Ameliyat sonrası şişlikler ve ödem için bir çare!

umarım burnundan hep böyle memnun kalırsın.okuduğum en rahatlatıcı yazılardan biri oldu bu:) 1 gün kaldı ameliyatıma ve bende böyle hissetmeyi çok istiyorum:)))

İnşallah dediğin gibi olur. Benim şişlikleri falan taktığım yok. İki burun deliği arasındaki kısım yani burun tabanı yere paralel gelmeliydi. Çünkü burun tasarımım o şekildeydi ve çok doğal görünüyordu. Benimki yerle yaklaşık 45 derecelik açı yapıyor. Bu da önden tuhaf görünmemi sağlıyor. Burun ucu normalden çok daha fazla yukarı bakıyor. Bu takıntı yapılmayacak gibi bir durum değil. Benim 3.haftam bitti 4. haftama girdim. İnşallah ilerleyen günlerde kendimi daha iyi hissederim. Çok sağol )

benim ablamında o şekildeydi ilk aylarda ama sonradan düzeldi.söylemek kolay diyeceksin ama kafana takma bence.:)

tecrübeli arkadaşlar bu şişlikler ne zaman geçicek şuan aynı lahana bebeğe enziyorum eski ifade ve bakışlarımdan eser yok şişlilerin geçmesi için ne yapmalıyım...

Merhaba,
Valla şöyle bir durum var canım bende ilk zamanlar çok endişeliydim şişliklerim geçmeyecek mi diye ama doktorum bünyeden bünyeye değiştini 3 aya kadar ancak şekilleneceğini söylemişti gerçektende öyle oldu, ameliyatım olalı 2,5 ay oldu şişliklerim indi tamamen geçmedi henüz ama zaten 6-7 aya kadar ancak oturur diyor doktorlar.Bence haklılarda bekleyip görmek lazım, sabret canım güzel olacak...

benim ablamında o şekildeydi ilk aylarda ama sonradan düzeldi.söylemek kolay diyeceksin ama kafana takma bence.:)

Sağol canım. Çok sabırsız davranıyoruz. Ödemlerin geçmesi içi bol bol yeşil çay içiyorum. Güneşe çıkmamak lazımmış. 50 koruma faktörlü krem kullanıyorum. Geçecek inşallah geçecek :))

arkadaşlar benım amelıyatım 4 saate yakın sürdü,burnumun her tarafı kesıldı biçildi dıyebılırım..o nedenle burnumun ucu şiş,doktorum bana şişlık geçmezse ucuna dolgu yapıcam 2 ay sonra gel dedi..senın burnunu toparlaması zor oldu o nedenle şişlık normal demişti..
sonucda bı amelıyat gecırdık o nedenle ben sabredıyorum gecmezsede dolguyu yaptırıcam..
ama yınede sabredıyorum ne yapayım sonucda eskı halımızı dusunsek ne kadar cok fark var,o nedenle eskıyı dusunup sukretmek lazım ki herşey daha iyi olsun..çunku çok başka amelıyatlar gecırdım sağlık sorunlarım oldu o nedenle bu bana zor yada meşakkatlı gorunmedı
1 yıl sonra belkı de daha da duzelıcektır burunlarımız iyi düşünelım ıyı olsun

merhaba benimde 12. günüm ... ilk gün patlıcan gibi olan burnum günden güne iniyo ama hala şiş. doktorum sabırlı olmam gerektiğini yavaş yavaş şeklini alıcağını söylüyo. bana masajda önermedi. bi kaç gün erken geçmesini isterken yanlış bir şey yapıp şeklini bozma dedi bırak doğl süresinde iyileşsin. sadece sabırlı olmak lzım..ama zor bi süreç.. benim 4. ameliyatım olmasına rağmen aynı seyleri ilk kez yaşıyomuş gibiyim... inşallah herkesin sonuçları güzel olur

Benimde burnumda çok işlem yaptığını söyledi doktorum, bu şişlikler beni çok rahatsız ediyordu şimdi 2,5 ay oldu zamanla iniyor tabi , doktorunuza güvendiğiniz taktirde bence herşey zamanla oturuyor,Antalya da ameliyat olacaklara tavsiye ederim Ömer Refik Özerdem ve Gökhan Özerdem'i....

güneşte yok şansımıza ıstanbul buz gibi,ballıyız galıba hehe

Çok tatlısın sadelina canım :)) Çok pozitifsin ) ben ne yazık ki senin kadar pozitif olamıyorum. Aynen benim burnumun da yarısı gitti :)) Böyle minik findık burun oldu. Aynen mickey mouse'a benzedim. Bir burun insanın yüzünü, ifadesini bu kadar mı değiştirir. Şebelek gibi kaldım anlayacağın. Burun dediğin karizmatik olur :)) Ben öğretmenim. Bu burunla otorite, sınıf yönetimi hak getire :))) Arkadaşlar lütfen sessiz olalım diyecem öğrenciler buruna bakacak tipe bakacak hadi leynn diyecek :))) O kadar komik ki. Resimlerimi koyacam göreceksiniz. Ben de 2 ay sonra burun ucu estetiği talep edicem. Bu burunla yaşayamam

bende ogretmenım,bana da bıkaç arkadaş yuzun çok yumusak bı ıfdadeye donustu ogrencılere kızsanda korkmazlar dedı burun ucun sıvrımı oldu

bende ogretmenım,bana da bıkaç arkadaş yuzun çok yumusak bı ıfdadeye donustu ogrencılere kızsanda korkmazlar dedı burun ucun sıvrımı oldu

Sivri değil. Tam tersi minik yuvarlak fındık gibi. Asyalıların burnuna benziyor aynen
Albüm oluşturucam görürsün ön profili yan profili Demek meslektaşız. Çok sevindim. Dediğim gibi otorite motorite kalmadı hocam Senin albümün var mı canım?

Merak edenler için bir albüm oluşturdum. Burnumun önceki hali ve sonraki hali var resimlerde. Fikir verebilir. Özel albüm oluşturdum sadece arkadaş olduklarım görebiliyor. Albümümün adı leona :) Burnum 4 haftalık olacak.

gayet ıyı duruyor 4 haftaya gore benımde 38 gun olmuş

sadelina fotolarını şimdi gördüm ve burnun gerçekten süper olmuş. 1 aylık hali benimde seninki gibi görünecekse şişliklere razıyım:)))benim bugün 4. günüm ve yüzüm o kadar şiştiki, normaldekinin iki katı seninde o kadar şişmişmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…