burnumun tabanı ile olan mesafeseni düşürcekmiş sanki ondan öyle bişey talep eden oldu, tek istediğim şişliklerim insin normal bir burna sahip olmak estetiği felan bile geçtim yani o derece kötü
geçmiş olsun canım şansız bir grubuz biz sanırım.doku iyileşmesi zor olan hasta grubuna giriyoruz.benim de şiş hatta şu 1 hafta daha da şişti anlamadım neden(burnumda tıkandı ayrıca.tek delikten hiç nefes alamıyorum.kiminin 1 ay da hemen iniveriyor biz çok hassasız demekki.diğer sorunları saymıyorum bile.ç.ba kontolüm var bakalım ne diyecek dr um...söylediklerini paylaşırım burda...nidaycım bence bir süre bekle 6.ayda düzelttirirsin.biz sağlıkçıyız ya illa bi aksilik çıkacak Allah korusun dokularına iice zarar verirsin.bence müdahale ettirme bekle canım.bu yaz böyle şiş burunla gezeceğiz artık.Allah başka dert keder vermesin.İnşaallah hepimiz iyi oluruz öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar sıteye yenı üye oldumm.bende 11 gün once burun amelıyatı oldum.yarımsaatlık bı operasyon gecırdım.sol tarafımda kemık vardı burnumun sadece onun düzeltılmesını ıstedım.nefesımde bı sorun yok dudaklarımı ıstedığım gibi oynatabılıorum.bıraz göz altı morluklarım var ve burnum uyuşuk.bırde smıdı burnumun ucu eskısınden dühü büyük gelıo bana sankı her gün seklı değısıo gibi şiş yüzünden seklınde cok üyük bı değısıklık olmamasına rağmen bu sıslıkler ınsanı ne hale getırıomus.tüm yorumlarınızı okudum bazılarınız 3 ay olmasına rağmen sısılıklerın hıc gecmedığını yazmıs korkuyorum acıkcası bu uyusuklugun ve sıslıklerın hıc gecmeme durumu olbılırmı bıraz karamsarlığa kapıldıldım cvp verırsenız sımdıden tskrrr
çok tşkkr ederım ınsan yınede olumsuz düsünüyor ıstee:)) amelıyat psıkolojısı :))
azönce arkadaşların yazılarını okumadan yazmıştım.yeni üye olduğum için pek anlamıyorum fakat fotoya tıkladım ve kendimi mutlu hissettim.benim burnum 2.ameliyatı,ilkini kbb uzmanı yapmıştı.kbb uzmanıydı.kıkırdak bıraakmamış nefes alma sorunumda olduğu için 2.ameliyatımı oldum doktorumun methini çok duymuştum estetik cerrah kendisi.ve ben bir çok burundan güzel olduğunu gördüm burnumun, fakat şu şişlikler bir an önce geçsin istiyorum.ayrıca kilo aldım dışarı çıkmak istemiyorum hala.serumlardanda olabilirmi acaba diye düşünüyorum.2.ayda doktorum fotomu istedi ama 6.ayda tamamen düzeleceğini söyledi.beklemek dışında yapabileceğimiz varsa paylaşalım.
bende 25gün önce ameliyat oldum.öyle şişti ve morardıki korktum. şimdi her sabah kalktığımda burnum kütük gibi.hala şiş olması sinirlerimi bozuyor.bu burun beni üzüntüden 10yaş yaşlandırdı.halbuki bazen çok beğeniyorum bazende değişmemiş gibi oluyor.doktorum türk lokumu tekniğini uyguladı ama daha küçülmedi.masaj yapıyorum ama benim masajlarım daha sert azönce yan kemiklere baskı uyguladım parmaklarımı çekince madeni para basmış gibi oldu korktum.of ya
burnum bu gün çoooooooook kocaman kendimi pinokyo gibi hissediyorum küçüleceğine gittikçe büyüyor arkadaşlar yaaaa....:2::18::84:
burnum bu gün çoooooooook kocaman kendimi pinokyo gibi hissediyorum küçüleceğine gittikçe büyüyor arkadaşlar yaaaa....:2::18::84:
bende aynısını düşünüyorum kendim için
Yeni ameliyat dönemlerinde bu çooook normal :)
Sonra inecek tabiki 6.ayda gözle görülür ve hissedilir bir iniş olur mutlaka. Panik yapmayın sadece çözüm üretin. Ödem söktürücü bitki çayları için meyve sebze tüketin. Bol su için :)) Hem yaz gelirken bir yandanda daha fit bir vucutta yapmış olursunuz :) Bir taşla iki kuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?