- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ne alaka ya sadece sıkıntılarımız i yazıyoruz hangi doktor olduğunu söylersek burda onlardan biri olmadığı ne malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel gorunuyor1 ay 5 gun oldu buda yeni foto
Çok güzel olmuş burnunuz çok beğendim gerçekten peki kaç gün snra normal hayatınıza dönebildiniz mesela ben çalışıyorum kaç gün sonra işe dönebilirim acaba birde hem estetik hemde kulak burun boğaz doktoru girdi ameliyatınıza değil mi?Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
Ameliyat öncesinde nasıl bir süreç izleniyor acaba bilgi verebilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürlerCok guzel gorunuyor
Beninde son 5 gunum kaldi sali amrliyata giricem
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Buarada ne gibi tahliller yaptırdınız bir arkadaşım çok uzun sürdüğünü karaciğer akciğer vs gibi şeylere bile baktıklarını söylemişti acaba öyle mi ?Birde ameliyat sonrası nefes almakta uyumakta yemek yemekte çok zorlanıldığını duymuştum bunlarda doğru mu?Tabiki bilgi veririm
Ameliyat cok zor yatak dosek yatcagin bi ameliyat degil 3 gune kalmaz normal haline donuyosun sadece grip olmusta burnun tikali gibi oluyor
Once doktora karar veriyosun bu asama zor ben doktorumu hem fiyat hem tecrube acisinden tavsiye ederim
Sonra randevu alip hastaneye gidiyosun burnundan sikayetini soyluyosun ve evraklari tahlilleri tamamliyisun cok surmuyor hemen ayni gune yetisir sonra anestezi uzmanina tahlilleri onaylatip doktora gidiyosun ve birlikte ameliyat gununu kararlastiriyosun
Ameliyat gunu hastanede kaliyisun ertei gun cikiyosun burnunda silikon tampon oluyor 5.gun tampon cikiyor 10.gun ise alcin cikiyor 5.gun tampon cikinca hayatin normale doner korkacak dayanilmayacak bi ameliyat degil
Yoo o senin fikrin ben iyiki olmusum diyorum keske yillar once olsaymisim sonuca degince sorun olmuyor sonucta basarisiz bi doktorda bi talihsizlik yasamissin sen..ama herkes oyle olcak diye bisey yok doktorunu iyi secmek lazimÇok büyük sıkıntı b yoksa olma derim degmiyor o acılara bide sonuç kötü olursa büyük pişmanlık kalır yinede siz bilirsiniz.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için içimi ferahlattınız gerçekten sağolunToplam 4 tahlil istediler benden
Kan
Ekg
Rotgen
Tomografi
Bunlari tamamlayip anestezi uzmanina gidiyosun oda hastanenin icinde odasi var sonra o onay veriyor sonra doktora gidip gun aliyosun
Nefes almakta ilk 10 gun zorlaniyosun uyuman zor oluyor cunku oturur pozisyonda uyuyosun sislik morluk artmasin diye sonra nefesin eskisinden iyi olabiliyor benim oyle oldu suan cok guzel nefes aliyorum
Yemek ise ilk ameliyat oldufun gun agzin cok acilmiyor sivi ve sicak olmayan ilik seyler iciyosun sonrasinda kokay cignenen herseyi yemek serbest
Cookk guzel olmus burnunuz1 ay 5 gun oldu buda yeni foto
Bence cok hoş olmus:)Kızlar benim ameliyat olalı 24 gün oldu sonuçtan hiç memnun değilim burnumla çok oynanmış burnum küçülmüş ve kısa duruyor psikolojim cok bozuldu evden çıkamıyorum ameliyatta girmeden halini ve sonrasını paylaşıyorum herkes objektif yorum yapsın ayrıca burun ilk ay 6 -12 ay arasında çok değişiyor mi sondaki fotograflar yeni çok pişmanım küçük sıkıntılarla girdiğim ameliyattan daha buyuk sıkıntılarla çıktım başta pişman olup sonradan iyki olmuşum diyen var mi ?
Bana cok ideal kalkiklikda geldi canim takinti yapma bence harika gorunuyor hic yapay durmuyor ne guzel minicik bir burnun varBegenmenize sevindim kavis cok belli degil diye biraz onu takiyorum ucu daha cok sis ondan pek kalkik durmuyo zamanla duzelir insallah