- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
- Konu Sahibi masumpapatya
-
canım ben önermiştim arnicayı..masajda da kullanabilirsin biz kullanıyoruz..yorgunluga birebir.. bi de benim küçük oğlum var pek yerinde duramdığı için hep bacaklarında morluklar var ona da sürüyorum bayağ faydasını gördüm!temetex işe yarıyomu peki benim burun ucum ve sol tarfım şiş özellikle sabah kalkınca yamuk gbi duruyo..hani gözlük takınca bazen buruna temas eden yerleri iz yaparya bide sağ tarfımda öyle hafif bi çöküklük oluştu sanki...çok mu pimpriğim bilmiyorum ..bu konuda fikri olan var mı.. doktorumu arıcam birasdan..
aresya sana önerdiğin krem için binlerce kez teşekkür ederim 3 günde düzeltti morluklarım sararmadan direk geçti, kreme başlamadan önce sarı kalan yerler de 5 günde düelditemetex 'in içeriğini okumuştum egzama kremiymiş aslında ama sanırım ameliyattan sonra kösele gibi olan deriyi düzeltmek için verdi doktor, sol tarafım resmen kösele gibiydi şimdi eski formuna kavuştu ki sadece 3 gündür bu kremi kullanmaktayım bence etkisi var oldukça...burun ucum şuan hamur gibi olduğundan henüz oraya masaj yapmıyorum.. senin kaçıncı ayındı ? 1seneye kadar her gün farklı bir burunla uyanabilirsin demişti doktorum, arada sırada şişlikler artıyo sanırım bende şuan bi sıkıntı yok sol tarafım yavaştan inmeye başladı. Darbe aldın mı hiç oğlunla oynarken felan?
rica ederim ..işine yaradıysa mutlu oldumcanım benim ikinci ameliyatım burnumun yan taraflarıyla çok uğraşıldı bu yüzden şişlikler oluyo ama ben çok üzülüyorum..doktorum gayet çabuk iileşiyosun dio ikide bir aramak rahatsız etmek de istemiyorum ama çok kuruntu yapıyorum..darbe almadım çok dikkat ediyorum zaten.. bu ayın onunda tam bir ay olacak..arkadaşlık teklifini kabul ettim bi kaç foto var bakabilirsin son hali biras farkli eklicem biara....ayy şu ödemlerden bi kurtulsak gidince sorıyıım bakiim kullanabilirmiyim die temetexi.....haftaya konrolüm var..
burnun inanılmaz güzel olmuş ya önceden de çok büyük değildi sanırım burnuşun?? benimkinin ucu şuan koskocaman top gibi senin bandajlı halin bile benim burnumun yarısı kadar, çok şanslısın. benim burnum hem uzun hem kemerliydi şuan kemeri gitti kavis oldu orası bayaa ama öyle ufacık burnum yok gerçi doktoruma bırakmıştım ben, o da doğal dursun diyerekten çok ellemedi..burun kanatlarını daralttın mı yoksa önceden de böyle güzel miydi ?
Arkadaşlar ben geçtiğimiz cuma günü burun ameliyatı oldumm estetik olarak burnumun ucunu siviriltti kaldırdı birde törpü yaptıı tamponlar 3 gün kaldı alıçıda öyle hiç yüzüm gözüm şişmedii çok çok az göz kapağm morarıdıı gözükmedi bilee şimdi tam4.günü dışarı çkıtım güneşte hiç durmadımm bandajda vardıı sorun yaşarımyım acaba ?
Doktoruma arnica adlı kremi sordum bana önermediğini söyledi.
Daha önce bir kaç hastasına önermiş ama pek faydasını görmemiş hastaları. Hatta eşinin burnunu yapmıştı, eşi de kullanmış ama faydasını görmediğini söylemiş.
Ananas enzimini sordum onu öneririm dedi. :)
Doktorunuza sorup önerisi dahilinde olursa kullanırsınız arkadaşlar. :92:
cnm ananas enzimi var vitamin..ben 2. kutuma başladım benimde salı günü 3 haftaolucak.
doktorum verdi banada ödeme iyi gelir hemde hiçbi zararı yok dedi..
bendede şişlik var sol tarafım daha şiş diye burnum yamuk bile duruyo
dudağımın üstü zaten felaket..gülmemeye çalışıyorum
benimde yamuk duruyor 3 gün sonra 1 ay olucak senin ne durumda lütfen bana dön.cnm ananas enzimi var vitamin..ben 2. kutuma başladım benimde salı günü 3 haftaolucak.
doktorum verdi banada ödeme iyi gelir hemde hiçbi zararı yok dedi..
bendede şişlik var sol tarafım daha şiş diye burnum yamuk bile duruyo
dudağımın üstü zaten felaket..gülmemeye çalışıyorum
merhaba yamuk duruyo dediniz ya ben amelyat olalı 3. hafta oldu yamuk ve kavisli sizin geçti mi acababenimde yamuk duruyor 3 gün sonra 1 ay olucak senin ne durumda lütfen bana dön.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?