- Konu Sahibi masumpapatya
-
arkadaşlar nasıl masaj yapıyorsunuz doktor gosterdı ama ne kadar tutacagımı unuttum
burun delıklerıne parmak sokup burun ucu bastırılıyor yapıyorum ama oyle tutup beklıcezmı tutup tutup bırakıcazmı,hep eve gelınce aklıma gelıyor sorular tühh
selam bende dün ameliyat oldum yüzüm çok şişti ikinci gün ama yarında şişer sonra inişe geçer dedi doktor alnım falan acaip şişti birde bbişe sormak istiyorum burnum tamponları alındı ama burnum tıkalı bu şişlikle mi alakalı yardımmmmmm
Canım doktorun ne önerdi bilmiyorum ama ucunu bastırma sakın. Benim doktorum burun ucuna sakın bastırma bozarsın demişti. Ben krem sürdüğümde biraz masaj yapıyorum kremi yediriyorum hafif hafif :)
Gerçi bana masaj vermedi doktorum ama kesinlikle burun ucu konusunda uyarmıştı. Sen onu öğren çünkü önemli)
yok ucuna degıl ıkı yanını sıkıyosun hanı burnu mandalla tutturur gıbı
işte bana sakın bu hareketi yapma demişti. Burun ucu, sırtı sıkılmaz demisti. Burnunun şeklini bozarsın diye tembih etmişti hatta aman diyim.
Böyle masaj yapar gibi krem yedirir gibi hareketler yaptım ben. Zaten masaj önermemişti bana ama kendisi burnuma masaj yaptında kesinlikle sıkmamıştı (kemik kontrolü için alçı sonrası ilk masajdaki bastırmasını demiyorum)
yaa acaba ben de yanlış masajmı yapıyordum da bozuldu ama benim doktorum burun ucuna da masaj verdi yanlarda..ilk zamnlar daha güzeldi burnum yanlış masajmı yaptım diye düşünüyorum..bir doktorun dediği başkasınınkine uymuyor ki ...:2:
işte bana sakın bu hareketi yapma demişti. Burun ucu, sırtı sıkılmaz demisti. Burnunun şeklini bozarsın diye tembih etmişti hatta aman diyim.
Böyle masaj yapar gibi krem yedirir gibi hareketler yaptım ben. Zaten masaj önermemişti bana ama kendisi burnuma masaj yaptında kesinlikle sıkmamıştı (kemik kontrolü için alçı sonrası ilk masajdaki bastırmasını demiyorum)
arkadaslar demek ki her burna göre değişiyor bu masaj ısı daha oncede dedığım gibi banada doktrum masaj vermedı ama ucunu büyük hısseedıyorum herkez ıner dıyo ama bana hıc ınecek gibi gelmiyor seklı bellı dıe sonucta bılmıorum karamsarda olmak ıstemıyorum ama ınss gecerr
şişlıklerım hızla ınmeye başladı ama sureklı masaj yaptım ondan mı acaba ,bugun 18 gunum yenı foto ekledım,bıraz bakımsız fotolar malum yuzume pek dokunamıyorum ya
sadelinaya kocaman bir nazar boncuğu vermek istiyorum maaşallah...
selamlar, bu ilk mesajim :)
1 hafta önce bugün, Dr. Naser Dadaşzade yaptı operasyonumu. Çok zor bir karardı benim için. Hem korkuyordum cesaret edemiyordum, hem de "ne gerek var ki, böyle de iyi sayılırım" diyordum.
Ama sağolsun eşim beni bir gazladı, pir gazladı. Naser beyle randevumdan 1 hafta sonrasına aldım ameliyat gününü :)
Ağrısız, sızısız bir hafta geçirdim. Çok da şişmedi yüzüm, buz maskesi uygulandığından mıdır; yoksa evelallah biraz dayanıklı olduğumdan mıdır bilemedim :) Bol bol yattım, eşime naz yaptım :)
Bugün alçım alındı. Kendimi "dikişler alınırken çok acıyacak asıl" diye hazırlamıştım. Unutmuşum yeni çok hassas burnumu göreceğimi. Soğuk terler döktüm, bayılacağım sandım bantlar yerleştirilirken...
Tüm istirahat dönemim boyunca sizleri okudum, meraklarımı giderdim. Hepinizi kalbimin en ücra köşelerinden tebrik ediyorum, hem çok cesaretlisiniz; hem de çok paylaşımcı.
Ben de anca cesaret ve fırsat bulabildim yazmaya, aranıza katılmaya; sizlerle beraber olmak çok eğlenceli ve bilgilendirici olacak :)
Bugün dikişlerin üzerine yapışıp çıkmak bilmeyen kurumuş pıhtılardan kurtulmak için, kantaron yağı aldım. Hem de deri yenileyici özelliği varmış, bir başlıkta okumuştum :) İlk uygulama sonrası bile pembiş pembiş oldu :)
çok uzattım ben konu başlığı da farklı ama neyse, ilk mesaj heyecanıma verin:)
selamlar, bu ilk mesajim :)
1 hafta önce bugün, Dr. Naser Dadaşzade yaptı operasyonumu. Çok zor bir karardı benim için. Hem korkuyordum cesaret edemiyordum, hem de "ne gerek var ki, böyle de iyi sayılırım" diyordum.
Ama sağolsun eşim beni bir gazladı, pir gazladı. Naser beyle randevumdan 1 hafta sonrasına aldım ameliyat gününü :)
Ağrısız, sızısız bir hafta geçirdim. Çok da şişmedi yüzüm, buz maskesi uygulandığından mıdır; yoksa evelallah biraz dayanıklı olduğumdan mıdır bilemedim :) Bol bol yattım, eşime naz yaptım :)
Bugün alçım alındı. Kendimi "dikişler alınırken çok acıyacak asıl" diye hazırlamıştım. Unutmuşum yeni çok hassas burnumu göreceğimi. Soğuk terler döktüm, bayılacağım sandım bantlar yerleştirilirken...
Tüm istirahat dönemim boyunca sizleri okudum, meraklarımı giderdim. Hepinizi kalbimin en ücra köşelerinden tebrik ediyorum, hem çok cesaretlisiniz; hem de çok paylaşımcı.
Ben de anca cesaret ve fırsat bulabildim yazmaya, aranıza katılmaya; sizlerle beraber olmak çok eğlenceli ve bilgilendirici olacak :)
Bugün dikişlerin üzerine yapışıp çıkmak bilmeyen kurumuş pıhtılardan kurtulmak için, kantaron yağı aldım. Hem de deri yenileyici özelliği varmış, bir başlıkta okumuştum :) İlk uygulama sonrası bile pembiş pembiş oldu :)
çok uzattım ben konu başlığı da farklı ama neyse, ilk mesaj heyecanıma verin:)
benim 12. günüm şuan önden bakıldığında aşırı şiş duruyo en azından önden bakıldığında göz tırmalamayacak bir şekle ne zaman gelicek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?