Ameliyat Sürecim Ankara

Ozel hastanede oldum 3.500 odedim devlet hastanesinde doktor 3 ay gun atiyor ama fiyat daha makul 2.200 devlette
Doktorum sincan nafiz korez devlet hastanesinde esabil eker plastik cerrahide
Doktor hemen olmak istersen ozel bi hastanede de yapiyor ko zaman fiyat 3.500 4000 arasinda tutuyor eger 3 ay beklerim dersen devlette 2.200 e de yapiyor

Hmm şimdiden randevu almam gerek o zaman ben devlet düşünüyorum açıkçası çok bi fark olur mu tek fark zaman mı ve bu yazdığınız güncel fiyat mı

Simdiden 182 yi arayip sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih bolumunden plastik cerrahi esabil ekerden randevunu aliyosun sonra gidip konusunca senden tahliller istiyor onlari tamamliyosun sonuclari hastanenin anestezi odasinda onaylatiyosun ve esabil beye anesteziciden onayi alip gidiyosun sana gun veriyor
Ozelle devlet hastanesinde olmanin inan hiiiiccc farki yok tek fark zaman..birinde hemen digerinde 2 veya 3 ay bekliyosun suan gidenlere nisana gun veriyormus suan guncel fiyat 2.200
Birde onemli not
Hastanenin iki ayri yeri var sen fatihte olana gitceksin en kolay ulasim metroyla sincan metrosuna binip fatih duraginda in tam hastanenin kapisinda inersin zaten tum islemler giris katta.

3 ay 1 hafta
20170118_195637.webp

Iner yaa 3.aydan sonra cok degisim oluyormus yorumlardan anladigim 6.aya kadar onden goruntusude duzeliyormus kafaya takmamak lazim onceki halinden iyi oldugu kesin

Merhaba arkadaşlar. Ben de esabil beye muayene olmak istedim. İki kere randevu alıp gittim ama ikisinde de ameliyatta olduğu için görüşemedim. Haftaya salı yine gidicem. Görebilir miyim bilmiyorum

Merhabalar benim burnumda ciddi bir kırık ve eğrilik söz konusu sağlık probleminin yani sıra görüntü beni bı hayli etkiliyor esabil bey çok met edilen bir doktor çok araştırdım sonunda 19 temmuza ameliyat günü aldım kimileri güzel olur kimileri çirkin olur diyor açıkçası korkuda var sizden ricam beni biraz motive edip tecrübelerinizi paylaşarak rahatlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

Kızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?
Kavisli burnu senin yüzünde ben de sevmedim :KK43:
Karakteristik bi yüzün var, ona uygun olmalıydı diye düşünüyorum..

Arkadaslar uzgunum ama 6 ayim doldu ve odemler azaldigi halde burnum onden borunb*k
Milletonki odemler azaldikca duzelir benimki igrenclesti bildigin ozurlu gibi bi goruntu olustu

Arkadaslar uzgunum ama 6 ayim doldu ve odemler azaldigi halde burnum onden borunb*k
Milletonki odemler azaldikca duzelir benimki igrenclesti bildigin ozurlu gibi bi goruntu olustu
Gecmis olsun ayni donemde ameliyat olmustuk ben sunu anladim ki odemler gecince ak koyun kara koyun ortaya cikiyor. Ben 2. Kez oldum 15 gun once. Burnumu sert carpmistim 2 aylikken ama rahatlatiyodum kendimi hep.. odemler indikce kikirdagimin kaydigini anladik. Tekrar duzeltildi ve en basa sardim yine odemden kocaman sis bir burunlayim.

Benim ikinci kez olma sansim yok ailem sorun yapiyo iyi oste iyice bozdurcan gibisinden..
Yandan sorun yok guzel ama bu hic bisey ifade etmiyo sonucta resim cekilirken yada biriyle konusurken yan donmuyosun sonucts
Onemli olan onden goruntu ve burun sirti kalin deliklerinde biri baska biri bambaska yuvarlak bile degil onden bakinca cok cirkin gorunuyo
Isin kotu yani bi omur boyle kalcak sanirim

Saka gibi yaa baktikca sinirim bozuluyor bu nasil bi burun deligi seklidir resmen besgen
Bildigimiz yuvarlak delikle alakasi yok

Eklentiler

• 20170413_122128-1.webp
    20170413_122128-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 248
Kemer alininca burun sirti kalinlasiyor sanirim.
Ultrasonik yontemle yapanlarda boyle bir sey oluyor mu acaba bilemiyorum

Bence burun sirtin kotu degil

Back
X